Теленор България продължава с тестовете на 5G технологията

Предстоят още тестове върху възможните приложения на технологията у нас

Обратно в новината

Коментари - Теленор България продължава с тестовете на 5G технологията | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супер, но до крайния потребител едва ли ще стигне в близките 3-4 години. А и да стигне - за какво са ни тези скорости, при положение че в плановете дават по няколко гигабайта и то при сериозна такса..

Тъпата компания тъй и ще си продължава тестовете до безкрай... Лошо им тръгна от Глобул и все на кофти компания им върви. Нищо няма да направят.

Абе тия не бяха ли за продан ? :) И се питам, за какво ни е на нас това 5G в България ?

В САЩ има бърз интернет на мобилните у-ва само в големите градове и не-навсякъде. Извън градовете положението е трагично. Бих се радвал не на 5G а на 3G ....но с постоянно покритие навсякъде.

Има ли тестове и за влиянието върху здравето на хората и животните? Бих искал да се тества върху опитни мишки на максимална мощност и натоварване на 5г мрежата в продължение на поне 2 месеца. / Това със приложението му във здравеопазването за не е с цел лобизъм/?

Максимална мощност и натоварване за 2 месеца? Що пък не за 2 години? Ти при максимална мощност ли ще натоварваш мрежата??? Статистиката определя как се съчетават мощностите и за какъв период. Дори сградите не се смятат за максимално натоварване, а се ползват статистически данни къде, колко, кога и как ... смятай - удря по-силно земетресение от предвиденото и къщата пада моментално ... а може и от по-леко да падне, ако в момента духа вятър или е натрупал сняг на покрива.

Някой говореше, че го тествали около НДК и там на покрива почти всички птици били измрели. Но доколко е истина, не знам.

затова ли имаше даунтайм вчера на всички оператори за малко на запад от вас?!