17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуква се руския модул, оправят си го руснаците новина е голяма, американския кенеф се поврежда и астронавтите използват тоалета на руснаците, отново има голяма новина, поврежда се руския тоалет и космонавтите използват американската тоалетна, новина няма, остават космонавтите без храна половин месец и рупат раната на астронавтите, новина пак няма. Отгоре на всичко снощи бе открита нова пукнатина в звезда, новина пак няма. Само аз ли виждам някаква тенденция или ???.

Как дела? Как се справят российските воздушно-комични сили?

_stankow

Правилно отбелязвате избирателния характер в представянето на новините. Но за да разберете защо се публикува една или друга трябва да следите какво друго се е случило. Тези новини (правилно отбелязвате че са непропорционално представени) се раздухват, когато трябва да се скрие нещо друго. Информираността на читателите никой не го интересува ! Важно е да шурти пропагандата !

Ми трудно е да разбереш....като ти е трудно да мислиш....Руснаците правят правят, и нищо не са оправили вече 3 месеца новината голяма. Американците оправят вси1ко веднага...няма новина..типична русифилистическа пропаганда....дано ти светне сега дебил

Така е то, няма нищо вечно. Когато разходите за ремонти набъбнат ще стае ясно, че трябва нова МКС.

_stankow

Скоро ще има нов руски модул - "Наука". Готов е, скоро ще го изтрелят.

А бе нещо много кратки обяснения относно този "ВЕЛИК ТРИУМФ" . Сигурно е засекретена тахнологията как са си запушили дупките, а още по секретни са причините защо кацата се разпорила.

Ама имат кенеф

Руснаците са си таковали цепката. Запълнили са я. И сега ще я таковат пробно. Звездата.

А Рапоня инспектира ремонт на пукнатина на автомагистрала "Хемус".

Нищо ново под слънцето!

Не е верно! Гадните американци с пукнатинатор са направили пукнатината. Те нарочно така правят.

На снимката не е МКС, а несъществуващата вече станция Мир. Пак нещо са объркали...

То пак хубуу, че не са приложили някоя снимка на Москвич...

руските пукнатини най-големите пукнатини в света..ха.ха

С маджун ли са я запушили?

Не, с дъвка.

Краварите кенефа не мога да си отпушат... Понеже пращат лесбоси и black lives matter...

Какво ти става бе. Руската барака се сцепила, краварите са ти виновни.

ама ако я оставиш на тях - досега да се е досцепила...

Задник. Значи руснаците залепиха лепенка на техния модул който се сцепи пък на краварите модула им е жив и здрав и не са лепили лепенка от където следва истинското превъзходство на руснаците. В лепенето на лепенки и връзването с тел. Страхотна логика. Явно имаш проблеми с интелекта. Стига ли 30?

Тази технология е хиперзвуковото оръжие на Путя - МАТЕРНАТА ПОЕЗИЯ на Рогозин про Космосе. Без електромагнитните звуци, отвътре на "Звезда" ...ну Мать твою сука блядь...цепките нямаше да се натъпчат с китайско лепило от Алибаба.

Голям смях, големи измишльотини за балъците дето вярват в тази глупост МКС!!!

Ти в какво вярваш ми е интересно.

Пък аз вярвам, че Ivan72 е интелигентен гущер от Сириус!

Ас па вервам, че он е само гущер, неинтелегентен.

Материалите за херметизирането на пукнатината, открита от екипажа миналата година, бяха доставени на борда на МКС с товарния кораб "Прогрес МС-16" в средата на февруари Ясно. Значи пак свърши тоалетната хартия и пакетчетата чай.