17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още през 2000г съм инсталирал такива системи. А всички бандити и тарикати с пари имат сателитен телефон с интернет. Които не могат да се засекат. Работи еднакво добре както на стадиона в Бистрица, така и в Банкя, още по-добре в Барселона. Явно някъде другаде, в информацията, е новината, че Мъск предлага интернет....

Никой не твърди, че няма! Но на Старлинк скоростта би трябвало да е по-голяма. При по-гъста мрежа от сателити и покритието трябва да е по-добро.

В първия момент помислих, че на Skynet ще правят тест.

Безплатен интернет за целия свят от найлон муск... ама кор! ха.ха.ха... запишете се в списъка на желаещите и някой ден инш Аллах може и получите некой хербарий. Пак добре, че не ви кара да си купувате акции от старлинка.ха.ха.ха...

И къде прочете, че ще е безплатен, тъпако!?

ако е по-евтин от сегашните услуги на пазара, ще го броиме безплатен.

Абе тоя какво толкова предлага ? За 80 дол. на месец сателитен интернет. 30 милисекунди закъснение от космоса може да има само в тъпата му чутура. Само времето за изпращане и връщане на сигнала до сателита и обратно е повече. Височината им над Земята е 1200 км грубо. За да отиде и да се върне сигнала от чинията на двора до сателита оттам до станцията и обратно само имаме около 5000 км. , за които са нужни 17 милисекунди. А преобразуването на сигнала от приемника и предавателя ? Вервайте на такива "учени" .

"Височината им над Земята е 1200 км грубо." Прекалено грубо! :))) Виж какво пише за тях: "Първите 60 сателита бяха издърпани в космоса от ракетата Falcon 9 на 23 май 2019 година. Те летят на 550 км височина - достатътчно ниско, за да бъдат издърпани от земната гравитация и да паднат на Земята щом "умрат", без да се превръщат в космически боклук." Пробвай пак със сметките и дано този път ти излезнат! ;)

На ниска орбита са 470 - 500 km.

Всъщност, сателитите са на 550км височина. Не е лошо, преди да пишеш глупостите си, поне малко да ги свериш с истината, за да мязат на достоверни.

на Голю Босев от Горно Нанадолнище ще вЕрваме... ок..

Избрал си точен прякор.

От проглушителното "световна мрежа" до... само северната част на щатите и малко от Канада. И наземни станции и сателитни чинии и предварително записване... Е.ах ва в комундели ве! Едно реме така ни караха да се записваме за коли..ха.ха.ха... Ало, шорошорастите, няма да доживеете за "безплатен интернет"! Щом има предварително записване, работа е капут. Тая песен сме я свирили вече.

Ще се задавиш от злоба бе, човек! Прочети цялата статия! Развитието на мрежата продължава. Не знам дали не успяваш да схванеш написаното или просто гледаш да спечелиш няколко стотинки с тролене, но ставаш за смях на всички!

кво стана с проектна на Путя да прави реклами в космоса със сателити и опъване на платна. Нещо май замря.

И хакването .. предполагам е също толкова лесно.... Преди време ползвах спейс грабер, ако не се лъжа... сваляш всичко от прихванатия трафик на сателита дето излъчва данни... После преглеждаш нещата които са се свалили .. филми музика.. вируси също :))) и те така... гледаш безплатно кой какво го интересувало...

тогава на 256битово кодиране ли беше или без кодиране.

де да помня.. сателитната платка за компа се подмята някъде тук... то и кард шеринг ползвах главно за споделяне на ключовете на кодираните програми, сумати емулатори.., ама вече съм забравил всичко... не ми остава време за подобни щуротии :))) Сега се занимавам с по-големи щуротии :)))))

пробвай wireshark и ми кажи колко wifi-та ВПА кодиране (най-слабото) си кракнал. Т

и кат се наиграете после да си съберете боклуците дето сте наизстреляли

гледай си плетката.

казвам, защото после аз трябва да чистя

Сателитите са в ниска околоземна орбита.След като свърши горивото и живота им по естествен път ще паднат и изгорят в горните слоеве на атмосферата.

А дано

Като изгорят, колко пушек ще има? На колко изгорени гуми се равнява пушилката и саждите?

Кои боклуци са повече? Изстреляните или неизстреляните?