Samsung подготвя революция в телевизорите

Комбинация от различни технологии обещава най-добрите ТВ матрици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да де ама не могат да правят по-хубави самолети и ракети от ватенките.

Споко, жълтите ковидари от Китай ще го прекопират бързо-бързо, те в това са най-добри.

Пак хвръкнаха 5 бона за телевизор

Това е така, защото един самолет или ракета е много по-просто изделие от един телевизор с наколко Q -та отпред.

Моят Самсунг е осма серия от 2014 г. жесток телевизор.

Щото 16 корейски ЛЕДОРАЗБИВАЧА изнасят сгъстения газ от руска Ямала. Преди 6 месеца Сечинь изпроси $2 МЛД от Вова Путя за строеж на нов металургичен завод в руския Далечен изток. Причината е прозаична: По руските железопътни пътища не могат да се транспортират едрогабаритните части на кораби. Затова е този нов Кремиковци за руските данъкоплатци. Реално Сечинь ще изнася метални заготовки за Ю. Корея а корейците ще строят "руските" кораби. Когато корабите пристигнат готови във Владивосток. ..Сечинь ще им залепи лепенка: Произведено в Россия.

LED въобще по-добри ли са от старите LCD или просто по-евтини и затова ги наложиха?

Кой каквото ще да ти говори, винаги става дума за понижаване на цената на себестойността и същевременно повишаване на цената за крания потребител ... за това става дума според мен ...

Ракетите - определно ДА, по-прости устроийства са, затова ги правят дори в Иран и Северна Корея. Самолетите са по-сложна материя, затова там ватниците вече не предат - от СССР не са мръднали напред.

Звучи много хубаво, само че не правете моята грешка да си купувате 4к или 8к телевизори, защото реално много малко телевизии излъчват на 4к или 8к , тоест ще имате по-лошо качество от колкото с Full HD

Прав колега

Не знам защо мислиш така.Аз имам full hd телевизор, имам и 4k и смело мога да заявя,че 4кто е с една идея по чиста картина, особено ако се гледа от по близо.4к телевизорите или поне някои,имат функция за доближаване на картината на традиционната full hd телевизия до 4к.

Между Лед и лцд технологията разликата е само в подсвтката .Лцд е с флуресцентни лампи,а лед-а е с светодиоди.Матрицата си е същата.

4к е много по добър, дори сигнала да е HD, щото си има емулация Телевизорът се ползва доста време, така че аз лично никога няма да си купя HD Имам и 4к и hd и гарантирано 4к е по добър при един и същ сигнал

Благодаря за отговора. Че не съм гледал за монитори отдавна. Помня че TN+film матриците са боклуци. MVA типовете с по-добри цветове, но по-бавни, а IPS по-бързи, но с малко по-лоши цветове и основно за телевизори ги ползваха. Дали има нови, не знам, че това си е от преди някое десетилетие. Сега обаче има ли новости, не знам.

революция ще е, ако палавница излезе от телевизора и ми направи свирка докато гледам порно. Всичко останало са прехвалени технологии с видим ефект само в лабораторни условия, но трябва да продадеш литър кръв и половин бъбрек за да си го купиш.

Абсолютна глупост "4K телевизорите се виждали по-лошо защото нямало много 4К телевизии". Добрите 4К OLED телевизори ъпскейлват отлично изображението, а и вече има огромно количество филми в 4К формат. Всички знаем баснята за "киселото грозде".

....и какво ще гледаме на тях?Пак същите глупости и тъпи муцуни!

Абе, ти си като плесен, бе! ... От тази, зеленикаво-черната и много смрадливата!