Коментари - Слаба активност на Слънцето изненада учените | IT.dir.bg
назад

Слаба активност на Слънцето изненада учените

Данните, изпратени от космически телескопи, са изненадали астрономите. От тях става ясно, че Слънцето е загубило всичките си петна.

Обратно в новината

Коментари - Слаба активност на Слънцето изненада учените | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, хора, това си е Божа работа!

Не знам кои "учени" са изненадани, може би тези, които се издържат с от проектите за "борба" с климатичните промени. Ако уважаемите редактори се поразровят, ще открият че много метеоролози разясняваха, че през 2012 завършва цикъл на слънцето и че се очаква период на ниска активност. Също така и общо захлаждане на земята, нищо драматично, никой няма да умре.

Метеоролозите не се занимават с изследване на слънчевата активност, за сведение. Също така слънчевите петна имат общо с "магнитния климат" на Земята, а не с това дали е топло или студено.

След като зоните с по-ниска температура са изчезнали, логично е температурата да се е покачила, което е би трябвало да е следствие на покачване на слънчевата активност, а не на спада и. Не съм спец, но ако общата средна температура на повърхността расте, би трябвало то да е по-активно.

преди война е така.

Нема, нема, па туку си *та. Така е със Слънцето, гейзерите и някои други неща.

Обясни по-точно кое и как си е е мамата? Любопитно ми е.

Сигурно Слънцето е ползвало широко рекламираните кремове и помади на големите фармацевтични корпорации.

Защо си въобразяваме че разбираме нещата и като сме доказали чрез субективната си реалност че нещо е истина то наистина е така? Та ние сме едва като няколко месечно бебе в познанието към всичко.

Истината е, че само си мислим, че познаваме природата.

И на Слънцето му писна! Оставете го да си почине ... и то ... ядро носи.

понеже америнците са хипер активни с оръжията си и най-вече тези климатичните, то слънцето по заръка на бог понамаля:) ще ги остави да си поиграят и правят на богове, и после ще ги потопи:) мдам да очакват яки земетресения там и свирепи бури! после ако имат малко останал акъл, няма да включват повече климатични оръжия... инак пак плесници от БОГ! речено - сторено...

Стиви, стига с тази "Атака" ,бе!

Северна Америка ще потъне за една нощ, а Атлантида ще се издигне над океана! ;)

но преди Европа-изцяло ще потъне Япония.Ще изплува и Нов Континент, на който ще се пренесат всички европейци, вкл.българите.Но няма да е скоро. До тогава Земята ще се тресе от катаклизми!

Ех това слънце, бе! Ще им развали далаверките с "глобалното затопляне". И докато се опитваме да се охлаждаме, нивата на другите вредни съединения - канцерогенни, мутагенни - от горива и производства никой не си прави труда да ги следи. А, ние си се тровим ли тровим, мислейки, че на някой наистина му пука за околната среда.

Виждам, че има бая лумпени, които дори не могат да преценят по-голямата опасност :D Обяснявам: CO2 задържа топлината от слънцето, което е и проблемът, който ни навират непрекъснато в очите. . CO2 не генерира топлина, а задържа отразената от слънцето и генерираната от нашата дейност. Това е факт, който не отричам :) Но, 24 часа от денонощието всички заедно дишаме CO, NO2, SO2, O3 и прочее. Пълним онкологичните и всякакви други здравни заведения, но се борим с глобалното затопляне. Да си мисли човек, че точно CO2 е най-големият проблем, е като да плува сред пирани и да си мисли, че най-голямата опасност е от удавяне.

И каква е по-голямата опасност?

Ами и 20% да се споминат от онкологичните заболявания, остават 80%. А ако планетата прегрее никой няма да остане ;)

Говори си, не ми пречиш.