Коментари - Създадоха екзоскелет за походи в планината | IT.dir.bg
назад

Създадоха екзоскелет за походи в планината

Екзоскелетът за туристи на практика нулира ефекта на носенето на раница с тегло до 38 килограма

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Създадоха екзоскелет за походи в планината | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каквъ е смисъла да се намаля мускулното напрежение при ходене и туризъм!? Китайка лайаа!

Нищо не разбирате това е бронята на ПростоКиро, който си я слага когато бяга от тортите на Линда и трябва да държи здраво Лена Парапетова на стълбището. Толкова мандата я мандахерца Лена, че на човека му трябват по няколко зарядни и брони за да издържи. Също така може да го ползва, като носи на ръце Шиши и Кокорчо, а на гърба му се е метнала Магнолията от Банкя. Дори всеки от нас трябва да дари пари на тази фирма за още по-бързо пройзводство, че юни е много далече.

Ще падна от смях, излязла му една рекламка във фийда на фейсбука му и той захапал въдицата...че и нас зарибява.

Првият модел е 1.2НР га пуснат модел 800 конски сил тогава че си купим един да сурнем трупи.....и чували с картофи

През 80-те като студенти от Академик ходихме на зимни и летни алпийски лагери на Мальовица. Беше цяло преживяване, да качиш самар натоварен с брезентова военна палатка, български памучни спални чували, стъклени половинлитрови бутилки с нектар от праскови, щафети сух салам и деликатеса на българските планини: копърка и вафли, плюс алпийска екипировка. За разтоварване от това деяние, под строй ходихме да събираме сеното от баирите на ТКЗС - то на Говедарци.

Щом екзоскелетът не стъпва на земята, тази редукция от 38 е само имитация, най-много да помага на гърба и кръста. Прасците, глезените и ходилата изобщо няма да усетят нулиране на ефекта, даже ще са по-натоварени, понеже ще носат и екзоскелета. А клипче с някакви дето бягат 20 метра с куха раница и накрая спират усмихнати са тотатен рекламен фейк. Айде, моля, по-сериозно се отнасяйте с каквото предлагате в тази рубрика. (а ако бяхте прочели рекламните текстове на сайта им, там се говори за уеит офсет (като няма латиница се налага да пиша така), което не е нулиране на ефекта на теглото.

Китайски - китайски.... колко да е китайски след като на сайта им няма ни един с дръпнати очи. Все черни негри или руски скандинавски мацки. Сайта им е фейк - съществува от 2 дена ма вече давали намаления. Фейсбука им от 31. януари. Дет са казва - от днес до утре. Който купил - купил - утре ги няма.

на сйата им дори няма къде им е седалището, телефон или адрес. красиви рекламки и клипчета - нищо повече.