Коментари - Windows ще управлява и битова техника | IT.dir.bg
назад

Windows ще управлява и битова техника

Microsoft пусна предварителна версия на Windows за битови устройства, като част от плана си за навлизане на перспективния пазар „интернет на нещата” (IoT).

Обратно в новината

Коментари - Windows ще управлява и битова техника | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ви "замръзне" (freeze) докато сте на почивка с прибирането ще имате интересни преживявания :)Р

Като знам от 10-тина дни какви проблеми има със SKYPE от 10-тина дни, та за два дни вече три пъти си сменям паролите и пак не мога да подкарам скайпа на смартфона си, кусур ми беше пералнята, хлебопекарката, хладилника и асансьора всеки път да си обновяват софт-а и да сменят паролите...

Какво общо има скайп с майкрософт?

Скайп отдавна е собственост на Майкрософт. Като не знаеш, по-добре не се излагай.

Погледнахте ли дали Microsoft не са спрели версията от поддръжка. От известно време само новите версии се поддържат.

Скайпът иска минаване на последна версия, иначе не ще. Мисля да спра да го ползвам :(

От Microsoft официално обявиха, че сини екрани на "умните" устройства нямало да има. За целта те ще се оборудват с черно-бели екрани.

Да, бе! И за да извади къф да е екран сега наютията и на кафеварката LCD дисплеи ли ще слагат или ще пращат MMS със син джам на смартфона ми?

Пази Боже Windows да управлява външни устройства. Ба си анархията която ще настане. Ужас!

Асансьорът във входа спира на няколко дена...Хванахме му цаката: като спре и от ел.таблото - изключване/включване и тръгва... На асансьора му казваме галено windows-a.

Ще се пенсионирам, когато хладилника започне да дава сини екрани....:)

Пъхнах лаптопа в хладилника. Утре се надявам като го отворя, да ме чака готова закуска. Ама не знам дали ше стане, че лапнимитопа е с ХР...

Я да си гледат работата! Аз се чудя как да се отърва от уиндоуса на компютъра! Само Андроид!

Чудиш се и си го ползваш нали? Направо изкърти мивка с товп си изказване.

Това е защото уиндоуса е като порното: всеки го плюе пред другите, ама всеки го гледа ;)

Ами сменяй го с андроид. То да лъскаш бастуна става всяка ОС.

Много уин-зомбита се събрали тук - много приказват, ама да кажат нещо умно - тц. P.S. Ползвам го с отвращение.

Чудесна новина. Вече заедно с нета ще спира водата и парното.

Уредите с М$ ще се разпознават лесно - отпред вместо емблема ще имат Ctrl-Alt-Del - няма как да се сгрешат !

Тия измекяри и крадци от M$ първо да се научат да управляват себе си, a не "нещата". Толкова години крадене на чужди идеи и продаване на калпав софтуер... Уотевър.

Горд собственик си на къща с уреди с програмно обезпечение IoT от M$. Влизаш вкъщи и какво виждаш: пералнята се разхожда, гонена от прахосмукачката и сушилнята, интерактивната кофа за боклук танцува брейк в хола, вратите, както и прозорците, и комарниците се затварят и отварят - както през целия ден, докато те е нямало, по телевизора вървят реклами на M$ със Стив Бламър в балетна поличка, по музикалната уредба вървят речи на Бил Гейтс, тостера вече и физически се разхожда по монитора ти, от душа се пущат на тласъци ту топла, ту студена вода, от капака на тоалетната чиния ти се звери някой познат по Скайп (е за къде без тоалетна чиния вързана по интернет да ти разнася ...), бойлера се включва и изключва на всеки 5 секунди, печката готви въображаеми ястия, ползвайки обаче истински ток, абсорбера сменя посоката на потока на въздуха на всеки 5 минути, пътеката за бягане - също сменя посоката, ама на произволни интервали със и без бягащ по нея човек, стигаш до хладилника радостен, че той поне не се разхожда нанякъде, отваряш бира с цвят, миризма и температура на .... чай, поглеждаш надолу и гледаш, че от кутията за плодове и зеленчуци стърчат новопоникнали стъбла със корени и листа, сиренето ти е по-френско и от това на френския посланник, останалото изглежда като картина на модерен художник и мирише като скункса в зоологическата градина. Но за сметка на това в e-mail-a ти те чака уведомление от ухилен до ушите индиец, че си със закупуването си се съгласил и да участваш във видеодопитване в стил реалити шоу, излъчвано в интернет 24/7/365. И накрая климатика, духал топло при 35С външна температура те пита: Ако вече не ви е студено, моля натиснете клавиша ESC. А клавиатурата вече е надеждно прибрана от прахосмукачката - в сушилнята. M$, не се сърдете. Вършите и добра работа, но за твърде много неща здраво се оливате.

БОЖЕ ОПАЗИ!

НЕ!

Бойлер с Windows нема си купа никога!

:) като ти гледам правописа... едва ли знаеш какво е "бойлер" :)

Боже опази!

След като и на тоалетните ще има, сигурно като свършиш една голяма нужда, ще излиза на екран, че е открит нов хардуер, който примерно ще се ползва за батерия. ;)

Ще видиш ти като изчезне драйверът за водата.

Дано да имаме избор, защото не ми се иска китайци да ми включват и изключват лампите в къщи...

В 12 на обяд хладилника забива със син екран. Резултат: прибираш се вечерта и пиеш топла бира. *бел. на редакцията: BSD - blue screen of death

Редакцията, ако ще коригирайте, правете го по-грамотно. Съкращава се BSoD.

Cyce

BSD e Berkeley Unix, пише се BSOD

малииий, е сега си е.а мамата!