SpaceX задълбочава връзките си с Пентагона

Starshield първоначално ще осигури надеждна комуникация за военните

Обратно в новината

Коментари - SpaceX задълбочава връзките си с Пентагона | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е единственият приход, всичко друго е боза и въздух под налягане

Има ли избор да откаже?

Мъск не знае, че скоро така ще го изритат, като му се спука финансовия балон, та ще се чуди какво е станало! Но всичко по реда си, Да не прибързваме!

Пак да ти напомня: взимай си седативите още като видиш с периферно зрение, че става дума за Мъск. Оврещяваш го като бясно куче иззад ограда само като се сетиш за него. Не го мисли, ако го изритат ще се пенсионира на някой от островите, които си е купил или нещо подобно. Ти да му мислиш с цялата пяна дето лееш по него.

Какво толкова, в Московията скоро ще направят автоматична пералня по подобие на една открадната в Украйна.

Украйна и Русия, да се оправят! Важни са интересите на България! България над всичко!

О нееееееееееееееее Мъск пак ни такова таковата....

Че тоя от както се помни се финансира основно от пентагона бе . Смяххххх ! Иначе бил много "умен" разбираш ли .

От пентагона идват под 10% от приходите.

А според теб частните компании произвеждащи ръжия от къде се финансират ? А роскосмос на колко процента държавна субсидия е :):)

"Задълбочават" не е точно, те връзките му с Пентагона по-яки няма накъде. По скоро "Изсветляват"

Досега има 3-4 договора за по 200-300 милиона за десет 6 години от както летят ракетите му. Само на вас тъпаците са ви ясни болните ви фантазии.

Време е хвърчащите лайна на найлон мъск да почнат да бъдат "сваляни". И на буболечките в централна америка стана ясно вече че "космическият интернет" на найлон мъск е просто фасада на поредните домогвания на скопените американски военни да направят нещо грандиозно. Е, няма да им се получи. Но пасаран, ребята! Но пасаран!

Ще ги свалят, ама няма с какво, бляд. Освен да забият Путин на върха на един съюз и да ги цели с прашка.

ще му осигурят 2 взвода тюлени да го пазят да не го гръмне някой

Че то винаги Мъск е бил служител на Пентагона!?

Очевидно не е, затова тъпаците сте учудени.

Службите в самата си същност са конспиративни организации! По-голямата част от дейността им е консипративна, т.е. тайна, прикрита!

Бъркаш понятията. Секретна означава тайна, прикрита. Конспирация означава заговор.

Ама нали приказките, че Мъск е момче на службите, бяха конспиративни теории?

естествено че са конспиративни теории и тази статия го доказва. Само тъпаците виждате нещо друго.

Аз мисля че Мъскчето ще удари кьоравото с военните, като му полети Старшипа! Кораб с полезен товар 100тона който може да стига всяка точка на земята за час и половина! Това и ще отвее всички, просто никой друг не може да превози нещо подобно в такъв мащаб и за такова време!

И аз мисля, че ще спечели от това сътрудничество! Нека, защото и доларите се обезцениха. Сега един милион долара не са това, което са били един милион преди петдесет години!

Че какво са 100 тона? 2 абрамса не може да качи! ха-ха...

Руснаците предполагат, че двете украински ракети Нептун, с които беше потопен крайцера Москва, са били насочени по две уязвими точки и ускорени до 5 пъти над скоростта на звука от сателитите на Мъск. Няма да разберем, дали това е така. Как може чрез сателит да се ускорява ракета, това е невъзможно - логичен въпрос! Как са преминали тези ракети през ПВО системата на самия крайцер, без да бъдат засечени? Това е обратният аргумент.

С гаранция е атакувано с много повече от две, просто две са пробили защитата! Другото което се коментира, е че поради постояното изстрелване на ракети от Москва, " close in weapon system" е била изключена! Но какво е станало знаят само руснаците, а те никога няма да да разпространят!

Със сигурност ракетите са 2, а руслямците естествено ще мълчат като посрани, просто защото са до устите насрани

ако не можем да се разберем за ракетите, винаги можем да се доверим на руската версия по въпроса - "било бурно морето и боеприпаси са се самовзривили, а екипажа не можал да спаси кораба" - демек, некачествени боеприпаси + некадърен руски екипаж, който не може да се грижи дори за кораба си.

Има много причино дадено ПРО да се издъни. В момента на удара по Москва е имало няколко Байрактара, които са привличали вниманието на ПВО

Да още имаха байрактар украинците тогава:)))) Скростта им е много ниска и няма как да ги объркаш с ракета, камо ли защитата на такъв кръстосвач. Това беше някакво обяснение за пред медиите не за запознати с материята! По скоро дроновете може да са служили за окончателна проверка в кой район да се изстрелят ракетите! Освен това и това е малко вероятно, понеже украинците досега да са се похвалили със записи от дрона, така че..или изключена система или масирана атака която е огънала защитата, а и както се разбра удара точно в склада за боеприпасите е бил решаващ, кораба да не може да се движи! Има и още версии, че още тогава са ползвани дроновете канута дето ползваха за атаката в Севастопол, но само руснаците знаят какво ги е ударило....

И сега си имат байрактари. Байрактарите изстрелват малки ракети. Защитата е гола вода и това се вижда от пногобройните пробиви на украински дронове по цялата Руслямска държава

Достатъчно анализи. Украинците нямат никакво участие в това. НАТО операция. Холандска ракета с ниско ниво на видимост по инфраред. Цялата защитна система е била заета да се бори с комплексна атака. И ракетката влиза. Правилният въпрос е защо Руските тъпи генерали са оставили кораба сам? Той не е създаден да бъде ползван без наличие на бекъп. Отговорът е логичен: Апаратчиците в Русия са навсякъде. В САЩ също. Но нивото на Руските лешпери е скандално ниско. Добре, че зацепиха, че с тия лебеди няма как да се случат нещата и ги позаметоха. Запалиха си военният комплекс на пълни обороти. Въобще дупе да им е яко на Полските шлюхи и Укронацистите. Ще ги събират със самосвали. САЩ тотално затриха цяла държава и потопиха Европа за да си спасят утрепаната икономика. А тия дето ми мрънкат тука, да си видят фактите. Март месец Зеленски беше готов да подпише мирно споразумение. Божо по команда от САЩ реши, че е време военните комплекси да лапнат едни ресурси от държавните бюджети, и на фона на това смъртта на няква си там нация не им е проблем.

Яка могилизация пада, в Бахмут по 500 рашиста дават фира на ден! Само в Бахмут! А още в началото Путин категорично отказа да преговаря за Крим! Фактически Зеления и Путин се договориха за Крим, съгласиха се съдбата на Крим да бъде решена на бойното поле! Естествено, Зеленски разчита на въоръжението на целия свят!

Две ракети удрят руслямския флагман "Идинахуй". Чисто украински. Комплаксна атака не е имало, просто скапано ПВО, както се вижда и от унищожените стратегически бомбардировачи.

Какви простотии дрънкате тук бе? Всички много добре знаем, че Москва потъна от един фас и две високи вълни!