Коментари - Русия създаде две ваксини срещу ебола | IT.dir.bg
назад

Русия създаде две ваксини срещу ебола

Русия обяви, че са разработени две ваксини против ебола, превъзхождащи по своите характеристики световните аналози.

Обратно в новината

Коментари - Русия създаде две ваксини срещу ебола | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости! Еболата е създадена в СССР още през 1983-та година, като бактериологично оръжие срещу "загниващия" Запад! Паралелно с това, естествено е създадена е съответната ваксина! Справка в Гугъла!

брех тия руснаци брех! другите нации и една не могат да измислят а те 2 наведнаж, и то точно след като световната организаця обяви краи на епидемята, сигурно епидемята е знаела че руснаците ще открят 2 ваксини и затова преждвременно е намаляла.

Още ли някой се връзва на Путкинската пропаганда!

Ето такива новини бих искал да чувам по - често за Русия.

Това наистина е хубава новина, но не се съмнявай, че тази ваксина ще е част от защитния ареснал на Русия. НЕ случайно разработката е под крилото на "Министерството на отбраната". Най-вероятно няма да се продава свободно в аптеките, а ще се ползва само при биологично нападение. Дано не съм прав.

Българските форумни специалисти отново казаха тежката си дума :)

Браво на руснаците, не случайно ходиха в огнището на Ебола мин. година, явно са тествали ваксините. За сведение на смешните тийнеджърчетата-тролчета, които получават "знания" само от интернет - руският институт "Гамалей" е един от най-елитните в света, с първокласни генетици и вирусолози, сведенията от първа ръка.

Да, да-а, рашките също са построили. . . Великата Китайска Стена (според slavyanskaya-kultura.ru)- според тях, нямащи и една читава древна крепост, бойниците били построени за защита с/у самите китайци, от руснаци ! Бис, разкажете вица пак :-)

Ти си егаси гея бе, брато

БългАриец

Опит за свалка ? Не, благодаря, опитай с някой руснак !

Егати педала.

Руснаците са създали еболата??? Що за глупост. САЩ разбирам, ама...

Факт. Всичките злини идва от североизток и югоизток

на Леонард Хоровиц "Emerging Viruses: AIDS and Ebola: Nature, Accident, or Intentional?" е пълна с конкретно фактологоческо инфо по въпроса /не само за ебола/. Може да Ви накара да преосмислите твърдението си. Факт.

Ако е вярно "шапка им свалям" (като в една песен...) и честно казано,ако разполагах с пари,бих предпочела да се лекувам в Русия,а не в Турция,нито в Германия,нито в САЩ, защото съм убедена,че няма да съм "опитна мишка", че ще бъда наистина излекувана и ,че отношението към мен няма да бъде,като към "портфейл без дъно" - не съм нито русофил,нито русофоб,българофил съм, но съм убедена,че няма да злоупотребят с мен и да ми "инплантират" нещо си без мое знание и съгласие,като добричкият медицински "вива" център...

най-добрите лекари са в Израел /дори и да не са Евреи на 100%/....медицината им е в пъти напред пред всички останали.....само за справка...не съм с Еврейска жилка....просто съм обективен

Някои от нас са се лекували в Русия и могат да твърдят че са МНОГО напред с материала, но не приемат за лекуване "с пари" каквато е основната цел на Израел и компания.

Малко късно няма как да се тества, а щом неможе да се тества, НЯМА откритие.

напишете пак как роскосмос е открил е сега че млечният път ще се сблъска с андромеда :))))) скоро чакаме путин да открие тероията на относителността :)))))))))

дотогава "високотехнологичните САЩ" ще са качили Барак банана на слънцето два пъти и ще изпреварят лидера на сев.корея.Това е следващия виодеоклип на "великите американски открития".

Мюсюлмани процент от населението. Русия - 11.7 процента Франция - 7.5 Германия - 5.6 Великобритания - 4.6 Италия - 2.6 Испания - 2.3 Ирландия - 0.9 Май руските мамашенки трябва да се учат как се слага фередже по-добре? мммм?

Значи и ТИ СЛАГАЙ ФЕРЕДЖЕТО щом живееш в България ! Ислям: България 10-11 France 8 Germany 5 (вече поне 6) Британия 5 Холандия 5.8

тия 11,7% в Русия мюсюлмани живеят там от 80-100 години и нямат проблем с това.Виж ЕС вече е канонизиран ислямски халифат.

Руските мюслюмани, НАЙ-ДОБРИТЕ мюслюмани

В дълбока грешка си. В Русия мюсюлманите са между 16 и 18 %. Само татарите са 8 милиона. Въпреки усилията на Путлер да прикрие този факт.

Драги платени соросоидни тролове, колкото и да плюете по Русия, само лъсва вашата злоба и завист към тази велика нация и държава. Русия ще я бъде - време е да свиквате с тоя факт, да учите арабски и да готвите дъщерите си за харемите....

Че какво и е велико

само факта, че е спомената в почти всеки уса филм е достатъчно...Бг е спомената само във филма Терминал с Том Ханкс....ааа да и се снимаха на летището в Пловдив...непобедимите....ама там не се споменава, че е Бг....уж било Сръбско....яко а?

Ваксината VSV-EBOV, разработена от канадски и американски учени и тествана върху над 4000 души в Гвинея, показа 100-процентна ефикасност, според резултатите от изследване, публикувани през юли 2015 г. Руската била няколко пъти по-добра и дава очевадно 400-500 % ефикастност. Установено е след като е изпробвана върху никой. При 100 заразени от 400 до 500 се излекуват напълно. Путлер тотатло изтрещя.

Живот след ебола - оцелелите в Западна Африка се сблъскват с нови проблеми

Научи българския език и граматика! Пише се ефикасност, а не ефикасТност, защото думата идва от ефикасен, а не от ефикасТен. Ба си неграмотната паплач!

При нас всичко е безаналогово. Москвич, заз, газ, ваз, зил. Кога Япония, Италия, САЩ, Франция, Ю. Корея и Германия с такива автомобили? КОГА? Кога САЩ и ЕС със самолети като ту, ил, ан, як? Мъчат се с някви боклучави Еърбъс и Боинг. Кога САЩ с компютри и смартфони като нашите савецките? НИКОГА Кога неморалните западняци със заплати като нашите руските с 6 нули отзад? КОГА? НИКОГА

Ти дали си излизал зад граница?

Руското джудже - най-високото джудже във вселената.

Руския слон - най-големия слон на планетата и в близките галактики!!!

Оооо, тролчетата се намесиха :-) Е, дано удовлетворението от това, че сте цъкнали минус (понеже не сте схванали сарказма) замести успешно липсата на секс...

превъзхождащи по своите характеристики световните аналози ======= Много я обичат тази фраза руските зомбита. БЕЗ АНАЛОГ или превъзхождаща световните АНАЛОЗИ. БУХАХАХАХАХА

Браво на руснаците!