Руското разузнаване пуска онлайн портал в тъмната мрежа

Системата позволява на лица във враждебна среда анонимно да съветват разузнаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГРУ. Не бъркайте "цивилни" с армейци.

ГРУ е военно разузнаване. Такова имат и САЩ А ЦРУ е цивилно.

Това са всички руски новини в ИТ секцията тук! Нов танк, портал за доносници, нова ракета ...!

а американските новини как са? - тая държава бомбардирана, в другата опит за преврат и убийство на действащия президент, воеени бази оръжия навсякъде по света, а в самите САЩ всеки ден масови убийства

Изостанал си във времето нейде около 50-те, 60-те години на миналия век. Сигурно и си доста възрастен в такъв случай, около 80-годишен, а? Днес вече сме месец април 2021 година! Живеем в 21 век, човече, става 20 години и отгоре. Разбираш ли? Вестник "Работническо дело", от който четеш в момента, не се издава от над 30 години! Някой си прави гадни шегички с теб.

Забрави за набитите негри.

...И единствената действаща ваксина , срещу вируса , който американците създадоха .

модератор: Snowden

мда..... ако дадеш информация за кражби в САЩ си предател и отиваш в затвора. ако в САЩ предадеш информация за подлусване си предател и отиваш в затвора ако в САЩ дадеш информация за убийства, изтезания и изнасилвания организирани и контролирани от ЦРУ си предател и отиваш в затова ако направиш всичко това в друга държава си национален герой, демократ, дори кандидат за нобелова награда. ако си доносник на САЩ в България може да станеш министър председател или поне министър.

"потребителите трябва да кликнат на бутона Report Information в долния ляв ъгъл" .... левият ъгъл не беше ли запазен за краварката?

А аз реших, че най-накрая сибирските орки са направили нещо полезно за Човечеството, а то било портал за доносници в Даркнета!

Майоре, ами гледай как ти праснаха веднага минусче. Как можеш и да си помислиш нещо друго. Сега шпионите им ще се правят на анонимни "възмутени граждани" и ще пращат сведенията си в централата без да има нужда да пращат жените си в посолствата, без да рискуват да ги снимат и така ще се спрат гоненето на тяхните дипломати по света.

На путКин ако му пукаше за възмутените граждани, досега да си бе подал оставката, а не да мачка всеки протест срещу него!

Бинбаши, ако искаш полезни неща иди се в къщи у анадола..дюнери, шербет и мъжки бани!

Само пияните руски шльохи и вожда им педи дъртата путКин ходят в Анадола! :)))))

До майора (2021-04-23 11:54:32) - Ей бляд, ти си шлюха, дърта, изоставена шлюха! Нямаш шнас! Не се напъвай!

другарю майор клитиров ,абе тия руснаци направиха от теб крив макарон бе.Пий хапчета.

не му се връзвайте на тоя олигофрен, той е един от най-активните тролове, най-вероятно на хранилка в някое американско НПО, теглите му майните и тва е

Бе, като те гледам и ти не си падаш по-долу от майора. Колко пъти реша да намина през дир-а, непременно попадам на твои писанИци!