Теленор сменя името си на Yettel

Телекомуникационната компанията започва прехода към новия си бранд от днес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най скапаната мрежа в България , постоянно търси мрежа , в София съм почти винаги на 3g , пълен ужас

Най лошо обслужване от всички оператори и най много лъжи може да се очаква от тях. Супер некоректни и невъзпитани служители.

Никой не се интересува от НОВИТЕ Ви продукти и услуги. Интересуват ни само конкурентните Ви цени, каквито няма между операторите. Казах ЦЕНИ, не това, че ми предоставяте 5канала повече, които никога няма да гледам, или 1000 mb/s които са ми напълно ненужни. Т. Е. предлагате ми 100 mb/s на цена X, 1000 mb/s на цена 4X. Всички останали варианти са измамни, т. е. налагате услуги, от които никой няма нужда.

Това е индикация за фалит са ни учили икономисти.

Май е време да ги сменяме и ние.

Мислех си ,че най-тъпото име в телекомуникациите в световен мащаб ,беше това на BLIZOO.Вече имаме нов шампион.

Вълкът кожата си мени…

?

Тия са пълни нещастници ! хахахаххахахах

А какво ше стане с дамските превръзки от логото?

Сега ще мина на преезервативи!

По скоро ЙокТел

По-просташко име не можаха ли да измислят.

Йе ЙЕ Йеттел.

Анаа, ко стана мо ?

Ба... то аз още им викам Глобул...

аз още помня Германос

Aми то АPN-a им е globul

Окото и ухото ще свикнат. Обаче на първо чуване ми звучи тъпо. Адски тъпо, сравнено с Теленор.

Вълкът кожата си мени, но нравът не.

ахти ъпия турцизъм

Синият цвят по ми харесваше, сега пак ще жабурнясват в зелено

стари кwрви... нов бърдак... надали

Май ще се махам от Теленор.... извинете, Йеттел

И пак ще се същите мъpшляци!

Хиляда пъти го сменяваха това има, ама нов зоопарк със стари маймуни не става!..

вас са ви е^a майката!

Най-доброто обслужване? Сериозно? Ами спрете да вдигате цените тогава и спрете да тормозите хората по телефона, както и на живо, когато си плащат в офисите, за това че договора им изтичал и трябвало да се поднови иначе са щели да им го прекратят и да си загубил човека номера. Както мен се опитаха да прекарат вашите "любезни и честни" сътруднички в магазините ви. Една даже ми разправяше и то така, доста убедително та се чудех да се смея ли или да плача, че дори на безсрочния договор някога ще изтече срока. На това ли ги обучавате преди да започнат работа при вас? "Лъжи прави струвай, но на всяка цена го накарай да преподпише договора и му вземи паричките, ще има процент и за теб"? Е стараят се и сигурно много хора са излъгали, мен лично ме притесняваха по телефона със седмици, лъжейки ми, както вече споменах в по-горе написаното. Надявам се като си смените името, да си смените и обноските към клиентите ви, за да може наистина да сме доволни.

Т'ва за Глобул ли става дума ?

Пременил се Илия, погледнал се, пак в тия .....

Това ново име ми звучи малко като турско. Сигурно унгарец го е измислил... ;-)

И ся ребрандиране и нови мебели за всичките им магазини! Как да не вдигнеш цената на услугата!

Поредният руски олигарх в България.

Единични са нормалните коментари под тази статия, което говори колко е "умен" българския народ и масовия късопаметен Бай Ганьо. Част от сделката на ППФ и Теленор беше да си сменят името някога, норвежкия оператор не желае вечно да бъде свързван с Булгаристан при условие, че не той оперира. ППФ са собственици на дружеството (юридическото лице) Теленор България и на БТВ Медиа Груп, а под каква търговска марка ще оперират е друго нещо. Йет Тел (или ЙеТТел, ще видим) не е с български корени , очевидно. Хората искат да имат едно име в няколко държави, защото мислят глобавно, а не като повечето тука коне с капаци не виждащи по-далеч от курника в двора си.

за навия бранд и т.н. Чисто и просто трябваше да напишат , че поради смяна на собственоста : бранда по договор ( за покупко-продажба) ТРЯБВА да се смени в срок ! Какви са тези глупости дето ни ги пишете ?

Ако си кофти фирма и предлагаш боклучава услуга все тая как ще се кръстиш. "най-доброто предстои..." беше прекрасен пример, че никога нещата в тая фирма няма да се оправят ако ще и "малките ангелчета" да се кръстят.

Тия па не са спряха. Тъкмо им научиш името и те го сменят.

Мислех да им ставам клиент, но щом си сменят името. Не. мерси! Ще чакам 4-ти оператор, ако се излъже да стъпи на бг пазара. Старото име е по-разпознаваемо, макар че отдавна тоя оператор няма нищо общо с Норвегия.

Ясно - нещо ще се окалпазани. Примерно качеството на услугите или условията по договорите или не знам какво още. Лошото е че след закриването на Тиком тук само Теленор ми осигуряваше връзка. Дано не оклепат нещата прекалено много.

Кое у нас е наше ? Кое у нас работи за нас ? КОЕ ? КОЕ ? КОЕ ?

На брандирането. Да смениш telenor с yettel. И са половината от потребителите ще се чудят къде да ти намерят сайта щото тря помнят че е с две т-та. :) Лапане на пачки.

Налага се да се ребрандира. Теленор е името на стария собственик, норвежкия телеком. Няма как българската компания да носи това име повече, след като вече няма общо с Норвегия.

Би било по добре петел да се кръстят. Кво е това увартяното?

Чудят се как да покажат разходи и да вадят парите навънка. Йет кора ми Янко.

То са били консултационни договори и правни услуги от о-в Ман, Мадагаскар, Сейшелските о-ви... всичко е вече източено.

Eни-тел, ени-чари?

И каква е разликата между тия и между една дедесарска фирма, която си сменя собствениците и имената през три месеца? Защо Кока кола или мерцедес или Дойче банк или ските Атомик не си сменят името? Това значи ли, че абонатите вече не са обвързани с договори към стаата компания и трябва да преподпишат или да откажат подписване с новата?

За Мерцедес - това е търговската марка, а не името на фирмата. Когато пуснаха Смарт-а беше Мерцедес Смарт, после стана отделна марка - само Смарт. А за фирмата : Почва като Даймлер Моторен. Била е и Даймлер-Бенц , Даймлер Крайслер. Сега е Даймлер АГ. Вивател , после Виваком е търговската марка, фирмата все още е БТК. Мтел също беше само търговска марка. Фирмата Мобилтел ( Цитрон при Стойчев). Смениха си името на А1 десетина години след като ги купиха австрийците.

Тъпото име. Сигурно са платили милиони за тая глупост.

Видял е и е патил много, но освен това е закрепил вековния си опит в редица пословици и поговорки за почти всякаква ситуация. Ето, че и за тази си има. Освен тази с Илия се сещам : Вълкът козината си мени, но нрава - не. Чакаме по-ниските цени. Майтап, бе, Уили.

Тези си сменят имената по често и от Литекс

Теленор фалира, добре дошли на ЙетиТел! Дано са по-добри от тия обирджии. Едно време така се радвах като си замина Глобул и Ментел, но пак ни нахендриха и новите. Дано Йети не са такива.

Със стари ку-рви нов бардак ще правят, а и ще му сменят името. Вече на това учат в Харвард, как да бъдем успешни мошен-ници, като разбъркваме картите и ловим риба в мътна вода. Противодействието на цените е да пускаме Нot point WiFi безплатно и да говорим по Wiber, яйцето на капиталиста му идва, когато го оставиш да плува на сухо.

Нали му видяхте декларацията. Веднага едно апартаментче записано 90 квадрата, а сигурно е мезонет. Няколко Лексуса. Обявил милионче и нещо само налични. А вие бъхтайте и гласувайте за ППта и колекционери на кюлчета в шкавчета. Балъци.

С папагала... Нов бардак, нови мурви, стари клиенти. Здрасти Джими!

REEEEEEEEEtel

Едни пари се прехвърлят. Едни фирми се прехвърлят между Правилните хора

Още по-лъскава опаковка, още по-голям боклук като съдържание и разбира се - нови цени. Само дето цените винаги са нагоре. Цялото пребрандиране ще е за наша сметка. Послепис: все още има червени пейки с логото на Мтел. Тях не ги пребрандираха на А1...