Щрак, филийке, на портрет!

Дигиталната фотография позволи на всеки да създава хиляди снимки за ден и неусетно промени начина, по който възприемаме света

Обратно в новината

Коментари - Щрак, филийке, на портрет! | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Snapchat си е жив и здрав - за добро или лошо...

ФОТОГРАФИЯ ! ДИГИТАЛНАТА ФОТОГРАФИЯ УНИЩОЖИ ПОНЯТИЕТО ФОТОГРАФИЯ!

Stan Stan

Да, хубаво написано. Не разбрах само в какво ни обвиняват.

едно фотоапратче вилия,съветско е но си бачка с лента и с понякога си правя кеф като снимам с него,няма дигитал няма филтри няма лъжа,снимките са екстра живи и натурални

''Луд и глупав на шаренко се радва" стара поговорка. Душевно бедния и нещастен човек, винаги търси начин за запълване на празнотата. Сега е лесно да се направи това, само с един смартфон и ето го щастливия нещастник. Атеизъм, материализъм и хедонизъм, това е . Интересно дали ще има ефекта йо-йо.

какво общо има филийката с портрета! Мисля, че имаше един стар лаф "Щрак, Марийке, на портрет!", но за филийка..........или , може би, авторът на статията да е бил гладен, когато я е писал?

Благодаря на автора и на дир. Богат материал за размисъл!

сега всякакви селяндъри се изживяват като велики фотогпафи..

Не ми се чете цялата боза. Защо се казва "Щрак, филийке на портрет". Я някой по-търпелив да синтезира, след като е анализирал?

Хубава статия. Една от малкото. Браво на автора. ПС: "филийке" е използвано, като синоним за онези с джуките, със селфитата.

Страхотна статия!

Тази статия е еквивалента на споменатия фийд. Много съдържание малко стойност. Основно на лов за лайкове. Грешката на непрофесионалните писатели е че очакват количествените натрупвания да преминат в качествени изменения ;)

И никой не разбра отива си фотографията идва инста-ерата... Много яка статия, ще си я снимам и нея за спомен :) без да гледам през филтър собствените си навици.

А Дир-а е магнит за графомани с претенции като този, които са и ламбър-сексуални хипстери. Предполагам, че си бъркат в гащите с редакторите или си пият уискито заедно.

Мъ той хипстър-ламбър-сексуалния автор отде да знае? Той само пише, не чете.