SpaceX отложи изстрелването на новия телескоп

SpaceX отложи изстрелването на ракетата Фалкон 9, с която трябваше да бъде изведен телескоп на НАСА, който да издирва екзопланети с размера на Земята.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано е за петък или събота. Изстрелването ще е с Фалкон хеви и съжалявах, че няма да мога да го гледам защото при нас бе към 1:30 ч.

За 337 000 000 долара за две години разбрах.Каква е ползата за човечеството и целта на мисията не можах да схвана?Ще се ходи на екзопланети ли ,нещо друго ли?

Добре що не се рабереш с Гогов и тогава да пишете новини и коментари??? Фалкон 9 или Фалкон Хеви??? Този малкият телескоп с Фалкон Хеви все едно с камион да пренасяш мравки.

Абе кво ти пука нали данъкоплатците ще платят??? Ако парите не стигнат ще бомбят следващата държава за малко ресурси.

хубаво че подобни на вас не са мнозинство в човечеството, че иначе още щяхме да чакаме бананите да паднат от палмата

Много яко! Браво на НАСА! След Хъбъл и Кеплер....отново страхотно! Да им пожелаем успех!

Да така е мнозинството са онези 80% които знаят само да обиждат и да грабят другите. Като си мислиш че си велик дали наистина ставаш такъв??? А ако го повториш 100 пъти дали ставаш такъв не ти оставаш сред ония 80% дебили.

Защо е необходимо на тези изследователи да търсят планети подобни на Земята след като тя е единствена и неповторима специално създадена за човека за да бъде годна за живот? Намира се в центъра на вселената според червеното отместване в спектъра на светлината идващо от по-далечните обекти във вселената.

ХаХа намире се в центърът на вселената, казала мравката и влязла в мравуняка си.

Били забравили да сложат телескопа в ракетата.

"Защо е необходимо на тези изследователи да търсят планети подобни на Земята " Защото любопитството и хъсът им да научат повече за вселената не е увредено от догматичната закостеняла концепция за божествения произход на планетата ни.

Мисля че е по-добре тези изследователи да не търсят под воля теле, а да се съсредоточат върху нещата които са ни достъпни за наблюдение и са според интелектуалните ни и познавателните възможности? Физичните закони също са догми, но ще се намери ли желаещ да ги променя? В действителност в битието в което живеем има вечни и непроменими неща и закони просто защото са пефектни и по-добри не могат да бъдат. От друга страна натуралистите правят това в което ти ме обвиняваш. Фокусирани са върху материализма и търсят нещо което няма да намерят там. Те са отхвърлили "религиозните догми" и са приели атеизмът който е религия, която обаче няма научна основа. В следствие на това стигнаха до митологията за големият взрив, която е основана на метафизика и е пълна с логически парадокси. Затова им се налага постояно да измислят неуловими за модерната научна апаратура феномени като тъмна материя и енергия за да и кърпят кръпки. Кой има интерес хората да са материалисти? Не са ли тези които контролират материалните блага и печатат парите? Защо имат този интерес? Защото не могат да контролират духовните хора които следват Божията воля, уповават на Бога и живеят според небесните морални стандарти. Могат да контролират единствено материалистите възпитани от техният социален инженеринг в гордост, егоизъм, суета, хедонизъм и плътски страстите и фокусирани върху земните блага и човешки стандарти. Затова е тази неспирна пропаганда в масовите медии. Вавилон има нужда да притежава хората духовно.

Знаше братко каква е целта. Да се поддръжа мита за естесвеният прозихиод на вселенат аи живота в нея. Вавилон има нужда от поддръжкаята на мнозинството и затова иска да го притежава духовно чрез неспирна пропаганда в "образователната" система и медиите.

Четейки коментарите ви човек остава с впечатление че сте пропуснал развитието на цивилизацията след Вавилон. Все той ви е в устата.. Вавилон та Вавилон... И шамани разни ви се шматкат из главата... ама какво друго да очаква човек от субекти които не си пият лекарствата...

Хе, хе, точно пък тези, които изследват далечния космос да обвиняваш в материализъм, си е безочливо. Душичка, мила.

Не е Falcon Heavy, а Falcon 9 и изстрелването е отложено с 48 часа (т.е. за късно вечерта на 18.04 българско време)

Какво си произвел та ти бъде ограбвано бе, аман от безполезни хленчари.

ТРОЛЪТ производител на изпражнения се обади. Ти днеска колко фекалии изхвърли във външната си тоалетна???

Основата на първородният грях, който Сатана инициира в райската градина е да търсим познание и истина без първоизточника на цялото познание и истина - нашият свят Създател. Но без Господ няма нито истинско познание, нито истина. Няма любов, справедливост, радост, смисъл и бъдеще. Вечният живот изисква да сме напълно зависими от Него понеже само Той е свят. Тази зависимост ни дава свобода и ще държи сдветиите на Бага в правдата довека от която вечният живот който единствено има смисъл, има жизнена необходимост.