Samsung с реклама насочена към собствениците на iPhone

Компанията приканва потребителите да "прескочат оградата"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ксто пуснеш нов модел айфон.

Внимавайте коя ограда ще прескочите !

Kalin

Видя ли негър замесен в джендърска реклама превключвам канала моментално.Та и с тази сега

2ма хейтъра тука се правят на разбирачи.

Кой как е свкнАл. Секи сам си прценя.

Тия врати даже и корейците не ги купуват на 3 та год и е за кофата

Ако кара три години е супер. След третата всеки тел е за рециклиране. Епълките поне получават доста по дълго ъпдейти. Не съм им фен, но фактите са такива.

Аз го връщам на 3 тата година на апъл, а те ми дават 300$ за него Самсунга става както каза само за рециклиране и не струва и 20$

да, и отделно цената му е доооста висока.

Имам Айфон 14 про Макс и Самсунг С22 ултра. На фона на малките дразнещи разлики има две мега големи, които дразнят до безкрай: 1. Батерията на Самсунга и незнайно къде изчезващите проценти - Оставям Айфона на Бюрото един ден без да го пипам - батерията от 100 на 97%. Правя същото със самсунг - от 100 на 85%. 2. Това е най-дразнещото, а още по-дразнещ е факта че е дългогодишен проблем на андроида - пращаш видео, заснето от теб на месинджър и това, което се ъплоудва е с качеството на VGA камера преди 18г!!!!

Аз откога разправям че самсунг е боклук

И всичко с андроид ОС е боклук

Винаги съм искал да питам собственик на 14 Про Макс какво в този телефон струва 4 бона?

Този сгъваемия го пробвах… много странно усещане и бих казал неприятно на вдлъбнат дисплей с улей по средата… Бързо си върнах картата в айфона :)

Ти си прескачай колкото искаш оградата, само внимавай да не ти се запали телефончето, както ти е в "джеба"

Да сравняваш самсунг с апъл е се едно да сравниш жигула с мерцедес Самсунг е боклук и няма собствена операционна система. Сапунерка, при това доста грозна

То пък това недоносче дето ползват за операционна система щото става за нещо ...... По 5 пъти рестарт на седмица да си чисти кеша .......... андроид ..... мъртвородена система !