Сайт за търговия с криптовалута измами плевенчанин

Мъжът получил съобщение, че вложената от него сума е "арестувана", а за "освобождаването" й трябва да заплати 14 процента от нея, обясниха от прокуратурата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в binance и coinbase се заигравам а от сайт незнам как се купува крипто ама 38 бона си е ок за инвестиция.

депутат от Плевен ли е или шефа на ГЕРБ там?

Ако ги беше направил тези 38к на 380, нямаше да реве и да търси ГДБОП със сигурност, макар че щеше да има почти същото престъпление. Трябва да разберете че тук за да спечелите, някой друг губи, това е единстбения начин по който идват парите в тази игра.

купувайте криптовалута и ако не сега то по-късно ще разберете ,че сте купували илюзии.Пари без покритие.

То сега и фиата е без покритие, а златото може да го забранят със закон. /правено е/. Иначе купувайте апартаменти дето като се объркат нещата са тотален пасев. Най добре имот, злато, Крипто и кеш.

е попаднал на скамери. И не е бил опитен. Подвел се е. Сега има много атаки и по мейл и по телефон.

Ех, а можех да купя 10000 биткойна за $70 преди 11г. Бяха пред очите ми и се отказах. Послеа намразих Криптото.

Може още да не е късно. След 3месеца чакаме дъно. Купувай тогава

На ти ся крипто

Най-вероятно е използвал нерегулиран от финансови институции ексчейдж и сега остава само да пие една студена вода. Парите със сигурност се изпират по разни канали и са трудно проследими....

Проблемът е, че е дал достъп до компютъра си и сметката си в криптоборсата на измамници. И те са дръпнали парите и искат да го измамят с още пари. Няма връзка с това каква е криптоборсата. Все едно да си дадеш ключа за сейфа и после да се оплакваш, че сейфът не е сертифициран против крадци.

Коя е тая борса? Има нещо скрито тук и премълчават. Поне на 10 борси съм търгувал и дори на Tradeogre съм обменял хиляди, които създатели не се знае кои са и може да намериш само в Туитър , до сега не съм имал проблеми.

Само един си е признал а колко го гризнаха дръецето

си е чиста доза измишльитина на Дир.бг редакторите за да вдигнат малко посещенията на сайта си. По тъпотията на статията мога да отсъдя за нивото на редактора и.

Купувайте имоти ново строителство в голям град в центъра. После печелете истински пари от наеми.

От ГЕРБ

Който не играе,не пИчели. Аз спечелих 4 милиарда долара.

Ама де се дяна сега....?

Криптото има един основен плюс. Това е, че никой не може да ти блокира сметки или спре транзакция. Говорим за истински децентрализирано крипто. И запомнете !!! криптото е ваше, когато вие държите the private key!!!!

Не е лесно да си толкова тъп :) Никой не е виновен - инвестирал е в рисков сектор, и е загубил. Не случайно ВСЕКИ сайт за търговия с крипто валута някак по между другото вмята "влагайте само толкова, колкото можете да си позволите да загубите". Човекът е предупреден най-вероятно. А това, че е дал достъп до компютъра си и до сметките си - още по-смешно... макар, че на него със сигурност не му е смешно де. Ама... влизам от ТВОЯТ компютър, с ТВОЯТ ИП адрес в "онлайн банкирането" ти, и си превеждам 38 бона... иди доказвай, че не си ми ги превел ти....

От коментарите ясно се вижда, че веднъж да кажат, че сестра ти е курва, оди обяснявай после, че нямаш сестра... Пичове, ако всеки, който отидеше в полицията да се оплаче за нещо, го приемаха на юнашко доверие, половината от вас вече щяха да са без апартаменти и коли, а другата половина да имат по-два. Съдът - добър или лош - все още трябва да се произнесе в България, за да има виновна страна.

Добре де, имам въпрос. Как човек, който е толкова... ъъъ... търся точната дума... ъъъ... ъъъ... наивен, да кажем, разполага с 38 000 да ги метне през терасата, един вид?

И аз искам да купя крипто но идея си нямам кой сайт е легитимен и няма да ме измами. Някой от по-умните (и красивите може би) тука би ли ме посъветвал? Всички купуват и продават все едно е пуканки - я кажете как става номера.

Ако не ти е ясно как става, по-добре се откажи - има реален шанс да те измамят по-нататък, дори да си си дал парите в нормална криптоборса. Синът ми, който съвсем не е глупав, бе завлечен във "фишинг" сайт при опит да си изтегли парите (което по принцип не става лесно) и късно се усети.

Binance и Coinbase са най-добрите сайтове за покупка и продажба на криптовалути, всичко друго е посредници. Binance е и на български език.

Coinbase - да, binance - не ви съветвам. Нещо имат големи проблеми с регулацията и излизат постоянно от пазари. Търсете регулирани борси за криптовалута, после си направете собствен DD и проучете мненията по форумите (reddit е за предпочитане). Проучете дали са били хаквани и какво е изгубено, както и дали отговарят на всички KYC процедури.

Благодаря за коментарите - за Койнбейс съм чул много от отдавна, оше 2013 ме удари рансомъаре криптолокър и ми искаха $500 в биткойн да ми отключат файловете. Тогава бития кон беше малко над $200. Направих проучване но не купих, сега го приемам за грешка. Както казва поговорката "няма проблеми, има възможности" .

Бинансе са най големите с най ниски такси. Кракен е сигурен и по лесен за начинаещи. Като те е страх от измама вземи си Ledger но се лишаваш от проценти печалба. Късмет.Койнбазе са с по големи такси. Ако те кефят американци Kraken.

Ба, маани, ще взема да повярвам в ,,глобалното затопляне,,. Много слънчасали без слънце вън.

Боклука искал бързо да забогатее. Но не му се получило и сега ще чака от умрял писмо. Пак малко са му взели. На такива трябва да се взема всичко и да им се оставят само долните гащи.

Когато си прост и лаком, туй е резултата!

БАБА МЕЦА ...КОЯТО Е МНОГО, МНОГО ЛАКОМА И АЛЧНА ...

Балон-банк се пукнал за този плевенчанин.

Пишете КОЙ Е САЙТА ?? Писна ми и тези и онези от Контрол на храните да казват .......Установихме ОТРОВНИ вещества в тази храна!!!! Ама кажете бре хора--коя е фирмата--коя е партидата...??? Вие за кого работите ? Народа дето го ЛЪЖАТ и ТРОВЯТ или за "имоджа на фирмите" ???? ИМЕНА ДАВАЙТЕ--за да можем да пресметнем САМИ рисковете! Пак ни правят на маймуни!!

Проблема с желанието ти да кажат сайта, е, че ако се окаже, че това е черна ПР акция на конкурентен сайт ще бъде наклепан някой без доказателства. И след това става сложно.

Това да имаш пари в днешно време, не означава, че е задължително да си умен. Отдалечен достъп до сметки.

Е НОВИЯТ ИНСТРУМЕН ЗА ГЛОБАЛНО СЛЕДЕНЕ ! ДАЛИ БИТИЯТ КОН И ДРУГИТЕ СА "ЗЕЛЕНИ", КАТО ГЪЛТО ТОЛКОВА МНОГО ЕНЕРГИЯ , ЗА ДА ГИ "КОПАЕШ"! А ПЪК ТЕЗИ ДЕТО НЕ СА КОПЯТ, КАТО РИПЪЛА - СА ХИПЕР-ТОТАЛНО КОНТРОЛИРУЕМИ! РИПЪЛА ДАЖЕ МОЖЕ ДА ТИ ОТМЕНИ ТРАНЗАКЦИЯ, И НАПРАВО ДА ТИ БЛОКИРА ПОРТФЕЙЛА ... СЪЩО КАТО ЧСИ ! ШЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ - ЩЕ РЕВЕТЕ ЗА ХАРТИЕНИТЕ "ПАРИ" ...ЧЕ ДАЖЕ И ЗА МЕТАЛИТЕ - ЗЛАТО, СРЕБРО И ДРУГИ...

Измаменият балък и той като теб се е имал за голям разбирач, ганювец.

След няколко години,като има компютри хиляди пъти по-мощни и производителни,това биткойни и алкойни ще ни се струват детска игра.Затова не вярвам в криптовалутите.

Ей този направен на балък ганю и той като теб се е пишел голям разбирач и финансов експерт.

На никой не му пука в какво вярваш и в какво не. От обща култура поне да знаеш, че сложността на мрежата се регулира на всеки блок, така че решението да се намира за около 10 минути. Така че, с развитието на компютрите (а те практически не се развиват, но едва ли го знаеш) само ще се увеличава сложността.

Братле, недей влиза с агресивен тон, защото не си прав.

Ти защо реши, че точно сега след няколко години ще има компютри хиляди пъти по-мощни от сегашните!? А не преди 5 години примерно?

Как мислете - този човек дали ще е податлив на ваксини и цялостната ситуация с ковид ?

Мне. Тоя е от скептичните с "критичното" мислене. Явно сам си е търсил информацията из нета и си е въобразявал, че е разбрал нещо.

Аз не разбрах на арестуваната сума сложени ли са и белезници, сега в РПУ - то ли е задържана?

Да отбележим...въпреки че има измама сайта не се споменава

говеда, ще има и касапи

Защо ни занимавате с драмите на разни аматьори? Искал пари - да си ги взема. "Сайт" го измамил - не е сайт, а тиквата му.

Препоръчвам на селяци като въпросния да не се занимават с неща, които не разбират. А и очевидно е попаднал на не много алчни измамници..

"не много алчни измамници" ли? Колко по-алчни, щом са поискали пълен отдалечен достъп, достъп до личните му данни и пароли за да му източат сметките, а той не се е усетил въобще!?

Какъв тоя бунак дето дал 38 хил. лева на нещо си в Интернет и очаква да спечели. Другия път ще ги държи под дюшека и няма да го измамят.

Все ще се намери кой да го измами !

Този бунак точно като теб се е мислел за голям тарикат и разбирач, Ганьо.

Повечето подобни сайтове те карат да подишеш съгласие, че парите ти не са гарантирани преди да внесеш. Възможно е и тези 14% да са такса теглене

Е РЕКЛАМА КУПУВАНЕ НА НИЩОТО, НАРЕЧЕНО КРИПТО "ВАЛУТИ", ДЕТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПИПНЕШ! МНОГО ВЗЕХА ДА ГИ РЕКЛАМИРАТ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ... НЕ Е НА ДОБРЕ ТАЯ РАБОТА ДА ЗНАЕТЕ ... ))

"заешката дупка" ....

против уроки и черна магия...

Да не се каже, че некой индиец на име Джон е правил връзка през team viewer?

Имайте доверие в себе си. Защо си давате парите на други? В джобовете тежат ли ви.?

бурканбанк се обезценява всеки ден :)

"По-добре врабче в ръката отколкото орел в небесата"

Нима в Булбанк ти ги искат в Срочен депозит??

Аз примерно съм с малки джобове и не стигат...

Батее, хштър си ти. Носиш си ги във вътрешно скрито джобче и си скъсал джобовете на гащите нарочно. Като бръкнем, ..и по - дълбоко и КЕФА ДА ТИ НАПРАВИМ.

Дали сега некви келеши или след година авторите на Биткойн-пирамидата ще те оберат? Няма голяма разлика.

Хайде кажи кога, изглежда си светнат много по темата Миналият месец ‘балонът’ биткойн навърши 13г и няма пукане Парите които си похарчил за талончетата на Пеевски и Божков ако ги бе вложил в този крипто балон сега щеше да си караш новата лека кола и да си гледаш кефът ,шматка си

Хайде сега ти отговори колко време отне на най-голямата пиримида в историята (Madoff , $3.7 милиярда) да бъде разкрита ? Нека ти помогна ........17 години! Но и тогава имаше хора които педупреждаваха а такива като теб ги наричаха неимфорнирани тъпанари.

Няма балон,който все някога да не се е спукал или спихнал !!!

Двама приятели си говорят: – Абе ти по колко цигари пушиш на ден? – Кутия, кутия и половина. – Ми ти досега си изпушил едно Порше бе човек, че и повече?!? – А ти пушиш ли? – Не. – А къде ти е Поршето тогава?!?

никой легален търговец няма да иска да се връзва с компа с teamviewer , само измамниците го правят, но рибки има много - с лопата да ги ринеш, това е като бабите дето хвърлят хиляди през терасата на непознати

Докато има овце, ще има кой да ги стриже.