Русия продължава да забавя Туитър

Москва отправя предупреждения към Фейсбук и ЮТюб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непълнолетни не означава неумни. Тия по на 15-16 години скоро ще пораснат и путинската пасмина са напълно наясно че са обречени - играят само за време.

бавно действат.Трябва да е като в гетото САЩ или джуджетата от ЕС -там веднага блокират или затварят всичко без обяснения.А демократичната им полиция при улични протески направо трепе хората директно .Има какво да учат руснаците.Много са толератнти все още.

Много водка бе...

Как ли се нарича службата за контрол на раждаемостта? Може би ЕБАНЕРОСКОМНАДЗОР .

да ги спират, поне там могат, ше помогне на много хора

Помага само на едно джудже

На кремълската шайка вече никой не може да помогне.

Много ме кефи как НАСА-мършичките тука (и навсякъде) все по настойчиво инсинуират, че китайската марсианска мисия била фалшифицирана... Като това идва от същите прецакани камили, които иначе до смърт ще твърдят, че НАСА - най-големите доказани лъжци в света - казват само Истината, лол И каква е логиката? Или се лъже в науката - или не. Нали това ви е основния анти-довод? Значи след като допускате, че някой лъже - същото важи и за всички, и то най-вече за НАСА. Абсолютен култ, НАСАджиите с нищо не са по-различни от ислямистки или юдейски ултраси. И събуждането ще е също толкова болезнено.

Русия трябва да УНИЩОЖИ Туитър - един от най-мръсните еврейски инструменти за контрол над света!

Защо ли диктаторите не обичат хората да чуват и други мнения? Май на нещо на диктаторите не им е чиста работата...

ака има място където се допускат чужди мнения това не в оскотелия запад, а точно в Русия и затова имат проблеми с джендъриш и розови капачки финансирани от запада.

Може би за ВПН не са чували? Плашат куче със салам.

засича се че не е нормално ip така че по кротко с техниката.тор браузър се засича по тор нодовете.опера има един и същи ip.

хахахахаха ти си ебати тъпия мизерник ве. изпосрания булгаристански трол както винаги се мисли , че е най-умния. на практика като винаги се оказва , че е ебати тъпото ЖИВОТНО. ХАХАХА

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ВЧК, ОГПУ, НКВД, НКГБ, МВД, МГБ, КГБ, ФСБ, Роскомнадзор - ей, за 100 години тия не мръднаха и на сантиметър. Само Сибир и колхози са им в главите.

Перфектно си се кръстил.

Браво на Путин, ето така се управлява държава.

Заминавай натам, какво чакаш?

Затова е толкова хубаво в "бившето" Сесесере.

От как Путин е на власт рублата от 33 за евро стана 92 за евро. Премахна се допълнителната пенсия и мюсюлманите от 4млн станаха над 32 млн.Външният дълг на Русия стана от 150 000 000 000$ на 470 100 000 000 $! От както Путин е в Кремъл външният дълг е скочил с 320 000 000 000 $

Ти бъзикаш ли се бре? Само през управлението на Тръмп, външният дълг на сащ е скочил с няколко трилиона долара! По време на кризата през 2008г външният дълг на сащ е бил едва няколко трилиона долара, а сега е около и над 30 трилиона!!! Дори в една България дългът нарасна от 16-тина милярда на 40 по време на тшквеното управление!!!

Пак бият негрите

Тъпунгер, още ли не научи разликата между Държавен дълг и външен дълг? На САЩ дългът не е външен.

Р продължава да забавя собствените си граждани! Така е и с К и СК