17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кОВЧЕГА НА мЪСКИ СЕ РАЗЛЕТЯ НА ПАРЧЕТА МНОГО ЖИВОПИСНО, СПОР НЯМА. ИСЪОРЪЖЕНИЯТА НА КОСМОДРУМА СА ГО ОТНЕСЛИ, ПРИ ТАКАВА ЕКСПЛОЗИЯ СКОРОСТ НА ПАРЧЕТАТА Е КАТО НА ШРАПНЕЛИ .

Видео на "аномалията" се появи в интернет... избухна като бомба, по чудо няма жертви!

Истната за балона "Tesla" : Откакто преди 15 години, компанията започва да се занимава със своята своеобразна "революция" в автомобилостроенето, загубите ѝ се изчисляват на над $6 млрд. Независимо от привидната популярност на Tesla, загубите продължават да се трупат. Само за първата четвърт от текущата година те са в размер на $702 млн. По информация на NBC финансовите загуби на Tesla за 2019 са най-големите за последните години. От самата компания също не крият разочарованието си. Финансовият директор Закари Киркхор констатира, че последните четири месеца са едни от най-сложните в цялата история на Tesla. Продажбите на марката също спадат драстично. За първите три месеца от 2019-а те са намалели с 31%. Проблемите са свързани, както със съкращения в производството, така и заради логистични неуредици. До 31 март тази година са доставени само половината от поръчаните електромобили. Илон Мъск обаче продължава да е оптимист и разчита на годишни продажби от 400 000 електромобила, а ако новият завод в Китай стане готов до края на годината, продажбите според Мъск ще достигнат 500 000. Единственият проблем според Илон Мъск е, че невинаги компанията успява да доставя на време, но се работело и по този въпрос.... Всъщност проблемът е, че Мъск се занимава основно с доенето на балъци!

Тесла за миналата година е произвела 350 000 коли през 2018 г. Тази се очаква да произведе 500 000. Това за всеки малоумен идиот може да е балон, но сама защото в тиквата му има въздух под налягане. "Загубите" са 3 огромни завода, оборудвани с машини и роботи бълващи по 500 000 коли, батерии с общ капацитет 50 GWh, соларни керемиди и панели общо за 300 МВт, Истината е че си тъпак, щом това за тебе е балон.

Пак се е включваш като Матросов на амбразурата! Ти си ясен, още откакто заяви, че DC-8 е първият свръхзвуков пътнически самолет???? Най-обикновено пропагандно плямпало, нисък разряд! :))

Нищо не можеш да кажеш срещу фактите нали? И не съм казвал никога, че ДС-8 е първият свръхзвуков самолет, а че е първият пътнически самолет минал скоростта на звука. Това че си тъп и не разбираш прочетеното и си измисляш е съвсем отделен въпро

Мъките за мошеника Мъск нямат край: Само ден след зрелищната експлозия на Tesla в закрит паркинг в Шанхай, холандски медии съобщиха за друг инцидент със самозапалил се електромобил на калифорнийската компания. Model S е изгорял напълно на шосе N320 край град Куленборг в централната част на Нидерландия. Собственикът на електромобила разказва, че пламъците се появили от нищото. Човекът спрял веднага на банкета и повикал пожарната, но докато огнеборците пристигнат, колата изгоряла напълно. Причините за възникването на пожара, при който за щастие няма пострадали, ще се изясняват тепърва. Изгорялата Tesla била съвсем нова - купена преди няма и шест месеца. Всичката му работа на тоя е такава!

Някой изобщо задава ли си въпроса защо Мъски си трае като пръдня у гащи, и защо мълчи като попикано мушкато, а>? Не, не е само заради зрелищния провал и пълното фиаско! А защото са открили фатална грешка при проектирането на Драгон Крю! Доста се порових в нета, и едно от най вероятните предположения е , че проблема е чисто конструктивен, допуснат още при самото създаване на кораба! Ако си спомняте, Мъски беше показвал жалки анимацийки как Драгън ще каца само на реактивна тяга!Още една лъжа на Мъски, която не биде!Сега Драгъна каца с парашут, и то не с шаси на земята а във водата! Проблема е в двигателите които имат огромни резервоари с гориво монтирани отстрани на пилотската кабина. След като Мъски излъга и се отказа от реактивното кацане, решиха да използват двигателя за стартиране като спасителна система при авария по време на полет. Руснаците на Съюзите, а и всички останали които имат малко ум използват твърдогоривни свръх надеждни двигатели, а краварите в Драгъна използват опасни и ненадеждни двигатели Мерлин с двукомпонентно течно гориво. Проблема е, че двата компонента при смесване експлоадират много мощно, по този начин краварите минават без запалителна електрическа система, което е плюс от гледна точка на простота и маса...НО ОГРОМНИЯ МИНУС Е, ЧЕ КОМПОНЕНТИТЕ СА СИЛНО КОРОЗИВНИ И РАЗЯЖДАТ ДВИГАТЕЛЯ , КАКТО И ПО ГОЛЯМАТА ИМ МОЩНОСТ СЪЩО РАЗРУШАВА ПО БЪРЗО ДВИГАТЕЛЯ. ОЩЕ ПО ЛОШОТО Е , ЧЕ ТЕЗИ РЕЗЕРВОАРИ И ДВИГАТЕЛИТЕ СА ВГРАДЕНИ В КАБИНАТА НА ЕКИПАЖА, И АКО КРАВИТЕ ИСКАТ ДА ПОВИШАТ НАДЕЖДНОСТА НА КАПСУЛАТА СИ...ТО ТРЯБВА ДА ПРЕРАБОТВАТ ЦЯЛАТА КОНСТРУКЦИЯ НА КОРАБА ОТНОВО!!!! ТОВА ЗНАЧ ЧЕ ОЩЕ 10-15 ГОДИНИ НЯМА ДА ИМАТ СВОЙ КОРАБ, И ПАК ЩЕ СЕ МОЛЯТ НА РУСНАЦИТЕ В ПОЗА Г! А ДА, И ДРУГИЯ КОСМИЧЕСКИ КОРАБ, ТОЗИ НА БОИНГ НЕ СЕ ЧУВА ДА ВЪРВИ МНОГО УДАЧНО!

И такива - и по-лоши провали има, може да се окаже, че този е един от тях. Но ти нямаш представа, само много ти се ще да се окаже така. Какъв е тоя мерак да видиш тоя или оня провален от единия зор да се навреш колкото може по-ниско под подметката на господаря си в Кремъл ми е необяснимо, не мога да разбера как ви работят мозъците на тия със слугинския генотип. Не че ме интересува особено но съм ви гледал цял живот наоколо и макар вяло, любопитството го има.

Подметките на лудите крави си ги лижеш ти, като истински домашен лбимец на повикване на господарите си от Козяк. А това което казвам козице, са факти! Това че Мъск представя едни анимацийки за реалност, може да го вярват само истинските балъци! Я кажи какво от всичко обещано от Мъски стана реалност? Качи ли хора на орбита?! НЕ! Прати ли човек на орбита на Луната?НЕ! Прати ли хора на Марс?! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! А го беше обещал да го направи още преди близо 10 години!! Дори Теслата му е една огромна ТЕСЛА, която все е на загуба, а колите му са истински бомби на колела, като космическия му кораб! Ако Мъски си спазваше обещанията, а не надуваше и лъжеше най-безсрамно хората и инвеститорите, естествено че никой нямаше да го критикува! ФАКТ! Това че вие козяците му целувате задника, само защото е луда крава, не значи че и нормалнитте хора с малко трезва мисъл ще го правят!

И с анимацийки ли Мъск изхвърли Роскомикс от бизнеса със спътници? С анимацийки ли изстрелва най-мощната ракета в момента? С анимацийки ли скачи Дракона с МКС и то странично? Обеща по-евтини изстрелвания и това е факт, който наложи Роскомикс да свали цените от 100 милиона на 65 милиона за изстрелване на Протон Обеща най-мощната ракета за момента и тя е факт. Обеща да качва товари на МКС и това е факт. На фактите само тъпаци противоречат. А глупостите дето си изписал си имат срокове. Обиколката на Луната е предвидена за 2023 г. Хора на Марс към 2025 г. за целта строи кораб и двигател. Това само тъпаците си мислят, че става без пари и без тестове. Няма хора на орбита, но годината още не е свършила. Колите му са бомба на колела, която взриви цялата автомобилна индустрия и накара всички големи производители да вложат десетки и дори стотици милиарди за да го догонят поне малко. И кой го критикува? Само измекяри и завистници, които и едно винче не са завили през живота си. Пак посочвам за тъпанарите: Спейс Х държи 70-80% от бизнеса със сателити Тесла произвежда най-продавата електрическа кола с параметри надвишаващи в пъти конкурентите. И това било надуване и най-бесрамно лъжене????? Намерил се кой да го каже...

Ве Дада дебила! Постигнал е неща..КОИТО ЗА РУСНАЦИТЕ СА РУТИНА ОТ 60 ГОДИНА НА МИНАЛИЯ ВЕК МАЛОУМНИКО!!! ТОВА КОЕТО РУСНАЦИТЕ СА ПОСТИГНАЛИ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ВЕК, МЪСКИ ЕДВА СЕГА ГО ПОСТИГА ВЪПРЕКИ НАЛИЧИЕТО НА ТЕХНОЛОГИИ С ДЕСЕТИЛЕТЯ ПО СЪВРЕМЕННИ!И КАКВИ СА МУ ПОСТИЖЕНИЯТА ВЕ ГЛУПАКО! ТОВА ЧЕ ПРЕДИ БЛИЗО 20 ГОДИНИ БЕШЕ ОБЕЩАЛ ЧЕ ДО 2014г. ЩЕ ПРАТИ ХОРА НА МАРС ЛИ, ЧЕ ЩЕ ИЗКАРВА ХОРА НА ОРБИТА ЛИ ВЕ КОНЧИТО, ИЛИ ЩЕ ОТИДЕ ДО ЛУНАТА ПРЕЗ 2019г?! ТИЯ ЛИ ВЕ СМЕШНИК! И КЪДЕ МУ Е ПОЕВТИНЯВАНЕТО НА ПОЛЕТИТЕ?! С НЕПРЕКЪСНАТОТО ВЗРИВЯВАНЕ , ТОТАЛНАТА НЕНАДЕЖДНОСТ, НЕПРЕКЪСНАТОТО УДАВЯНЕ НА РАКЕТИТЕ МУ ДО ДЪНОТО НА ОКЕАНА , КОГАТО НЕ СЕ ВЗРИВЯВАТ НА ПАРЧЕТА....ИЛИ С ТОВА ЧЕ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ СИ ПРИЗНА МЪСКИ КАКВА ЧАСТ ОТ РАКЕТИТЕ МУ Е ПОВТОРНО ИЗПОЛЗВАНА, АКО ИМА И 10-15 ПРОЦЕНТА, ПАК ДОБРЕ! И АКО НЕ Е ПУТКАГОНА И НАСА ДА НАЛИВАТ ПАРИ В НЕГОВАТА ФЕЙК КОМПАНИЯ, ДА БЕШЕ ФАЛИРАЛ ДО СЕГА 100 ПЪТИ!

На Мъск всичкото му е шменти капели и точене на инвеститорите...

В туба я има тая аномалия.....Ковчега на Мъски просто се пръсва на парчета, много зрелищно. Неизвестен източник е качил записа на експлозиятя в туба...Естествено краварите са побързали да делнат записа от туба, но вече ебило късно .... и е качен от много блогъри и Спейс Х го духа, въпреки опита да го прикрият краварите!

Фактите са прости! Взриви ли се каруцата на Мъски?! Взриви се! Факт! И тия луди кравари лъжеха като телета всички баламуррници че това била няква маааааааалка аномалия! То ако ВЗРИВЕН НА ПАРЧЕТА КОСМИЧЕСКИ КОРАБ СЪС СЕ ПУСКОВИЯ СТОЛ И ПЛОЩАДКАТА НА КЕП КАНАВЪРЪЛ, КОИТО СА НА СТОЙНОСТ ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ Е ПРОСТО АНОМАЛИЯ... ТО ТОГАВА НЕ ЗНАМ КАКВО ПО КРАВАРСКИТЕ КРИТЕРИ Е АВАРИЯ ИЛИ КАТАСТРОФА?! МОЖЕ БИ ДА ПОТЪНЕ ФЛОРИДА СЪС СЕ КЕЙП КАНАВЪРЪЛ!!!!

То е факт, че и ти нямаш мозък, ама това хич не ти пречи да ни го натякваш ежедневно. Сякаш, някой ще ти се върже на глупостите...

Площадката нищо и няма. Но има тъпаци, които само плямпат простотии. Площадката е затворена, защото се събират частите за да се види от къде е дошъл проблема, и понеже има разследване няма как да се ползва за друго. Никакъв пусков стол няма разрушен. Единствената щета е кораба, който и без това трябваше да се хвърли, като използван. Т.е. Щетите са минимални от гледна точка на хардуера.

САМО КОЗЯШКИ ОЛИГОФРЕН КАТО ДАДА, МОЖЕ ДА ТВЪРДИ ЧЕ ВЗРИВЕНИТЕ ПАРЧЕТА ОТ БАРАКАТА НА МЪСКИ НЕ СА ПОВРЕДИЛИ СТАРТОВАТА ПЛОЩАДКА! ИДИОТА КОЗЯК СИ Е ОЛИГОФРЕН КОЗЯК! МАЛОУМНИКО, НАЛИ АКО И НЯМАШЕ НИЩО НА ПЛОЩАДКАТА, ДА Я БЯХА ПОКАЗАЛИ ДО СЕГА 100 ПЪТИ!

аз съм олигофрен

и само по 8 плюсчета мога да си нахакам,и съм пълен илонофрен

Този път американците сами ще издадат визата на Рогозин....а той ще се дърпа...докато не договори на добра цена билети за астронавти в руската Жигула до МКС.

ни мой дъ съ и взривилъ ки...претърпяла е малък инцидент...те краварските рабути ни съ ич взривяват отще от времето на джемини и совалкити ки...тъ и тъз сига...

Schilo

С две думи, ще продължават да се молят на руснаците да ги возят донякъде.

Че с руски ракети ще ходят докато проработят техните е практически сигурно. Кой кому се моли - купувачът или продавачът - остава неизяснено, всеки от двамата може да се откаже от сделката, не се напъвай толкова.

го виждаме как проработват,с пушеци и аномалии,ама то с балоните е така

Стенли Стелни с триене ако ставаше агитация съветският съюз нямаше да е загубил агит войната миличка. Реалността е - това което изтри - че ако не Мъск Къск ще е но някой ще го направи щом има търсене. И е много вероятно и на Мъск системата да проработи, колко неуспеха имаха докато докараха връщането на първата степен и ей го сега си работи. Само нищоправците очаквате всичко да проработи от раз, никога не става така с нов продукт ако тоя продукт струва нещо.

на Дада и dp е безподобна че аномалията се оказа ГРЪМКА

Гръмка е! То и аномалията при при зарята на Съюза преди месеци се оказа гръмка, е и? Пак си остават аномалии. Или викаш при съюза не е аномалия, а всичко си е в реда на нещата? Мъка голяма, а?

Имаха за първи път инцидент от половин век. Като капсулата си се върна. Сработиха им системата за защита. Космонавтите си бяха живи и здрави. Реално с това се доказа сигурността при аварии. Не случайно от НАСА си казват, че американските са още далеч като сигурност от Съюзите.

1983 г не е преди половин век, а и не се знае какви изпитания се правят, та не може да се каже, че американците са далече от сигурността на руските кораби. Все пак смъртоносните аварии са по две, а при Съюзите има поне още 9 сериозни провала, при някои от които спасението си е чудо, а и американците все още имат 20-тина пилотируеми полета повече.

Голяма мъка ей, място не мога да си намеря чак. Нищо, че с два поста за 5 минути неутрализирам целодневния ти агит напън, нали си нямам други дертове провалите на тоя или оня милиардер са ми мъката, LOL. Намери си свястна работа, да си щатен трол е жалък поминък - а и не те бива в това за което получаваш заплата.

синема гугу,пицаааааааа

Мъкааааа ...

Няма добри специалисти вече, а едно време какви хубави филми за Луната правихме.

И сега ги правите, и сега. В Холивуд на 4-и километър санитарите явно ви поощряват, докато "правите" филми поне мирувате и понякога не сте олигавени.

Пак не са ти дали седативите, от нищо пак изпадна в ярост и кенефната ти поезия рецидивира. Ще има нови дози.

LOL, само моя пост върна а твоя с кенефната поезия не посмя. Поискай повече седативи от доктора ако ти се живее, в тия ядни гърчове няма да те бъде още дълго.

Толкова от частник, при това мошенник...

А ти сигурно можеш повече! Я му покажи на тоя Мъск...

Аз нямам претенциите му, нито участвам в измами...

Моше....ник

И що триете? Пак ли руския агент е на смяна? Или не звучи добре, че "частника" с 6500 души персонал изхвърли Роскомикс с неговите 220 000 души персонал и огромни държавни субсидии от бизнеса с тежки ракети или не ви хареса, че самите руснаци доказаха, че руските подлоги плямпат само тъпотии и че Спейс Х не се субсидира от правителството за разлика от руслямския Протон? Или не ви харесва, че доказах, че тъпака ЛибераленКрах е мошеник?

Аланкоолу, ти който твърдиш, че най-мощният ракетен двигател в света бил ф-1, ти който твърдиш, че първият свръхзвуков пътнически самолет бил DC-8, ти който твърдиш, че РН Союз и космически кораб Союз били едно и също нещо, ти, който твърдиш, че първото скачване на пилотируеми космически апарати било на САЩ, ти ли нещастнико си въобразяваш, че си доказал нещо??? Доказваш ни за пореден път единствено, че си просто помияр!!!

Една капсула не могат да изстрелят. Как са ходили до луната преди 50 г (половин век!)!? Че и са се връщали. И то не веднъж! Има нещо гнило в цялата работа.

Аз пък си мислех, че преди 50 години Мъск не е бил роден! А той на Луната бил ходил! Брех, да му се не види! Гнилото в тази работа е точно между ушите ти.

Американците имах предвид (виждам, че доста хора са ме разбрали), не лично Мъск. Между другото той и досега не е ходил в космоса! ;)

А ти май не вдяваш разликата. Ходили са от НАСА, не Мъск. Тази капсула я изтрелва Мъск, не НАСА. Когато схванеш, тогава пиши...

Ясно, че тая година няма да могат да пратят хора горе, щом е гръмнало цялото нещо има сериозен проблем. Ще го докарат в някакъв момент, който не е правил сложни неща той не знае, че ако стане от първия опит има нещо не наред.

не само това нещо гръмна бе,а и едни колички погръмват и се палят самички,явно май проблема е далеч по сериозен и не става само с балончета и субсидии,а и не виждам някой читав човек да СЕ ПРОБВА С ТАЯ БОМБА

Колите с АГУ гърмят много по-често, ама много хора се пробват!

Ха сега де.Преди 50 години си летяха като врабчета из Космоса. Че и на Луната кацаха и излитаха през ден като в междузвездни войни !!!. За 50 години пълен регрес. Защо така ???

Фризьорът забравил машата за къдрене/изправяне на косата включена, станал пожар и павилиона изгорял. Hollywood не иска да строй нов павилион, а Bollywood иска голям наем. За сега остава да гледаме Мосфильм.

цвръц и бегай да гледаш как кацат на луната

Защото развиват нови технологии с нови материали. Искат хората развитие и напредък. Искат поевтиняване на транспорта до горе. Не искат, като твоите господари да карат 40 години москвич, който харчи гориво като ламя, нито ракета, която качва малко товар за един вагон пари. Някой ден и господарите ти ще го осъзнаят, но тогава ще е късно - пазара за транспорт на товари и хора вече ще е зает от частници.

милиционера Дада пак е зациклил от яд,така ти се пада понеже си умник гюро

Не го познавам тоя Дада, нито милиционери, но е забележително, колко тъпи сте вие путинофилчетата. По далече от листчето с опорките не виждате. В тоя форум не пишете само вие троловете... има и нормалните хора. Колкото и да не ви харесва, не сме тъпи като вас. Имаме очи и уши, четем и се образоваме. Не чакаме, някой някъде да ни каже, какво да мислим и говорим тролчо.

москвича харчел като ламя вика . е тва ако работеше щеше да харчи около 15000 пъти повече на тегло товар/километър . май ти не си четеш опорките

Брееееййй космически специалист....странно защо тогава изстрелването на товари с руски кораби е най-евтино....че нямаш голямо IQ се разбра...тъй като не правиш разлика между изстрелване на ниска орбита на сателитчета и изстрелване на капсула с хора в нея... Ако не си разбрал цялата работа е за мангизи....Илончо му дреме дали НАСА ще качва хора в космоса...важни са парите...но Илончо не си дава сметка че когато качва хора технологията трябва да е 100% сигурна, тъй като една грешка и са те приземили завинаги....затова се позлват руски ракети тъй като те досега хора не са затрили.

Не са затрили хора, освен в два случая. А в други 24 за малко не затриват. Изстрелването на товари с руски кораби не е най-евтино.

се е разпенявил и квичи на умрело понеже на мъск балона гръмнал и нашто милиционерче веднага се фана на руснаците за оная работамама руснака фърчи и не гърми балони

Руският премиер Дмитрий Медведев разкритикува в сряда държавната корпорация „Роскосмос”.„Стига сте дрънкали къде ще полетим през 2030 г." В същото време работата на „Роскосмос” през последните години е съпроводена от проблеми: миналата година аварира ракетата, която извеждаше в орбита пилотирания кораб „Съюз” (космонавтите останаха живи, понасяйки при балистичното спускане огромно претоварване), в края на 2017 г. при неудачен пуск бяха загубени спътници, през есента на 2018 г. в обшивката на кораба „Съюз” в космоса беше открит пробив, причина за който и досега не е открита, а от Източния космодрум, при чието строителство са извършвани кражби и са образувани дела за углавни престъпления, засега са направени само няколко пуска. Освен това шефът на Сметната палата Алексей Кудрин съобщи, че в „Роскосмос” са открити нарушения за 760 млрд. рубли. Голямо фърчане е паднало и "никакво" гърмене като изключим 14 гърмежа за последните 10 години

се познава пенясалия милиционер който не може да преглътне поредния ГЪРМЯЩ успех на клоунчето МЪСК и веднага намесва руснаците,остави ги бако тях,те летят за разлика от твоя ГЪРМЯЩ ИДОЛ,дето и колите му гърмят и се палят,така че напъните да за безполезни,мъск се усира, а ти седиш отдолу и чакаш да падне диарията

Руските бракми гърмят в пъти повече и колите им се палят 5000 пъти по-често и ракетите им се взривяват по-често "само" 14 на брой срещу 2 на Мъск, а на тестове редовно гърмят всякакви руски сделки, за което има хиляди видеа в тубата. И няма как да ги оставя руснаците, защото всичко на този свят става на базата на сравнение. Рогозин постави като основна цел да успеят да се конкурират със СпейсХ. И то при положение че СпейсХ са 6500 души персонал и под 2 милиарда бюджет, с изцяло собствени приходи от спечелени конкурси, докато Роскомикс е с 240 000 души персонал и десетки заводи с подкрепата на цялата Руслямска държава и дотации от няколко милиарда. Като гледам точно вие червените боклуци не можете да преглътнете, че Мъск изхвърли Роскомикс от международния бизнес със сателити и се готви да го изхвърли и от бизнеса с таксита до МКС. Затова подскачате и лъжете при всяка статия за Тесла, СпейсХ и другите бизнеси на Мъск и палите редовно свещички дано някъде се провали.

недей да мучиш,напикан си вече

тва гръмна като супернова бе ! за тва се пише в статията ! няма за какво да пишеш записки по българсите въстания и списъци с точки от 1 до 9. нямат нищо общо с темата

а то било аномалия,сега ще чакаме следващия балон да гръмне та да се види клоуна колко е велик според нашите сороспии които му се кланят доземи,щото само с бюджет от милиарди не става трябва и да разбираш

Краварски мошеници. Лъжи и измама в най-голямата кочина - наричана понякога най-голямата демокрация.

И това ако е малка аномалия. И как после някой да вярва на лъжите на хамериканците, дори когато казват истината. А те никога не казват истината.

Кой е говорил за "Малка" аномалия. Навсякъде се говори само за аномалия без да се определя дали е малка или голяма. Та лъжеца очевадно си ти, а не американците.

Ближи задници че имаш план да изпълняваш.Няма време. Служба не остана.

Що се правите на идиоти? Що значи аномалия и взривяването на кораба им - умрелия дракон - аномалия ли е или ... Ех, умря фон Браун, умря и НАСА ...

Иска ти се да не е аномалия ли? Иска ти се да е в реда на нещата, а? Абе май вие путлерастите се правите на идиоти.

Дада виж значението на думата "аномалия" в българския език. Не е точната за случая! И е ползвана или от простотия и незнание или тенденциозно, за омаловажаване на случилото се.

прикривали били лудите говеда ! Какво са прикривали?! То целия свят го разбра и им се смееше и подиграваше! Та нелетящия взривения кенеф на Мъски отнесе половината космодрум Кейп Канавъръл! И те били прикривали! То ще прикриеш огромни облаци от жълто кафяв дим и пламъци покрили половината хоризонт, то така става! Всички го разбраха, а това че кравите мълчаха като пръдня у гащи, и лъжеха за няква малка аномалия, е отделен въпрос, и то никой не им повярва. ...освен някой малоумен и тъп кат чук Козяк.

Е вярвай на Рогозин. Той обеща: -До 2020 г. туристите да стигат до Международната космическа станция по-бързо отколкото от Москва до Брюксел; -До 2024 г. вече да е създадена „транспортна система до Луната”; -Към 2021 г. да започне серийното производство на тежките ракети „Ангара” и Русия да си върне първенството по изстрелване в космоса на ракети носители на полезни товари; -През 2024 г. да бъде извършено пилотирано облитане на Луната; -Илон Мъск да бъде изхвърлен от пазара на космически услуги; -През 2021 г. „нежно да спусне” на Марс европейски марсоход; -Към 2030 г. да организира пилотиран полет до Луната и да създаде там база, в която ще работят роботи-аватари.

Щом е казал, няма да те лъже, я. Първа точка дори е изпълнена година предсрочно. На 04.04.2019 г корабът "Прогресс МС-11" стигна до МКС за 3ч22м. Директният полет от Москва до Брюксел е 3ч35м. Както виждаш Роскосмос все по-старателно обгрижва туристите от НАСА. Орбитален хотел, доставка, връщане и три яденета дневно, изобщо all inclusive. Но все пак те си шарят по 85 мики на човек и имат право да изискват най-доброто. Само ремонта на тоалетната се плаща допълнително.

И колко туриста закара Прогресс МС-11, че нещо съм пропуснал?

И колко туристи качи корабът "Прогресс МС-11", че нещо съм пропуснал? Викаш първа точка е постигната предсрочно, ама Рогозин пропуснал това.

ходиха до Луната, сега с тия компютри не могат и да излетят

Нормално. Тогава компютрите бяха американски, сега са китайски ментета.

Лижите обаче са си чисто говедарски. И тогава и сега. Нищо ново.

Досега единствената космическа институция хващана в лъжа е Роскосмикс (като наследник на съветската институция) и то няколко пъти. 1. Повече от седмица лъжеха цял свят, че кучето Лайка е живо и даваха ежедневна информация за състоянието му, но през 90-те признаха, че кучето умряло от прегряване няколко часа след изстрелването му в космоса. 2. Лъгаха няколко пъти и за Гагарин, като дори направиха фалшиво видео, как го изваждат от космическата капсула. А съобщенията бяха: че бил в несвяст, че бил добре и се усмихвал, докато накрая се спряха на версията за катапултиране и спускане с парашут в необитаема област. 3. След като журналисти забелязват, че Буран се приземява от противоположна посока, идва обяснение, пропуснато преди това, че загубили Буран на радарите и случайно пилот го открил да идва от другата посока.... И това от мега супер-дупер радарите ползвани от С-300, С-400 и т.н. Обяснението било, че Буран сам бул решил и се е завъртял за да се приземи от другата посока, където ... случайно стояли камерите да снимат приземяването. А колко други лъжи има още само те си знаят.

Толкова си смешен с коментарите си, че ще ти ходи никнейм Дадакомикс. От много време те наблюдавам троле. Всички коментари които правиш са хибридни. Изкажи се за инцидента с взривената капсула. Колко пясък видя в приземилият се Дракон? От кога работиш в НАСА? Като какъв те канят там (много добър в ибрикчийството ли)?

И аз те наблюдавам и забелязвам, че си от най-тъпите копейкаджии. За капсулата втора употреба след падане в соления океан се изказах, боклуко, можеш по долу да прочетеш. В случая отправям РЕПЛИКИ на хибридни коментари. И за какъв пясък говориш и в кой приземил се Дракон? Не работя в НАСА, това откъде ти хрумна? Не ме канят там? Ти да не би да работиш в Роскомикс и да те канят там постоянно?

Точно НИКОГА!

Дечица, вие защо не сте в училището? За бавноразвиващи.

Ама другия път!

BRCK

Сефте. Я кажете сега нещо за акциите на оня шмекерски фараон. Да не сгъне палатките и да обяви лек фалит за 5ти път?

Може ли да изброите предните 4 фалита, за които говорите?

BRCK

Чети внимателно - написал съм 'лек фалит'. Последния беше април 2018, когато рейтинговите агенции му понижиха рейтинга до 'джънк'. Не може да му се отрече талалнта да баламосва идиотите и да набира средства с които да се спаси. Да не говорим за щедрото финансиране от НАСА без което досега да е фалирал 10 пъти. Отложил е сроковете за полет с 5 години и продължава да отлага, а ония му наливат щедро парици от данъкоплатците.

Щедро се финансира Роскомикс, ама не може нищо ново от 50 години да направи. Спейс Х печели конкурси, което е съвсем различно от наливането на пари. Рейтинговите агенции постоянно държат нисък рейтинг на Тесла, ама това няма никакво значение. А сме виждали да фалират компании с висок кредитен рейтинг. Та тея тъпотии с лек фалит си ги наври някъде отзад. Кои са тия срокове за полет които е отложил с 5 години? Пак някакви путлерастски малоумни изцепки

BRCK

Ми в началото беше обявил да летят 2016 , нали? После почна да отлага и вече сме 2019 и полет няма и няма и да има тая година. Експертите казват - най-рано 2021. НЕ знам защо намесваш Роскосмос тук, статията няма нищо общо с руснаците. А това ,че рейтинговите агенции нямали никакво значение - смееех. Да не говорим ,че те му държат рейтинга изкуствено високо и ако се гледа реално да му е няколко степени по-нисък.

Кога в началото, когато договора за пилотирани полети с НАСА е сключен през 2016 г. като полетите са предвидени за 2018 г., а сега сме 2019г., а до края на годината има още много време. Това ли са 5 години отлагане?

Бихте ли, ни дали препратка към оргиналния матерял, защото аз не го намирам.

Това е манджа с грозде и ако търсиш трябва да е най-вероятно на руски, въпреки че споменават Франс прес. Например пропуска се, че тествания кораб е летял и кацнал в морето, при което двигатели и системите са били в контакт с морската вода, докато за полет е предвидено да лети напълно нов кораб. Вместо да изхвърлят кораба, Спейс Х решават да тестват на него системата за евакуация. Така че при всички случаи Спейс Х ПРАВИ НОВИ КАПСУЛИ, а не че трябва да прави нова капсула заради инцидента, както се пробутва в статията. Точно поради разследването следващия бустер ще трябва да се приземява на баржата, а не както беше предвидено на сушата, защото взривената капсула правеше тестове на площадките за кацане.

глупава Дада

Ккк, обидите започват, когато няма какво смислено да кажеш.

Стига срал бе джендър. Все ще намериш тема за която да се посереш. Как е с лайна в главата вместо мозък?