Шефът на Stable Diffusion: Изкуственият интелект наднича в паралелни реалности

По думите му алгоритъмът може да е прозорец към алтернативни реалности в латентното пространство."

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Stable Diffusion: Изкуственият интелект наднича в паралелни реалности | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха ai щяха да работят сами. Докато те работят на принципа текст-изображение. И зад всеки един такъв алгоритъм стои по един човек. По едно недоразумение наречено промтър ( промоутър). Тази AI истерия е новият COVID. Новата. Украйна. ПЪЛЕН И ТОТАЛЕН БААН ЗА КРАДЛИВИТЕ АЛГОРИТМИ!

Шефът на стейбъл дефюжън е с 10 съдебни дела ( някои от които международни ) заради АЛГОРИТЪМЪТ наречен стейбъл дегюжън , който не е изкуствен интелект а алгоритъм. Такъв е и Chatgpt . Това не са изкуствени интелекти ,а калкулатори работещи с откраднат човешки труд! Те нямат съзнание, нито ум, не надничат в никакви паралелни светове. Не надничат никъде освен в личните данни на милионите потребители. Това са едни ПЪЛНИ И ТОТАЛНИ МОШЕНИЦИ. Японците вече разработват анти-бот срещу крадливите open-AI та, Китай обяви защита на човешките художници . Само долна и скапана България не мислеща за жителите си не само че няма да защити потребителите си но даже не се и замисля за опасността от тези шпионски софтуери. А корумпираните ни медии продължават да правят реклама на тези алгоритми лъжейки че са АИта. Влезте в Американските сайтове, даже и там става разделение между хората. Използващите тези крадливи алгоритми разбира се са ЗА. Жертвите на кражбите разбира се са против. Така че Бг продажни медии, спрете да рекламирате содомията на силиконовата долина и пишете за защита на Българските автори от посегателствата на тези зловредни алгоритми.

"...странен или безсмислен резултат..." Просото несвършен алгоритъм. Точно като едно бебе, което още не познава света около себе си и говори смешки или небивалици. Недостатъчно обучено.

Бих повярвал нещо подобно само за ИИ, създаден от квантовите компютри. По принцип в квантовата физика, по чиито принципи работят, има неща като квантова суперпозиция - една частица е в две противоположни състояния едновременно, пренос на информация по-бързо от скоростта на светлината, телепортация, предположения за скрити измерения на ниво елементарни частици.

Дотком простотии... толкова е "най-голямата икономика в света"...МЕТА и чертежи. подплатени с СиГиАи графика и военни бази. Кво стана с извънземните апропо, нещо заглъхна пропагандата да си плащаме да ни пази америка?

Е, имаме L-space, остава да си назначим орангутан и да го снабдим с достатъчно банани :)