Русия похвали новите си изтребители МиГ-35

Самолетите тестваха ракетата Р-73 и бомбата КАБ-500КР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си го кажем по-просто - МиГ-35 е МиГ-29 с авионика от края на 20, началото на 21 век.

Абе няма ли най-накрая Русия да се похвали с някаква техника за цивилния живот!!! Я компютър, телевизия, кола, хладилник, пералня, печка, телевизионни игри, часовник, нещо изобретателно което ще помогне на цивилизацията!!! Само бомби, ракети, самолети, танкове, подводници,кораби!!! А забравих, най-различни видове алкохолни напитки!!!

ами в интерес на истината Bosch произвеждат електро-инструменти в Русия. Ама руснаците що не се хвалят с това е мистерия.

JAS 39 Gripen и руските машини не се нуждаят от самолетни писти за да излитат и кацат. В БГ има много т.н. резервни летища които са част от пътната инфраструктура (край Ботевград, Бяла Слатина и др.) Те по време на война биха могли да се използват за аварийно кацане на тези изтребители. Американските машини (особенно F-16) се нуждаят от специално почистени писти. Не се допуска наличието на каквито и да е било камъчета които биха могли да попаднат в едиствения двигател чиято засмукваща предна камера е разположена много ниско до земята и при излитане и кацане ще засмуче всичко което има на пистата като прахосмукачка.

To и на АН-2 не му трябва писта -да го купим за изтребител,хем и на цена ще го докарат

Цена на придобиване (нови) с базово въоръжение F-16С/MLU - 70 милиона US$ експлоатационен ресурс до 8000 часа. F-18Е - 75 милиона US$ F-35A - 122 милиона US$ без въоръжение F-22A - 139 милиона US$ без въоръжение Eurofighter Typhoon - 61 млн. евро експлоатационен ресурс до 8000 часа JAS 39 Gripen (E/F) - 68.9 милиона US$ Цена поддръжка за 1 летателен час: JAS 39 Gripen (E/F) - 6 000 US$/h F-16С - 8 278 US$/h F-16MLU - 12 365 US$/h F-16V - 19 865 US$/h F-18Е - 21 301 US$/h Eurofighter Typhoon - 24 850 евро/h F-35A - 28 455 US$/h F-22A - 33 538 US$/h Нови F-16С/MLU не могат да се закупят, защото е спрян от производство. Единствено от резервите на амерканската армия произвадени през 80-те години на 20 век и съхранявани в пустинята Аризона. Не е ясно как са съхранявани и какви изменения са претърпели. Качеството на изработване е съществено, т.к. при сглобяването се е знаело, че ще се консервират. Самолетите трябва да претърпят модернизация в Португалия. Цена на придобиване на Руски изтребители без въоръжение МИГ-35 - 35 милиона US$ - цена за България! Су-35БМ - 60 милиона US$ експлоатационен ресурс до 6000 часа (30 години по 200 часа) 2 двигателя АЛ-41Ф1С - 4000 часа ресурс (нуждаят се от ремонт на всеки 1000 часа) Су-30МК2В - 50 милиона US$ МиГ-35 - 35 милиона US$ експлоатационен ресурс над 6000 часа Китай: „Ченду“ J-10 - 41 милиона US$

Руските няма за какво да се коментират, Не са предмет на дискусия. За нещо европейско биха могли да се хванат.

"МИГ-35 - 35 милиона US$ - цена за България!" T.e за останалите струва 10млн... като съдим как се опитаха на ни избарат със Южен поток по тарифа 3.5х А останалите данни - ще ни дадеш ли да проверим или трябва да ти се доверим щото си светило в тази облас и няма нужда. ДАй за руските да погледнем.

МИГ-35 са точно 2 БРОЙКИ. Няма как да има цени за България тъй като НИКОГА НЕ СЕ Е СПОМЕНАВАЛО ТОВА. Това е твоя измислица. Втори - това си е Миг29 от 1977ма година пребоядисан. И трето - няма нужда да бъдем бета тестери на руски машини и да бъдем зависими. За Ф-ките се правят части в над 20 завода по света включиелно и Турция.

Цените не са ти актуални. Хората продават F35 за 80милиона.

да, ама за количества.

Защото и ние имаме малко инфо до сега съветски или руски изтребител няма спечелен въздушен реален бой с F 16. Тогава възниква въпроса кое е по-важно живота на пилота, цената на самолета или изграждането на писти.

Аре, стига с тоя СПАМ! По-голяма глуост и откровенна лъжа, скоро не бях срещал, ама карай - тъпото си е тъпо!... А, че явно нямаш НИКАВА ИНФО и не знаеш нищо по въпроса е прост ФАКТ - ПРОСТ, като теб...

то това хубаво, ама руснаците се пробваха с МиГ-35 да омагьосат индийците. За беда нещо новият радар не сработил. А въпросният радар е единият от двата плюса в "4++" поколението. Старата модификация на радара (който също може да се ползва) е съществено по-слаба като характеристики. Тоест не е опция.

поредната руска пропагандна тенекия....

Срещу кого се готвите да воювате, братя руси? Защо... ...идете вий настървени, на грозни зовете ни битки!

stankow

С всеки, който им дойде на гости. А напоследък едни много близо почнаха да се примъкват. Та филмчето е за тях. И за чуждестранните клиенти. Бизнес, нищо лично ! :)

чуждестранни клиенти и 'бизнес' няма.

Ама защо само Русия напада другите?? Нея никой не я е нападнал.

Срещу говедария естествено. Че то срещу кой друг? Сал едни са те кравари.

Е там ще се набоцкат

що бе? какво са ви направили американците?

Сравнете само люка на кабината на Ф16 с люка на кабината на прехваления и сами си правете изводи.

България напълно е усвоила 29-тките. Може би може да ги ъбгрейднем и да си купим още малко от тия новите. Ще ни излезнат на добра добри условия, защото руснаците са отчаяни за продажби. За съжаление вече сме в НАТО и националния суверенитет не стои на дневен ред, а е поставен в услуга на западните ни "съюзници", на които трябва да си плащаме за да не ни закачат турчалята и да седят мирни циганите. ФАКТИ

Не става пич. Цвъки вече каза - решението за новите летала е политическо. А и Магнитски виси със страшна сила.

да се отказваме от ф16 или Грипен да поръчваме мигове.

поръчай си от по хубавите лекарства за психично болни

ще успеят да поръчат повече от 12 бройки, колкото си поръчаха от су 57?

пък този да успеят да го продадът на Индииците за разлика от су 57

Вече пробваха - загубиха от френския Рафал.

и ся набързо събарят от бой косово останалите сами ше се оакат украйна сами ше ревът дайте газ без пари вземете ни пак в Русия Американците ше си свият сърмите зад океана и готово хехе

Те като го дадоха отблизо тоз нов самолет,напрао онемях от трагичните сглобки и нитове.Това наистина ли са нови самолети или некой си прай майтап?Пълна трагедия е корпорацията Миг.И добре ,че има тъпи или корумпирани братушки да наливат пари в безсмислени сделки за да мърдат още.2019 година сигурно ще е последната за тази компания и тези самолети.

млъквай бе шматок !

ти па отде ти разбира форумната тиква толко нитове гледал сглобки ами обикновен тенекеджия си пък разсъждаваш за самолети произведени от едни хора дето барем имат традиции в правенето на военна техника самолети ракети и всякви оръжия отде един смотан форумджия ше знае повече за самолетите

А бе и Т-34 е бил с груби заварки и недодялан, но разпилява немските модерни танкове, и е обявен за най-добър танк на всички времена.

Прочети колко Т-34 са унищожени в голямото танково сражение при Кантемировка и тогава плещи глупости.

stankow

Какво им е на нитовете, не разбрах. Правен е за война, не за парад и не за да усвоява бюджета. Руска школа, доказана.

Доказана некадърност

И ти си ВАРИЯНТ

за какво? за боклука? още не сме го видели да лети, та камо ли да се докаже.

за разлика от лудите говеда, руснаците не са дебили. и наред с новия си stealth изтребител СУ 57 руснаците продължават да развият и стандартните изтребители като миг-35 и су-35 по този начин да има ВВС от самолети които имат близки едни до други способности но на многократно по-ниска цена съответно това позволява изтребител като МиГ 35 да бъде произведен много повече бройки. Та единственото предимство на stealth изтребителите е тяхната намалена радарна забележимост, но с разработването на нови типове радари като фотонните квантовите, това предимство ще изчезна. И в един момент тогава един свръхманеврен изтребител четвърто поколение с такъв радар ще превъзхожда един стелт изтребител защото не е пожертвал своите свръхманеврени характеристики, боен товар, обсег и въоръжение заради ниската за радар незабележимост като СТЕЛТ самолети те.

много се наака. МИГ-35 си е един Миг-29 и нищо повече. остава си 4то поколение и технология от 1977ма година (сигурно не си бил роден като ти гледам мисленето). Миг35 е просто ВАРИЯНТ на 29тката. До сега са направени ДВА самолета от този ВАРИЯНТ. И до сега НЯМА никакви данни и статистика за него. Така, че ... ако толкова ти харесва - купувай си Лада VAZ-2101 с модернизации наречена "Лада-супер-дупер 3300"

Явно не си забелязал че на новия миг са сложили съвсем нова и модерна авионика, както и нови оръжия. И разликата с Миг-29 става огромна, единствено външната прилика.

абсолютно еднакъв е. Същата "авионика". 1:1 с МиГ-29К, МиГ-29М2 и останалите 5 модификации. можеха да го нарекът МиГ-29М/М10, ама рекламата и пропагандате не върви така. Но пък и хората не се лъжат. Има 2 произведени и нищо повече. А циганката почна да се хвали сама...

и то пълен.

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия. Тръгнали дърт Миг-29 да го продават в нова опаковка. Един от самолетите с най-много дефекти.

Ти па си мноо убав

аааа... те по убавост ли се избирали самолетите... многУ е убав тогава... пфффф... путлерастка му логика.

stankow

Ами те и Ф-16 сега ни го продават в "нова опаковка". А Ф-16 е даже по-стар от Миг-29, с 3 години.

те и за това не се ХВАЛЯТ сами с него. Фактите говорят за него. Хилядите броийки от него говорят. Стотицихилядите летателни часове говорят. А това дето го показват тука... 2 бройки и никога не е влизалов бой.

Като F35 са .Ама поне литят

Лити, лити.. Към родното си сиело обратно полити...

F35 летят без проблеми. Бяха спрени част от тях за 3-4 дни и то докато им мине проверката и да се отстранят потенциално проблемни тръби, след това пак си летят.

Тц- мноого далеч назад са от Ф35 и много по-малко летят - Ф35 имат над 200 000 часа въздуха. Съвсем наскоро долетяха от САЩ в Австралия, но отде да знае кухата, неинформирана кратуна дето само зяпа пропагандна путятина..

Пребоядисали са една стара 29-ка и са й сложили вътре нова ватенка с "Боярищник" в джоба, за пилота. Усъвършенствали са и системата за катапултиране, понеже била много нужна.

Изтребихте вече половината си народ, сега пък кой е на мушката?

Как кой - външния враг. Щото в Русия няма вече нищо за изтребване.

За кой външен враг говориш, че вече взех да се обърквам - корейците, виетнамците, кубинците, панамците, сърбите, иракчаните, либийците или сирийците? Или шепата жители на Гренада? Поне знам кой не е - Ал Кайда дето уж събориха едни кули и прочее ислямистки главорези. Те сега са бойни другари и ги пазим от лошия Асад. Я най-добре както винаги да е баба Меца, щото пак не ще да си дава медеца.

Да, хвалим се с неща, които изтребват ...

"Новият Ka-52 има технически проблеми с двигателите, авионика, навигационните системи и системите за нощно виждане. При горещ климат, какъвто е този в Египет, двигателят на Ka-52 значително губи силата си по време на различни полетни режими. Освен това авиационната техника и навигационните системи дават неточни данни, биха могли да предизвикат инциденти, което прави хеликоптерите ненадеждни ", пише lenta.ru.

Да са честити на Египет новите AH-64 Apache модел 1975-та година. Сега ще разберат от първа ръка защо за марионетната афганистанска армия американците поръчаха руски хеликоптери, а не от своите.

Поредния гений.. Ти да видиш - марионетната афганистанска армия била с най-меродавните критерии .. само дето Ми 8- не е боен хеликоптер. Иначе индийците също избраха Апачи (след като го сравниха с Ми 28) и разбира се изведнъж станаха 'корумпирани цигани' - преди време, когато купуваха руски танкове и спасиха Урлавафон разбира се не бяха такива.

"Новият Ka-52 има технически проблеми с двигателите, авионика, навигационните системи и системите за нощно виждане. При горещ климат, какъвто е този в Египет, двигателят на Ka-52 значително губи силата си по време на различни полетни режими. Освен това авиационната техника и навигационните системи дават неточни данни, биха могли да предизвикат инциденти, което прави хеликоптерите ненадеждни ", пише lenta.ru.

какво общо има това със статията за су-35?

Ха-ха , тъпите алкохолици, дори да пребоядисат самолета и му дават ново име. Ако Американците след всяка малка модернизация щяха да дадат ново име на самолета си, както в Русия, то вече щеше да има не F-16, а F-368

Нов , нов колко да е нов?? Ами на 12 години е?? По руските стандарти е наистина нов.

Поредният руски боклук!! Полетял за първи път през 2007 година????????? Коя година сме сега?? Почти 2019????? 12 години претоплят една манджа(Миг-29) дето е започнала от времето на СССР!! Кога смотаните руснаци ще направят напълно нов самолет ами няма да е нещо започнато по времето на СССР????? Смешни са.

Новите изтребители МиГ-35 са поусъвършенствани МиГ-29 т.е. нищо ново под зимното кремълско слънце. Този изтребител е като руския робот "Борис", представен наскоро на държавения ТЕХНОЛОГИЧЕН форум „Проектория“. 2-3 дни по-късно лъснава истината - вместо робот се оказа мъж, преоблечен в съответните ламарини. "Роботът" даже е показван по националната телевизия и успял да впечатли ръснаците... За големия "пробив" гледайте в тубата: "Шум из ничего: кто ополчился на робота Бориса - Россия 24"

кукурузници...

започнали сами да се хвалят!

Слава на Русия ! Давайте, братушки ! Подкрепям ви изцяло !

Слава се вика на живите, а твоята умряла ватна държава е до уши затънала в блатото и е в агония по всички параграфи.

ли го апелираш ?

Египет се отказа от руските Ка-52, купува американски хеликоптери

Абе купете им поточната линия за МИГ 35 и ще си имаме наш самолет . Идеален е за България . Ефтин като Грипен ,силен като Супер Хорнет на нивото на новия Ийгъл е . Какво не му харесвате ,идеален самолет за Байгания . Ама само педерунгели са останали и философи ,тъпанари .

Руските православни бомби са най-миролюбивите! Създадени са от най-големите идиоти на Земята - руснаците! :))))

С тези руски таралясници

Като лада, масквич, и всякакви щуковини дето те...самите руснаци не си ги купуват...и самолетите им обичам, ама друг да лети на тях.

Ще си го похвалят, я! Като умря циганката, че и циганина.

Ей това е най-подходящото за нас!

още не е приключило изпитания, ама той тролът вече реши как било най-подходящо... само щото е руско...

Щото е най-добрият лек изтребител в света в момента, затова!

1. Не е лек а среден; 2. АФАР? ТЦ 3. Продадени - НУЛА (Щото е най-добрия)

И заминавай за раша!

Ами, хайде западняците да си ходят на запад, а? Тука сме си българи и не ви обичаме...

ако ще МИГ-5000 да го кръстят си остава скапан Миг-29 които се е доказал с провалите си.

Сподели за провалите!

BajMihal

Войната на Израел срещу арбския свят например. НУЛА свалени F16 и всичко свалено е МИГ

Нещо по ненормално е, че първия полет на тази машина е през 2007-ма, асега 11 години по късно руснаците се ХВАЛЯТ с него ...това е най отлагания замолет в историята на света, а както знаем руснаците отлагат здраво и то не в петилетки.

Да не стане само като робота ... отвънка робот- отвътре чивяк ? Та отвънка миг-35, отвътре - чесна :) :) :)

При теб всичко е кристално ясно! Отвън тиква, отвътре тиква!

Е нЕма я циганката АК47, та за това сама се хвали. Не че са го завършили или пуснаи в производство... ама така.. предколедно.