Рио привлича дигитални номади с дистанционна работа на брега

Получаването на разрешение за пребиваване в Бразилия навремето е обвито в бюрокрация, но програмата за виза за дигитални номади значително улеснява процеса

Обратно в новината

Коментари - Рио привлича дигитални номади с дистанционна работа на брега | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И се пригответе да останете без пари телефон и Лаптоп. Ако сте жена и по-лошо. До 1 седмица джебчиите са ви налазили

Кой я измисли тая глупост? Да отидеш на екскурзия за 10-15 дни е супер. Да отидеш да работиш там е малоумие. Тази статия е писана от човек който не е стъпвал на Копакабана или на Ипанема. Фрашкано от народ, мръсно, бурно и студена вода през повечето време. Абсолютен мит са " страхотните и горещи" бразилки.

Рио е изключително опасен град дори и за бразилците. Ако не говориш португалски оставаш без портфейл и телефон за броени минути. Това е положението. Единствените номади биха били психичноболни.

дано да въртиш хубави минети душко, щото иначе си тъпа като слонски гъз "дигитален номад" .... противно и пощло клише второ - опитвала ли си да работих на екран огрят от слънцето - не нали - е, да ти кажа нищо не се вижда, така че заеби тая работа да работиш от плажа

по-малко опасни ли са ? във всеки едион моментр жена ти или дъщеря ти могат да отмъкнат 10-15 цветнокожи кочана, а ти да захапеш някое ножче или някои 45 -ти калибър

Номадите да внимават, че в първата пряка от главната им отиват портфейлите-

Те тия са дигитални номади, и кинтите са им дигитални. И пишките хахаха.

Не са мит, а дефицит.

Ако не те изнасилят или оберат си окей ;) Работил съм с бразилци и яко ревяха всичките искаха да се махат

По-малко опасни са ! Плюс че в Чикаго и Сан Франциско има опасни квартали , в които така или иначе нямаш работа ... в Рио е целият град , без значение какъв цвят си , говориш ли португалски или пък колко си як - ходиш с 20долара и без бижута/часовници и тнт (20 долара са достатъчно за да не го отнесеш понеже нищо не си дал и същевременно малко , за да не те е яд).

Бих заложил на 1час ( и то максимум) ... За една седмица, ще си си възтановил документите и ще чакаш да ти дойде полета за друга (най-вероятно доста по-безопасна) дестинация вече.

И на плажа Копакабана могат да те пречукат и оберат. Беднотията и циганията е навсякъде в Рио. За един долар на плажа местните музиканти ще ти изсвирят всяка българска чалга. Но е хубаво да не си носите компютъра и да не си показвате парите на плажа. Рио е прекрасен, но не е за живеене и номадство.

хехехеххехе, заглавието кърит мивки!! дигитална работа ОТ брега, дирници