17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накратко: Изхарчихме парите, нещат да ни дават повече, айде чао...

Направили парадигма... Т.е. едно голямо нищо

Докато имаш милиардите на печатницата и дълбоката държава зад гърба си си преуспяващ гений. А като трябва да постигнеш нещо сам с едни пикливи 330 милиона се оказваш поредния паразит от племето.

Каквото можаха "усвоиха", вече няма нужда от фирмата. Оценена на 1 000 000 000, а няма продукция. Цялата им икономика е такава. Виртоална.

Изказвания на глупаци които нямат представа за какво говорят. Оценката е 1 милиард което значи че тези 330 милиона се връщат а добавената стойност във формата на продукти и разработки е още 700. Колкото до телефона Есеншъл PH1 e фантастичен телефон. Със титаново тяло керамика и пред него Самсунг е като еднодневка. Имам го вече 3 та година и е абсолютен телефон. Никакъв проблем изтървах го под колата и стъпих отгоре му без да искам - не се у одраска. Колкото до създаването - за последно кога вие създадохте нещо нещастници от Българистан?

Глупости на квадрат. Абе вие разбирате ли какво е написано? Заема е 300 милиона а сега някой е готов да даде 1000. За какво Ами за разработки документация акъл. И разликата в капитализацията е 700 милиона. Знаете ли нещастници от Българистан какво е капитал и как се прави бизнес? Не но знаете да крадете.

Абе прочети текста бе мухлес балкански. Компанията се продава за 1000 милиона и има задължения от 300. Разликата идва от разработки които са интересни и уникални.

В България парадигма e нищо. Но и нищо не е излязло от България. По света парадигма е модел. Но в България нищо не се променя нито пък някой иска да променя така че други модели освен модели на грънци не са популярни.