Коментари - Русия показа способностите на своя "Терминатор" | IT.dir.bg
назад

Русия показа способностите на своя "Терминатор"

Руският "Терминатор" ще промени градските сражения

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Русия показа способностите на своя "Терминатор" | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за убийства мислят тия ватенки смърдели.....

От ГЕРБ са поръчали една бройка за рождения ден на шефа им.

А руссофильистичния Дирник, бързо ни въвежда в потайностите на страховитото российско оръжие. Так держать ребята. Так держать бляд!

смеете се сега, но като му сложат едно руско AI , ще видим кой ще се смее

Руското AI да не се окаже алкохилик :D

Редактор Гогов пак показа, че не владее родния си език като хората.... ....видеото показвало способностите на машината си....тоест машината принадлежи на видеото, не на руската армия... Напомня ми един виц, как някакво се избирали с конкурс, на който се взимали на работа последните трима....

Можеха да ни пратят 2-3 терминаторчета, че да не ни изтребят като помияри.

Преди Русия да измисли своя "Терминатор" за бой в градски условия са били използвани танковете. Даже един от нашите управляващи в началото на демокрацията като вижда настръхналите хора извиква" Нека дойдат танковете" което му струваше поста.

Абе аз нямам много вяра на рекламни клипове , после се оказва, че го купуваш, а не е същото. Искам демонстрация на живо. Осигурил съм полигон , тук в София му казват Факултета .

Браво, точно мислех да нападнем съседния квартал и се чудех с какво. Но требе да създадат и машина за бой в селски условия, която да има освен картечници и поне една вана с душ за къпане. Естествено и да е строго секретно заредена с голямо количество борщник, за вътрешна и външна дезинфекция.. . Последното би утрепало всичко живо в перимерътра, без дори един изстрел.

Я да помислим за какво ви е необходима бойна машина за водене на бой в градски условия. Едното е за да избивате собствените си граждани, които са се вдигнали на бунт срещу управниците. Другото е да избивате чужди граждани които с еопитват да с есъпротивляват на вашата окупация. Третото е да водите бойни действия за защита от чужда армия в своите градове. Я да видим за какво се подготвя Русия. Едното е ясно - да воюва в стил Чечня. Дали това ще е в Сирия, афганистан или занзибар няма особено значение - руската агресивна политика няма граници. По-тревожното е че тези машини ко0гат да бъдат използвани ви в европейски градове. Берлин, Будапеща, Прага, Братислава и някои други градове имат още спомени от Червената армия. Ето, във Виена например тамкашния паметник ан съветската армия сред народа е известен повече като "паметник на неизвестния мародер и изнасилвач". Да създаваш машина, която е за бой в градски условия е израз на ясно дефинирана агресивна политика. И това е тревожното. Днес я използват в Сирия, утре ще я използват в Украйна, а вдругиден.... знае ли човек. я в София, я във варшава, я в Прага. я в Будапеща. Или по на запад.... Тъй де, и в париж и в Брюксел да видят колко е "хуманен" съвесткия войник. Граби, изнасилва......, пък и не пести особено боеприпасите когато трябва да застъреля някого.

А да не би САЩ и съюзниците им да не бият в градовете на Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. А сега се подготвят и за Иран.

Точно така, точно така... ама то май същото като да си построиш флотилия от самолетоносачи.... ..упс извинявам се че го споменах

На изброените места воюват амриканците и те съзват хаоса и смъртта виж когато руснаците се намесят има шанс хората да оцелеят и запазят държавата си.

Пропускаш да прочистваш градове от незаконни паравоенни формирования и краварските им съюзници срещу официалната власт!

Увлече се Уважаеми, руснаците почти всеки месец имат акции с ислямисти по кавказките република със смъртници. Миналата седмица пак се стреляха. Израел отдавна имат роботи и България от тях ги купува.

Колкото и да се напъваш изброяваш само две три държави за разлика от стотината които Американците санападали а тези машини са създадени за да знаят тези които ги нападнат какво ги очаква в техните Столици и градове.

Естествено, няма начин в подобна тема да не се изкажат и няколко прозападно-ориентирани грантаджии...

БРАТУШКИТЕ имат огромен опит при воденето на бой в градски условия. Затова имат най- добрите военни машини за това в света. Да му мислят третополовите, братушките ги убиват от бой дет ги фанат.

твоите братушки са другарите от Ангола.

Откъде го имат този опит бе UI? Нали те войни не водят, а само НАТО.

Да сте видели нещо вкусно, нещо простичко и красиво от руснаците ? Само страхотии като Новичок който с 100мл може да убие цял град...

Водка

Само дето водката не е руско изобретение.

к нещо просто няма проблем - ти

Под вкусно нещо с палмово масло ли разбираш... или с аспартан... или ГМО...?

със сто грама новичок не успяха да отровят двама души,а вие цял град .

Шило

сериозно ли питаш?

А не можа да очисти двама

Илон Мъск вместо да се занимава с някакви електрически автомобилчета и смешни ракетки по-добре да се насочи към производството на такива високо рентабилн продукти. Пазарът е необятен.

Преди време Мъск бързо разпродаде една партида огнехвъргачки. За останалите оръжия - в САЩ има толкова производители, че ако не водят постоянно войни ще фалират.

Ще бъде използвано при следващата демонстрация на опозицията в СССР.

Ти наясно ли си откога няма СССР ?

Има си го от отдавна и противно на по-долно изказване е правен и за градска среда. Там дългите дула на танковете са проблем и са по принцип лесна цел за гранатомети. Дори са се чудели, имат ли танковете бъдеще в съвременна война. При всички случаи трябва да са придружени от ПВО, въпреки съвременните защите за отклоняване на лазерно насочване.

Добавка. Срещу гранатомети новите танкове имат и автоматично изстрелване на ракетки, които се взривяват в атакуващата такава, на близо пред танка. Тук основно биха ползвали картечницата в градска среда.

Поредното постижение на човешката мисъл. Служи за унищожение. Made in USSR.

За съжаление доста от постиженията на човешката мисъл водят до трагедии - огън, коли, самолети, електричество, различни опасни потребителски стоки...

Ако искаш мир, готви се за война!

А мадеин САЩ за какво служат за истрелване на рози и карамфили ли

полигона , на който е демонстрирана нещо не ми се връзва основно да е предназначена за бой в градски условия. По скоро е нова версия на т.нар. БМП.

Браво на Мосфилмь! Другаря Шеломов ще им да де захарче!

за бой в градски условия...По принцип това е нещо като кораб за водене на бой на сушата. Естествено в последните години се доказа, че дори и най-силните армии имат нужда от нещо такова, но дали може да се създаде и то да е ефективно е въпрос за съжаление проверим само в практиката, което е твърде жалко само по-себе си, защото предполага разрушени градове.