17-11-2017 20-11-2018

Коментари

-Ты видишь гиперзвук? -Нет. -И я нет, а он есть! Поредното рекламно филмче за радост на Обнуленият Володя Многомах.

викаш затова краварите пълнати яко гащите от тези хиперзвукови ракети дето само олигофрени и дебил може да твърди че не съществуват ...то това беше мантрата на соросоиди олигофрени и останалата дебилна краварска паплач последните три години се твърдяха че го няма все твърдяха че не сте съществуват а то се оказа че ги има и съществуват и дори руснаците са ги приели на въоръжение....но затова пък Пентагона потвърждава че съществуват но какво се прави козичките отрепки само това знаят да се слагат и да подлизват краварските анали.

Успехи, пАбеди, хиМерзвуци...пък ватниците продължават да летят на грохнали 50 годишни Ан-ове. Що тъй?!

Вземи кажи що хамърите от Америка продължават да летят със 70-годишни бараки c-130 Херкулес и още по антични бараки Б -52 а?!или вземи разкажи как американците са на Марс е да де...на Марс са...ама с бозите на боливуд като марсианеца ....а не трябва както обещаваш още преди 20 години Мъск.

Що се буташ между шамарите? C-130J Super Hercules e от 1996 та и е напълно съвременен самолет - модерни двигатели (Ролс Роис), компосзитни витла, цифрова авионика . Бомбардировачете не летят толкова често и са друга бира като Б52 е просто уникален самолет който се поддържа както трябва - двигатели и възлови компоненти се подменят редовно и никакво сравнение с руския михлюзлък не може да има. И за твое успокоение - Б21, наследникът на Б1, Б2 И Б52 вече лети. Пак да те питам ако не си разбрал за к'во иде реч - КЪДЕ са руските заместници на старите украински транспортни (а и не само) самолети които отадвна не се произвеждат и са изчерпали напълно ресурса си?

Много ясно че първите С130 (същото както и първите 737, 747 и Б52) след като са си изразходили ресурса са поели към гробищата. C130J са физически нови самолети и имат много малко общо с оригинала. Ан 26 е произвеждан до 1986та и от друга държава (т.е. дори техническата му поддръжка е под въпрос), къде му е заместника и защо руснаци продължават да летят на останалите напълно грохнали и често катастрофиращи екземпляри?

казвал съм и пак повтарям - ДАЙТЕ МИ ДОБРИ ФОТОГРАФИ И БЪЛГАРИЯ СЪЩО ЩЕ ИМА ХИПЕРОРЪЖИЯ

Ми даде точно както неповторимите стелт хиперзвукови американски хиперзвукови дънери, които са стелт не заради друго а защото са невидими демек защото го няма в реалността а защото американците демонстрират анимациики демек хиперзвукови ракети от шперплат...които се не летят и не летят странно защо ли руснаците вече приеха на въоръжението три четири типа от тях, е дори китайците разработват а американците както винаги изостават десетилетия след тях.

Чета и не мога да повярвам на очите си !Как може да има толкова тъпи дебилни ко затски олигофрени лижещи краварски газове твърдящи че двигателят на ракетата бил си изключил ! Абе малоумни и дебилни олигофрени тъпи като газове ! Изобщо знаете ли какво значи първа твърдогоривна степен на ракетата олигофрени козацкиа? Степен която ускорява ракетата до определена скорост преди правопоточния реактивен двигател да се включи олигофрени като не знаете несерете други пък дебили обяснявали как нямало ракетата да се насочва да взема го обясня това на руските ракети от 70-те години миналия век като Базалт Гранит и т.н които още тогава имаха спътниково насочване или такова целеуказание от самолети и вертолети но по козацкиа дебил олигофрен той знае само да сере но не и да чете просто факти!

На практика е изключтелно тръдно хиперзвукова ракета да направи дупка в ДВИЖЕЩ се кораб. Проблема се състои в това, че при скорости над 4000км/час въздухът около ракетата се йонизира и няма начин през тази йонизирана обвивка да се приемат и изпращат радиовълни за GPS локация или насочване по движеща се цел. Единствената работеща система за насочване на ракетата остава инерционната, която се изчислява местоположението въз основа на данните за скорост и време от последната комуникация, което е изключително неточно. При ракетите "Томахоук" тази система дава грешка от порядъка на 300 до 2000 метра на 1000 км. Отделно, за да поразиш ДВИЖЕЩА се цел, трябва да знаеш къде тя ще се намира в момента в който ракетата достигне до нея. Самолетоносачът за 1 мин изминава разстояние между 500 и 1000 метра, в зависимост от скоростта. и при изстрелването на ракетата това би трябвало да се предвиди, като се има впредивд, че целта е около 300 метра в широката си част. Досега НЯМА успешно изпитание на хиперзвукова ракета срещу движеща се цел с неизвестна траектория. Всички изпитания се правят срещу НЕПОДВИЖНИ цели!

Овчи, кого се опитваш да излъжеш? Задачата с радиолокацията през плазмения облак руснаците я решиха много отдавна. Това, че не си се информирал или умишлено се правиш на луд - по-вероятня слуачай, не те оправдава за глупостите и лъжите с които излизаш. Така, че или се информирай своевременно или се лекувай. Едва ли обаче това ще ти помогне, защото е ясно, че русофобията е тежко душевно заболяване и обикновено държи до гроба, че и след това.

Циркон, Миркон, а накрая американците влязоха в Черно море. Един голям сапунена балон май. НАТО тихо и кротко ги правят смешни колхозниците. За справка: Британския Дифендър ги направи смешни. Мухахахаха

а нещо за поразената цел няма ли да покажат. или както винаги само изстрелване... в случая дори с угасяне на двигателя поради някакъв технически проблем.

Е, как, не прочете ли? Нацелили са успешно сушата, без да падне в морето. Успех! Пабедааа!

Цирковите, Кинжалите и Калибрите са все още недостижима технология за натовските стандарти. ПВО- то им става на юфка, уж ги прихваща, а те го бомбят по главата. Много ги е яд, ще пукнат, че все още нямат аналог.

За туй ли НАТО влезе смело в Черно море??? Щото нямат аналог!!!! Чуваш ли как ти се смеят американците??? Ха ха ха

Калибрите? - Щатите имат Томахавки още от 80те; Кинжалите не са нищо повече от орязани Искандери с въздушен старт - американците са имали подобни още през 60те; Цирконите - айде първо да минат всички изпитания и бъдат приети на въоръжение, пък тогава да говорим, а? (Да не стане като с вакцината Спутник - первая в мире и анало-говнетна, пък самите руснаци не я щат и сега бият рекорди по Ковид)

Сьс западните демокрации е свършено!

Могът, правят! Тези дет не могът, или нямат или си купуват от други които могът. Ама не правели ютии и телевизори? Ами Пентагона също не прави ютии и телевизори. После имаш Китай от където всички могът да си купят ютия или телевизор....но не и военна техника за да се защитят. Как беше в рекламата...умението да си правиш собствени оръжия е безценно..за всичко останло има Мастер Кард ;-)

От Белия дом дом срочно поръчаха нови памперси

Драги русофили масторбатори ,братушки хващайте шланга и дерзайте до победа , и нека силата бъде с вас.

МАЧКАЙ ВОВА! ВЕЧНА СЛАВА НА РУСИЯ И БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД! Долу НАТО!

Мачкай ми уя Воваааа. После и ми го налапай, Ваванчиииик. Урррраааааа

Браво ! Братския Руски Народ ще ни пази от Враговете на България !!!

КОЛКОТО ОПАЗИ АРМЕНЦИТЕ ОТ АЗЕРИТЕ. ПУТЯ СЕ ДОГОВОРИ С ЕРДОГАН И СЕГА КАРАБАХ Е А,ЕРСКИ. МНОГО ЯКО ГИ ЗАЩИТИХА.

това беше предупреждение на към арменците защото много залитнаха към "запад"-а. както се видя за пореден път ЕС само излизаше с декларации осъждащи Азрбейджан и нищо друго. Когато Путин реши се намеси и войната спря за няколко дена. ако беше решил и по рано можеше да се намеси, но тогава нямаше посланието към Армения да е толкова ясно.

Само дето 'предупреждението към арменците' нещо не сработи след последвалите избори. След като и Беларус се отдели от руската орбита на Путя ще му остане великия Таджикистан. Великото охълцване обаче все още предстои - когато Китай прибере Сибир от хилавия си 'съюзник'.

Ние от проруското НАТО приветстваме нашите съюзници от Русия и Китай, и предупреждаваме другата, антируска част от НАТО, че с тия циркони нямат никакъв шанс!

Браво ,евала на императора Чингизхан . Дано се завърне със същата скорост в центъра на Масква за да и се радват придворните.

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка Русия. И против САЩ и НАТО!

Ама защо 'НА' а не 'В' страната?

Ти специално, си си дал дупето под наем да шият руските чепове. Аз съм българин и си го пазя моето. Поняль бляд???

Всеки руски успех радва българите

Радва единствено русодебилите. Нас българите не на ибе за мурзилките. Ама въобще.

Ну, молодци Дир. Заработали деньги!

Соросоиди, до 22:30 да не сте спрели с пропагандата срещу Русия, че ще ви обадя на вашият господар.

Един богат американец имал голяма къща с 3 тоалетни. Едната със златно клекнало, другата със сребърно, а третата с фаянсово. Но когато чул, че руснаците нападат, се насрал в коридора. Не можал да стигне до тоалетните. Такава е американската бързина

Руснаците си имат общи тоалетни на етажа.

Отдавна не е така, мустаката Джоджолино ... Русия е богата и красива страна, с умни и предприемчиви жители

280лв. Мин. работна заплата. Колко пък да са богати?

Пояснявам - една обща тоалетка в комуналката...

За руснаците, а и за нормалните мъже, няма значение къде си се и..л. Важно е да си изпълнил задачата. Ако чалгопитеците са гледали "9-та рота", там е показано. И за да уважим и "Козяк" феновете, този филм е като кавър на "FMJ". А... не знаете какво е FMJ?

Много руснаци нямат тоалетна.

Даже в някои квартали на София няма канализация. И набедените софиянци ползват нужници в някакви дървени бараки. София -европейска столица

В елитните квартали Симеоново и Драгалевци навсякъде ли има канализация бе мухъл!

Ето един дрислю

Поредното кенефно четиво за дебили!

Ами сери де, що пишеш?!

Добре, че се подсигурихме и взехме от най-доброто! Ф-16 може да следи прихваща множество подобни цели едновременно и да ги унищожава още преди да са напуснали ракетните силози!

Взехме ли? Кога го взехме това "най-добро"? И защо самите американци не обичат да летят на тези самолети?

_stankow

Ф-16 е типичен изтребител. Лек, многофункционален. Но не е за носител на противокорабни ракети. Камо ли да атакува морски цели. Особено с този един двигател, над морето ... Кой пилот е луд да полети срещу корабен ордер на самолет с един двигател ? Има си други самолети, ударни, носители на противокорабни ракети.

Както е тръгнало САЩ скоро няма да могат да ги рекетират/демократизират. Нито тях, нито съюзниците им.

Путин и съюзниците му отдавна са в миманса, приятелю. А иначе, защо не коментираш факта, че 25% от руснаците искат да живеят в чужбина? От много добър живот ли?

Искат да станат шпиони бе! И не са 25, а 125 процента!

е какво ще шпионират. Те Русия са уж 500 години напред, а САЩ още със стрели и лъкове... нали така тавариш?

че кой е съюзник на Шаломов, освен няколко чалми? Дори Бразилия му би шута. Както и Куба. А Китай може да мине през тях за 3 дена ако полжелае. За това им се мазни.

Най-ми е интересно дир що се занимава с руска пропаганда и старателно публикува всичко за "успехите" на руското оружие? Същевременно ако за въоръжение се информирате само от тук ще останете с впечатление, че американците, все още разчитат на животинска тяга и най-силната им военна част са колесниците с четири коня.

Викаш като пишат за Американско или некое друго западно оръжие не е пропагадна а отваряне очите на простолюдието в какъв прекрасен и сигурен свят живеят....

време е Хамерика с хамериканците да изчезнат от картата на света.....

на управляващите в Раша!

Ако стане - КОЙ тогава ще е виновен за перманентната мизерия в Гавняшка, хм?

Браво на руснаците, срам и позор за американците.

Наздраве!

кафи ме на видеото как "порази" целта с точнотс до милиметъра... ха ха ха... :))) аман от пропаганда.

350 km? 10 000 km/ч. т.е. 2 мин полет. Явно видеото няма нищо общо с тази ракета щото горивото и свърши на тази след 20тата секунда и го резнаха.

......Такаа от Бяло море до Баренцово море са си САМО 1 000 км. смех, абе тия които са написали статията знаят ли какво пишат.....

Да не бъркаш Бяло море с Егейско море? За сведение на Бяло море се намира Архангелск, а Баренцово море е малко по на север от него, м/у Норвежко море и Карско море. Така, че може и да има 1000 км. между двете морета.

Някой е бягал от час или изобщо не е учил география на света.Българското обазование в последните 25-30 години масово сътворява тотални недоучки.

Понеже са създали поне 6-7 тлеещи конфликта, защото друго не могат да направят, сега демонстрират колко са могъщи и как врагът (дето е само в главите им) трябва да бъде сплашван на равни времеви интервали. Имаше наскоро една статия че около 30 милиона руснаци към момента си мечтаят да напуснат русия. Няма да коментирам, че русофилите ще получат колики от ярост. Типично и смптоматично...

Пак филми и лъжи от кумонягите ватнишки,на които никой не вярва. САЩ със сигурност ще имат хиперзвуково оръжие до няколко години и затова алкохолиците бързат с анимацията.

Ой Павеле що се кланяш на американци или руснаци. Обичай си родината, семейството и приятелите

При скорост 10 000 км/ч 1000 км са 6 мин. Няма време да се изпуснеш и смениш памперса (за коритото Доналд Кук говоря).

- прочети въпросната отрезвителна статия във Военное Обозрение (отпреди няма и 2 месеца) преди надуваш тромпета.

При подобна скорост време за реакция на противника Няма! Не може да се реагира с нищо срещу подобно нещо! Хубавото е че не е оръжие за масово унищожаване ,като атомните бомби нарисувани с бебешки лица,с които САЩ изпепелиха 300 хиляди японци.

Ракетата е в състояние да носи ядрени бойни глави.

всичко е анимация, хипер звука е само мечта в тъпите им тикви.

Да излизаме от НАТО тогава, за кво да хрантутим натовците без нищо да правят!

Лично ти можеш да излезеш от НАТО по всяко време, дори е желателно. Може би имаш нужда от шут в г.. и начална скорост?

НАТО трепери пред руската мощ!

Дано скоро да тестват успешно и лек автомобил, мобилен те;ефон, телевизор, компютър. Имам предвид такива с нормални размери и поне средно качество.

Само рускините ги тестват в хамстера.

Скоро пускат за проби в берингово море мега телефон, хипер компютър, турбо телевизор.Запада трепери, и купува памперси.

Е те американките стват ли за нещо освен да набиват чипс и да тръстеят? А да стават за прасе за коледа

Максималното разстояние между източната и западната граница на Русия е 9 000 км, а по меридиана - 4 000 км.

Проблемът не е кога и дали ще ги стигнат американците! Проблемът е, Русия си запазва правото на ответен удар! Нещо което беше под въпрос преди Сармат и Циркон!

Хората изтрелват нови ракети в космосът, тия изтрелват нови ракети по хората...

Не лъжи сволоч :) изстрелват ракети само по тези които заплашват народа и територията им! Ганю с какво може да се защити от фесовете - с нато ли :))) След 10тина години тука ще е северна турция за съжаление..

Мечтата на русофиля е да лапа резаната пушка, като вожда джудже :)))

Беж в Домбас, и не ни мисли чебурашка.

Супер, да им приседне дано!

Как пък един път не тестваха успешно някой процесор, някоя революционна нова операционна система. Дори някакъв нов прототип на автомобил. Само оръжия им главите, ракети, пистолети, танкове, гранатомети... А инак претендират че са миролюбиви и всички други ги били заплашвали

Това дето си изброил, го има в тази ракета!

Отде таз пламенна комсомолска увереност бе душко? Виждал съм съвсем неотдавнашни пропагандни кадри от руски ПВО учения - на екраните им 'свети' Windows XP (хаха)

Има автомобили в ракетата? Едно жигули с керосин е първата степен!

Ама как така тествали, бе??! Нали тролетариата ежедневно ни пили, че едва ли не, всеки руски войник носи по една хипер супер дупер ракета в раницата си, а сега тук пускате пропагандни лъжи, че ги били още тествали... Соросоиди недни!

От 2018 ги тестват, днес сме 2021,бая ми се вижда.

Сега минималната заплата на руснаците ще се вдигне от 130 на 140$.

Има ли ненещо по-страшно,нещо по-ужасно, по-... от смърта.Да има.И ТОВА Е СТРАХА ОТ СМЪРТА.Да живееш в постоянен страх,ми това живот ли е.За какво ти е такъв живот.Това е "живота" ,който живеят хората в русия.Как се постига това ли?Ми като някой избие 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА ОТ ТВОЯ НАРОД,КАКВО ДРУГО ТИ ОСТАВА ОСВЕН ДА ИЗПИТВАШ ЖИВОТИНСКИ СТРАХ ЧЕ ТИ МОЖЕ ДА СИ СЛЕДВАЩИЯ..А дали има нещо по-ужасно от животинския страх за живота ти?Да, ИМА.Това е ДА ЖИВЕЕШ ЖИВОТА НА РОБА.Пред страха за собствения ти живот ТИ ПРИЕМАШ ДА СИ РОБ.Работата е там че робът не живее,той само съществува,вегетира като зеленчук.Ето това е русия днес и вчера и оня ден...от своето създаване от петъра...А управниците на русия използват,животинския страх на хората в русия,който те,управниците са вселили в тази човешка маса.Не народ, В РУСИЯ НЯМА НАРОД.НАРОД ИМА ТАМ КЪДЕТО ИМА ХОРА.В РУСИЯ НЯМА ХОРА ,В РУСИЯ ИМА ЕДНО ЗОМБИРАНО СТАДО ОТ ДВУНОГИ,ПОДЧИНЕНО ЧРЕЗ НАСИЛИЕ.Това е русия вече 300 или колко там години... Така некои си мислат че ше подчинят и нас-хората.Заплашват ни със смърт,И ТАКА СЕ НАДЯВАТ ДА ИМ СТАНЕМ ОТНОВО РОБИ...ХАХА,Да заплашваш дъчовете или айришите или...със смърт за да ги поробиш...Колко тъп требва да си ,за да си мислиш че тва е въможно?Ми адскимного.Вече съм го казвал за ПАРАДОКСА-РУСКИНЯТА ,ЧИЕТО ДЕТЕ Е УБИТО ОТ ДЖУГАШВИЛЕВ,ДА СЕ ХВЪРЛЯ ПОД НЕМСКИЯ ТАНК С ДУМИТЕ "ЗА РОДИНУ ЗА СТАЛИНУ"...И това се представя като "любов към родината".Това е безумие.Това е противоречи на здравия разум,това противоречи на идеята за живота.В действителност това е ЖИВОТИНСКИЯ СТРАХ ЗА СОБСТВЕНИЯ ТИ ЖИВОТ.За рускинята нейния живот е по-важен от живота на детето и.Ми вижте как е при животните.Опитайте те да закачите малкото на една тигрица и ше видите какво ше ви се случи...ЧОВЕКА Е Е ПРЕВЪРНАТ В НЕЩО ПО-ДОЛНО ОТ ЕДНО БЕЗМИСЛОВНО ЖИВОТНО... И не ме обвинявайте че проповядвам...как се казва това,да омаловажаваш живота.Та това е най-прекрасното нещо.Но от самия живот има нещо по-ценно-КАК ШЕ ГО ПРЕКАРАШ ТОЗИ ЖИВОТ,КАТО СВОБОДЕН,КАТО ЧОВЕК ИЛИ КАТО НЕЩО ПО-ДОЛНО И ОТ ЖИВОТНОТО... А сега ми дойде и мисълта на пешков:"човек това звучи гордо"...Да продължавам ли със самоизтезаниети си или да го остава на вас...хаха

А след толкова думи сигурно требва и извод. ИЗОЛАЦИЯ НА РУСИЯ,ВЪВ ВСИЧКО И НА ВСЯКЪДЕ.ТЕ ПРОСТО НЕ СА КАТО НАС.Няма да обеднеем ако секви контакти с империята бъдат прекратени.Освен това С ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА КОНТАКТИТЕ С РУСИЯ ,НИЕ ХОРАТА СТАВАМЕ СЪУЧАСТНИЦИ НА ТЕЗИ КОИТО УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕШКИТЕ СЪЩЕСТВ В РУСИЯ.Варварството на еврейското творение комунизъм не трябва да се подкрепя.А ВСИЧКО ДРУГО ОСВЕН ИЗОЛАЦИЯ НА РУСИЯ НА ВСЯКЪДЕ И ВСИЧКО Е ПОДКРЕПА ЗА ЧУМАВИТЕ.Комунизма както и исляма са СИСТЕМИ ЗА ПОДТИСКАНЕ НА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА ОТ МАЛКА ГРУПА ДВУНОГИ ЕКЗЕМПЛЯРИ...ХАХА в русия вече нямало комунизъм....Само си дайте дефиниция за комунизмата и ше видите съвсем друго

От Отровено Общество ли ти го написаха тоя пасквил :)

Че то нормалните им ракети са с точност плюс минус няколкостотин метра, представям си хиперзвуковата с каква точност удря целта... Нищо чудно ,че американците изобщо не ги взимат на сериозно и не ги смятат за заплаха.

От Бяло до Баренцово море е около 5000 км. Проверявайте си информацията бе, или поне си назначете кадърни преводачи.

Бяло море има и на север. Двойка по география.

Северното Бяло море е свързано с Баренцово, не се вързва. Най-вероятно, теста е от Баренцово до Камчатка.

Слагам 100 евра залог че има българска връзка в екипа! Американците и китайците, обаче ще ги настигнат до година време. Хората имат супер компютри и за разлика, от Боко, Калинки и Каскети ги ползват! Сега всяка държава по-близо от 1000 км, от Р.Ф., ще има едно на ум!

Американците си прекратиха проекта, забрави ли? Кога ще ги настигнат - след 10, 15 или 20 години? А през това време руснаците какво ли още ще са измислили...

'Американците си прекратиха проекта' Я пак - кой проект , баби?

Ще я пребоядисат с друга боя и ще я пишат ново поколение... нищо лично, просто наблюдения над самолетната им програма :D

"С комплекса "Циркон" ще бъдат въоръжавани подводници и надводни кораби от Военноморския флот на Русия" - Не са само тези под 1000 км. Никой не е застрахован...

Имат какво да пазят и се въоръжават. Върнаха си Крим и защитиха от геноцид руското населвние в Донбас. Не са бомбили Сърбия, Ирак, Либия, Гвинея, Виетнам, Сирия и т н. А ние по националната телевизия излъчваме новини на турски а наскоро и на цигански.

Тъй тъй, не са. За това грузинците ги обожават... и украинците... а Литва, Латвия и Естония ги мразят в червата... а Финландците се молят, да не вземе пак да им хрумне да освобождават нещо си в тяхна посока... хубави хора бе...

Чудо голямо - ИЗГУБИХА ВСИЧКИ държави от постсъветското пространство с изключение на Таджикистан и Беларус (засега..) Благодарение на късокракия пишман 'стратег'.

И пак за това само само руските дир-ници научили. Назначете си закапечета с още половин мозъчна гънка.