Коментари - Сеул: Северна Корея изстреля няколко крилати ракети | IT.dir.bg
назад

Сеул: Северна Корея изстреля няколко крилати ракети

Пхенян редовно обвинява САЩ и Южна Корея, че военните им учения са подготовка на нападение, нещо, което и двете държави отричат

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Сеул: Северна Корея изстреля няколко крилати ракети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами да правят още военни учения с краварите и после да се чудят що така

В Сеул да си пийнат пречистена вода от АЕЦ Фукушима. Нали са приялети с Япония.

те са приятели колкото ние с турция - бившата им колония, иначе също съжителстват в нато, дори без да са част от нато

По време на ВСв, Германия е изстреляла близо 13000 крилати ракети. Или летящи снаряди. Абе Фау1. И още над 4600 балистични ракети със среден радиус на действие. Демек Фау2. И сега, почти 80 години след края на ВСВ, Ким Трети се хвали че бил изстрелял няколко крилати ракети. Не 100, не 1000, даже не 10000, а няколко. Правете сметка колко са изостанали в Сев.Корея. Оказва се че към 1945 в технологично отношение Германия е била 10-15 години пред всички останали. Като пленяват някои немски военни трофеи , руснаците просто не знаят какво да правят с тях. Гледат ги като индианци пишеща машина.

За последните 15 години са изхабили десетки ракети на вятъра, с които можеше да унщожат няколко неприятелски държави - Южна Корея, Япония, дори част от САЩ. Защо е това разточителство? Вярно, имат ги много, но ще е по рентабилно и разумно да ги ползват по презназначение. Това не са пиратки, играчки, а техника струваща милиарди. Вярно, ниският им стандарт на живот и евтината валута им позволява ниска себестойност на производството, но въпреки това една унищожена Япония например, щеше да е нещо много по ценностно.

Не няколко, а повечето неприятелски държави щеше да бъдат изтрити от лицето на Земята. Имат и такива с огромна далекобойност.

Кимчо обича да харчи за оръжия, а не за храна. Народът му пак гладува. По стара традиция, Кимчо като пусне две ракети, запада пращаше корабите с жито. За съжаление обаче, тоя път запада е съсредоточен в Украйна и не обръща внимание на Кимчо. Кораби с жито не се пращат. За това и Кимчо от немай къде, стреля ракета подир ракета, с надеждата добрите стари времена да се върнат. За сега - неуспешно. Те това е историята зад това редовно ежеседмично стреляне с ракети.

Айде сега да видим има ли Кореа фили и Кореа фоби И Съответно на кой какво ми се плаща

Крилатите ракети, известни от 2СВ като самолети-снаряди, не са балистични ракети!

са били ракетите?

Удри Киме !!!

Удря той , коча под опашката с жужеските си ръчички , аслъ като жужето клутин :)

Си главата в стената. Белким поумнее. Ако не главата, то стената ще поумнее.

, Сеул копуват памперси.......

Това на снимката може да е С Корейско но не е крилата ракета. Съдейки по капсулата по-скоро е космически апарат, вероятно поредният им спътник. И един въпрос към дришльовците по-долу: Имате ли си на идея колко напред дръпна технологично С Корея за последните 35 години? Времето през което колония България безнадеждно потъва.

Колсо бе посерко ватнишки , разкажи ?

Павел е кенефен педерасТ. Всеки го такова с пълен член и без никакво извинение.

Как теб ли педалче кенефно ? Мечтай си :)

Един отговор към дришльо наблюдател . Аз не знам колко е дръпнала Сев. Корея в последните години. Но това, което правят сега, немците са го правили преди 80 години. Нещо повече. Те имат над 4600 успешни пуска на Фау2; и над 12000 успешни стартацна Фау1. Така,като гледам Сев. Корея е много далеч от тия цифри. Тъй че....айде по кротко със славославенето.

Изпонасрани сороспий.Сменяйте ги тия памперси ве.Както Бай ви дън.

Ти нали си кушаеш удобрение на корем вата , кво ти бърка ?

Неграмотнико, върни се в училище и се научи поне да пишеш грамотно.

Хайде Баце Ким почвай ги!

Приятна новина!

И кое и е "приятното" , или успяха да паркират ракетите в жопата ти ?