17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ае стЮга, ве!!!

Некой знае ли точно състава на Земята? Всичко което се знае за състава е 99.9% от кората на Земята. А тя е в съотношение с останалото горе- долу колкото кората на ябълката с останалата и част.

и от кората се знае основно от горната и част. кората стига до 50 - 70 км дълбочина над континентите, най - дълбокия сондаж е до 13 км....

А от какво ли се е образувала кората на Земята? Дали от извънземен материал? А вулканичната лава от къде идва?

Пробите взети от пустинята в Невада са учудващо сходни на земните

Пак не се спираш и си се олигавил целият от врякот и тук. Марш обратно в клиниката санитарите да те почистят и да те сложат пак на седативи та да мирясаш.

да ровим в тайните ? Заради това любопитство ли сме наказани ? Май виновните са много и се карантинираха - скриха се в черупките си. Папата ще ни каже ли , нещо за съдът Господен ?

Май нещо не си наясно със себе си! Подреди си мислите и тогава пиши, че да разберем какво искаш!

Тоя е тиквар и това е

Я, па Тея !

BRCK

Те Шумерите са го описали много точно още преди 10 000 години. Описали са и другите планети в слънчевата система. откъде ли са ги знаели тия работи, а?

Кое са описали?!? Разликата в изотопния състав ли? Уточнявай какво имаш предвид, че се получават недоразумения! Иначе излизат отвреме на време сведения за цивилизация, по-древна от шумерската, египетската и индската.

BRCK

Ми описали са как земята и луната са били една планета, която се е сблъскала с друга планета и тн и тн. Това дето са го доказали учените е описано на древни текстове на по 10 000 години.

OK! Това имах предвид. Защото в статията пише за анализ на изотопния състав, а ти казваш, че древните са го описали... Сега става ясно. А дали някой го вярва, е друг въпрос. Нека всеки сам да прецени!

10 000 години - дай нещо по-сериозно като цифри, там 100 000, милионче, нещо по-така....

BRCK

Ми вземи прочети Шумерската легенда за сътворението на света. След това виж на колко години е датирана. Пък дано нещо ти влезна между ушите. Виждам, че място има.

Новината да се чете така: Американците не са ходили на Луната, а "лунните" проби са ги взели от задния двор на холивудското студио дето бай Кубрик е снимал как Амсронг прави една крачка

Понеже виждам, че не си чел статията докрай, ще ти помогна малко! Пише, че е направен нов анализ (на същите проби!), но е отчетено за пръв път от къде са взети. И тук има вече разлика! Не се изследват нови проби, защото никой не е носил такива! А колкото до холивудското студио, това са твърдения на хора, които си мислят, че разбират от всичко. Защо никой учен не може да докаже подобно твърдение?!? Нали това ще го направи много известен...

И това ти обсесивно-компулсивно разстройство ще го излекуват лекарите ти на 4-и километър, недей да губиш надежда.

Точно обратното..това доказва, че пробите НЕ СА взети от нечии заден двор, а от друга планета (или спътник). Не обичаш да четеш, преди да дрънкаш глупости, а?

Естествено че сега когато учените получиха истински проби т Луната благодарение на Русия и в по/малка степен на Китай успяха да научат истината за произхода на тази малка планета около нашата. Реално краварите от Аполо са донесли не лунни а земни камъни от пустинята Моахве и затова от техните проби резултатите били че Луната и Земята са еднакви по произход. Ето така полека лека става ясно колко Хамерика е ходила на Луната, по-скоро до Холивуд.

Kога казваш руснаците и китайците са донесли проби?!?

Преди няколко седмици. От едни лунатици олепиха вируса.

Можеш ли да дадеш източници, откъде имаш тази информация, че камъните на американците са от земна пустиня? Или ти лично си ходил в техните лаборатории, лично си видял и пипнал камъните, лично си ходил в пустинята Мохаве, лично си разследвал всичко това, и оттам знаеш? Ако просто сложиш минус, и не дадеш никаква информация, значи просто не си заслужава да ти се обръща внимание. Ако обаче дадеш убедителни доказателства, тогава много хора ще са готови да ги приемат.

Този е един провокатор, пише за да генерира коментари. Няма да ти отговори, защото това му е всичката информация. Повече нищо не знае по въпроса. По-вероятно е да ти отговори "Аполо нанайси". Ама ще ти даде безсмислени линкове и ще се опита да те заблуди с много и празни приказки.

Този е щатният трол който се подписва различно в жалък напън да изглежда като различен автор. Всичките конспиративни идиотщини за мисиите Аполо и подобни са все негови. Не че няма и други откачени по света които да вярват в конспиративни глупости за плоската Земя, за мисиите Аполо, че Елвис е жив и т.н. но шансът повече от един да се окажат сред малката група хора постващи тук е нулев. А да, писах отново подобен пост защото щатният трол е и с административен достъп, изтри предния ми пост който бях забравил да архивирам както правя обикновено.

защо им трябваше на китайците да вземат проби от тъмната страна на луната ? Дали пък ......или може би......някой ще се досети и обясни за всичко , което ни се случва.

Какво точно ти се случва, че искаш някой да ти го обясни? Изразявай се по-ясно!

Върни се в клиниката да могат да те третират и много по-малко от тия неща дето ти се "случват" ще те тормозят, послушай ме най-после.

нема вода, май .....

че нема бира...