Коментари - Руският модул "Наука" скоро ще лети към МКС | IT.dir.bg

Коментари - Руският модул "Наука" скоро ще лети към МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека поне за няколко секунди замълчим, да започнем с "Браво братушки, успех със скачването, развивайте космоса ... " ... пък после нека си ги псуваме и да им се присмиваме за каквото и да е. Руснака е сбъркал безчет неща в историята си и в нашата също, но в този момент отбелязваме един от успехите. Има къде и кога да плюем по руснака. Така, че пожелавам им успешно скачване и много успехи в експлоатацията на "Наука"!

Статията е преписана и експертно допълнена от някой недоучил автор! На МКС и в момента има 3 тоалетни без да са качили руснаците новия модул!!! С него ще станат 4 така, че тъпнята която малоумния автор е написал е с цел омаловажаване на факта за изстрелването на новия модул.

Големи експерти тука плюват по руснаците, а не виждат голия си г.з! Алоу, смешници, ако не бяха лошите руснаци никога нямаше да имаме космонавт българин! За сравнение от НАСА максимум, което ни дадоха е, български децата да рисуват рисунки на ракети! Ама неблагодарността ни е национална черта. Все пак не друг, а българите са си предали националния герой - Васил Левски на врага!

имаме българин космонавт... който ПЛАТИХМЕ с 15 000 кг злато и склонена глава. Абе смешник.... на трохи ли се радваш??? и ти ли си от наивниците дето казват че СССР ни е ОСВОБОДИЛА ВСВ, а не сме били съюзници на Германия???? Смешник.

Миро от Каризма след 2 години ще лети до Луната със Спейс Х, много преди руслямец да стигне до Луната

Това за Левски не е вярно историците го доказаха многократно. Не можеш да предадеш някой който е вляза с армия в страната ти и въпреки че не сме ги посрещнали с оръжие за заграби ли златото архива че и народен съд с 30 000 души избити нищо че ме дали десетки хиляди под тяхно командване. Кой да сме предали? То по тая логика и Турция сме предали че сме направили съединението?!?!

хора всичко това, което пишете има ли значение в контекста на модула "Наука"? има си исторически форуми, идете се джавкайте там.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

2 години за склад с тоалетна и място за машини уж...

Абе момчета, научете се първо да правите автоматични перални, прахосмукачки, кухненски роботи, пък после, ако е рекъл Господ поглеждайте към небето.

А ти какво може да правиш, Ганьо?

защо? не знам някой да е полетял към космоса на автоматична пералня, прахосмукачка, кухненски робот ...

20 години след започване на проекта :D

при 20 години на земята в складовете им докато се прави - кой ще обвиняват, че ходи с дрелка и пробива дупки и за това "се изпуща"? То на снимката се вижда че има ръжда.

Каква ръжда бе лешпер? Нищо което лети в космоса не се прави от желязо, че да ръждясва!

Ватни жалкари! А не като телескопа Джейм Уеб - дотук 24 години и 2000 процента преразход и още го няма.

Що бе, соросоиден жалкар? Модула наука се прави от 1995 г., демек 26 години вече и преразхода на средства е 3000%, а още го няма. Никой не може да се сравнява с Руслямска държава, колкото и да ти е мъчно.

Да разбирам ли, че новия модул е бил с краен срок за изпращане съвпадащ с крайния срок за бракуване на МКС ?!

Годината не е 2007. Беше планирано да се качи още през 90-те. Обаче след няколко отлагания официално трябваше да е горе през 2007. За съжаление МКС е практически с изтекъл ресурс - дефектите вече са твърде много. От друга страна "Наука" е морално остаряла и не става за ново поколение станции. Та затова ще я изстрелят. Както беше и цялата история с Буран (казвам го с голямо съжаление). Още през 1980 е било ясно, че няма да могат да я използват и са решили да направят все пак един старт - за да оправдаят похарчените милиарди.

Явно са се отказали от нова станция. И това ще е втори кенеф в руслямския сегмент. В американския има още 2 кенефа. А не както са послъгали явно руслямците в оригинала. Или някой си е правил свободни съчинения.

_stankow

4 абзаца и нито една снимка. Сравнете със съседната статия, дето някой надраскал бурана - три страници и 6 снимки от всички възможни ъгли. Антиреклама. Но това едва ли ще спре изстрелването на модула.

не се хаби,русоробе........

Нали? Къде по добре е, грозната истина да се крие и само възхвали да се сипят....

Па не те ли е срам да лъжеш нагло? Има цели 3 снимки. Да беше написал, че нищо не се споменава за вчерашното изстрелване на поердните сателити Старлинк с рекордно пето ползване на обтекателите за товара. струващи около 5 милиона нови.

Ураааа, най после, след 16 години сглобяване, модула е готов за полет. Ето това е техническо превъзходство! Да живее ССС.... ъъъ Русия!

ха ха ха руския модул наука бил товарен с кенеф :))) И за това им трябваха 20 години да го направят.

Първо прочети чие производство са Американските кенефи тогава коментирай.

Това е соросоидна манипулация и еврогейска дезинформация, че модул "Наука" е трябвало да бъде изстрелян през 007. Напротив според оригинални руски източници, "Наука" е запланувам за 2025. Но поради факта, че Русия е толкова технически напреднала и Роскосмос разполага с ноеграничени ресурси като въглища, дърва, нефт и газ, руснаците могат да си позволят да го изстрелят много по-рано от заплануваното. А краварите и Холвиду да гледат от пустинята Мохаве и да се учат

а батута готов ли е

_stankow

Ракета носител "Протон-М". С нея са построени космическите станции «Салют-ДОС» и «Алмаз», «Мир» и МКС. 110 пуска, от които 105 напълно успешни. Как мислите, дали е "готов" ?

Станков, айде да посмалите малко за Протон и МКС. От над 30 полета за вдигане на елементи само 4-5 са с Протон.

Протон е с 424 полета от които 47 неуспешни. Н МКС е качила руските модули около 50-60 тона от общо 440 тона

Kliment

По-добре късно от колкото никога

А дали?