Коментари - Създадоха маска, светеща при контакт с Ковид | IT.dir.bg
назад

Създадоха маска, светеща при контакт с Ковид

Изобретението все още е в тестова фаза

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Създадоха маска, светеща при контакт с Ковид | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това прилича на кръстоскана срамни въшки със светулки...

Навремето имаше лаф в казармата: сложи си противогаза че си много грозен… или нещо подобно Добра новина за крокодилите

Ако струва над 1000 лева, Данчо Ментата непременно ще си я купи ;-)

И банкянската мутра - има цяло чекмедже джобни по 500 еврака

"маските ще предложат на потребителите лесен начин да тестват дали са се заразили с вируса." Ъъъ??? Ама как така ще се заразят - та нали носят маски?????

Кво пак се правиш на недоразбрал бе, шибан ненаврякал се щатен врякалник. Маската, която човек носи преди всичко пази другите хора наоколо от инфекциите, които той - знаейки или не - разнася. Съответно масkите работят само когато всички ги носят. Един имбецил като тебе дето му е много трудно да си сложи маската може да зарази цял автобус хора, които си носят маските. Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Определено си бягал от уроците по биология и химия

Значи гащите пазят другите хора от миризмата на пръднята... Ти преглеждал ли си се? Май ти хлопа някоя дъска? И май не е една!

и от миризмата пази - тоя люлински антиваксър сигурно и не се е къпал 1 седмица - ако си свали гащите кой знае какво зловоние се разнася на клошар попикан и с вкиснала сп*рма от нощни полюции

>2021-12-11 10:35:48 >Един луд (нерегистриран) > >Значи гащите пазят другите хора от миризмата на пръднята... > >Ти преглеждал ли си се? >Май ти хлопа някоя дъска? >И май не е една! Врякалник ненаврещял се, гащите ти не пазят другите от миризмата ти. Но ги пазят да не ги опръскаш като се посереш - както маската като я сложиш ги пази от това, което излиза от устата ти като се разврякаш.. Ей ненакудкудякал се загубеняк ей.

Това малко като вица за конгреса по генно инженерство, дето нашите показали кръстостка между светулка и п@ча въшка. На въпроса за ползата отговорили: свете ли, не е@еш.

А светещ презерватив, когато си клецал някой спинозен, кога?...

ми спри да го правиш с "мъже" и нема да ти трябва...

Неръждаема стомана, която убива вируси! Маски, които светят! ............................................................. А бе, мамичката ви! Иде ми да взема една стомана и да вЪ светна...

Тези редактори разбират само от "венозния бахур". Хем пишат....хем МУ се радват.

По-полезно би било да се намислят такива гащи, които да се озветяват, когато някой пръдне ...

Ами то и сега може, ама трябва гащите и да са поизцапани.