Русия прави дронове-самоубийци

Оръжията ще извършват камикадзе атаки над противникови танкове и установки

Обратно в новината

Коментари - Русия прави дронове-самоубийци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леб и пара нема , но бомби - има .... Ехххх, вова - geбuлe нeдeн

Война, водка, Вова!

И дрона камикадзе се забива у некоя НПО-КОЧИНА

Още от ВОСР, когато сволочите избиха всичко читаво и образовано Русия започна да произвежда само безаналогови самоубийци и пияници. Сега по модерному им слагат и едно "дронове" към трудовата характеристика.

стига с тия клишета за пияните руснаци бе ! идете и вижте ако имате стотинки за това . в градовете в русия се пие по-малко от колкото в градовете в БГ. по деревните е друга работа ама пак не се пие повече отколкото по северозападна

А 3-литровите туби с нелегална водка за какво ползват - за дезинфекция сигурно.. И ако не алкохола, кое точно пречи на огромна част от мъжкото население там да не доживява до 60? Красивата жизнь?

Ама те живи ли са, че да се "самоубиват"?! Апропо - същото можем да кажем и за бомбите, снарядите, че даже и за патроните - всички те се "самоубиват" при употреба...

ЩЕ ...

Догодина чакаме и "Охотник"-а!

Ще дочакате.. колкото дочакахте Армата-космата и Сухавицата 57..

Следващата версия на "Куб" ще бъде "Ръб"

30 минути.

Със 130км в час.Не е никак малко

Само на финалната права.

Много хитра маниполация! Всички дронове на русия са камикадзета, защото след излитане не могат да се приземят! Едно време беше същото и с БУРАН! Излете,едвам кацна и толкоз! А беше предвиден да е СОВАЛКА!

Е не са като американските с които 15-ина космонавти дадоха фира...

Разказваха за тия дронове. Пуснали ги да преследват учебните цели, ама прапоршчикът преди стрелбата бил гаврътнал няколко стакана самагон - за храброст. Нещеш ли, дроновете подушили спирта и всички вкупом... се върнали вкъщи! Царство му небесно на прапоршчика!

Укрите да си правят сметката ...

ватя!

Всички руски бла-та бяха обрулени в донбас! Украинците получиха оръжие специализирано срещу летящите самоделки тип "орлан" от Литва! А сега и японците като спрат доставките към русия на специализирани ел. двигатели няма да имат и самоделки с такива х-ки!

Си заслужават бедността.В главите им има само война и водка

Тъпак

Русия отдавна си има дронове самоубийци. Наричат се пияни руснаци и са познати по цял свят. Когато генералният секретар им посочи къде даже масово тръгват и се самоубиват.

Германците ги знаят, укрите ги знаят, грузините ги знаят.. и турците ги знаят и благодарение на тях сме държава на картата!

я оттук по-подробно: Я разкажи за 3 милионна Финландия, която от 1939г до лятото на 1944г в 4 войни....Сталин с 200 милионен СССР не можа да превземе, сука бля? Още при първата война с Финландия, в СССР настъпва масов глад. Днес руснаците гладуват и без война - храните им скочиха от 30% до 50% след "избора" на Путя с конституция и Думски выбори.

Не познаваш добре българската история ! Но познаваш много добре историята написана от БКП

"По страшен от руският танк е само пияния му екипаж" Нация, която може така да се самоиронизира няма да изчезне :)

И какво става, ако не намери цел? Пада? Или се прибира? При 30 мин и 130 км/ч това прави оперативен радиус около 30 км...

това е всъщност управляем баражиращ снаряд, който се изстрелва само ако има цел. През 30-те минути когато е активен целта може да се коригира

Кой сналяд лети с мах 130 км/ч ....освен играчките на AliExpress?

Дрон самоубиец - как само звучи по журналистически. Вие за крилати ракети чували ли сте? Онова по същество не са ракети, а реактивни безпилотни самолети - самоубийци, ха, ха. А за управляеми снаряди? Те пък са си баш истински ракети - самоубийци. Управляемите торпеда какъв вид самоубийци са и те?

Няма толкова безумно словосъчетание колкото "дронове - самоубийци"!

Има и то много. Ето ти едно примерно - журналист в дира.

"оператора" на дрончлето е самият Матросов. 30 минути във въздуха с поне 10 минути търсене на цели с КАМЕРАТА от оператора означава да си на един Х'Й (хвърляй) разстояние от противника. Докато търси целта руския оператор....арабите са го "обидили" заднешком. За чий чеп-чик са радарите, ако чрез тях не могат да се насочват към цели такива дрончленца? Или пулта за управление на локационните станции е БЕЗАНАЛОГОВ? От утре очаквайте дефицит на детски дрончета на AliExpress.

То техното освен да литне, падне и да се строши друго не прави така или иначе, демек приспособяват се към възможностите.

След двайсет минути ако не намери танкове се насочва към по големи камиони.

вградили са му изкуствен интелект?

личи му , че е "сделано"

Ебаси смешката, дрон от Джъмбо издържа повече! По добре да плащат на народа - всеки руснак е дрон-самоубиец след шише водка, хахахах!

A ти си клоун по 24 часа на ден

иди ты, иди....да се дронваш.