Tesla отново ще приема биткойн плащания

Мотивът е, че все повече чиста енергия се използва за добив на криптовалутата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тесла обявява, че няма да приема биткойни и цената им пада. Някой си накупува, а после същата тесла казва, че ще приема и цената скача. Мъск и той е толкова влиятелен, че едно изказване и променя курса.

Мъск се е нагушил с еФттини биткоини и сега ще вдига цената.... Тарикат голям.

Това с криптото е най-голямата далавера която може да съществува в стил пирамидите от 90 на мен точно на това ми мирише. Нищо не правиш а имаш пари, защо ми защото ти работи компа. Не садиш не поливаш не купуваш акции примерно а само харчиш ток. Евала на гения които го е измислил а и после ми обясняват какви технологични трикове е имало че да е защитена транзакцията. Типично вс телешоп. Някой ще ми кажат правят пари. Ми правете ама вземете та направете нещо с тях така че да се намалят парниковите газове.

Пирамида не, но финансов балон стил .COM балона в края на 20 век е 100%. Който не е чел за балона спукан през 2000 година да прочете. Ситуацията е същата. Но след балона през 2000 все пак останаха една шепа компании, които и до ден днешен са лидерите.

Бе евтини - когат ги купи май бяха към 40-50 , а сега са 30

По-скоро биткойна е такова лайно, че някакви празни приказки го повишават и спадат без да има реално никакво значение. На дали някой наистина ще си купи Тесла с Биткойн. А и да не приемат биткойни си ги обменяш в истинска валута и си купуваш. И в двата случая това няма значение реално за стойността на Биткойн.

Къде са хората, които обясняват, че биткойн е едновременно хем балон, хем пирамида? Аъъъъмммммм... Nevermind.

Утре пак ще измисли нещо та да му падне цената, след 6 месеца друга врътка - за нагоре. иначе казано: Клатиш дървото - падат круши. Клатиш крипто"валутата" - падат пари.

.com балонът стигна до 10трилиона капитализация и това през 90те години. Криптото стигна 2 трилиона. Т.е. има още много за надуване. Дори и да стигне до 10, това е 5пъти повече.

Уууу, само койни да приема! Никакви реални пари!

тук съм! аз бях този който обясняваше много пъти, че криптовалутите са балон (за пирамидите не знам кой е бил). Случващото се сега само го потвърждава и затвърждава за пореден път. Това което движи криптовалутите не е реалена икономическа нужда, успех/неуспех, или някаква финансова или фискална политика, а просто един казал едно друг, казал друго, Китай ограничава, днес Мъск е на кеф, утре не е ... Просто спекула. Щом Мъск е на кеф цената се качва балона се надува, Мъск не е на кеф цената пада балона спада ... кажи, че не е балон!

колко точно ще се надуе този балон преди да се пукне все още не е ясно. отделно ако Мъск (или друг) от време на време ръсва по някое изказване и ту го отдува ту го надува може да продължи живота на балона доста. Мъск може всеки ден да плещи каквото си поиска, но когато примерно Китай въведат ограничения (каквото правят), това обикновено е за дълго.

спор няма. балоните са сред най-доходоносните възможни "инвестиции" или по правилно казано хазартни игри, само да не си от тези които перат пешкира накрая

Ти си икономист колкото аз съм Юри Гагарин

Китай като види,че няма как да си реализира тяхната правителствена криптовалута ще пунат отново пазара и за който си е купил крипто навреме ще потекат пари, а баламурниците пак ще завиждат на пачките

СВЕТЪТ С ОГРОМНА СКОРОСТ ОТИВА ПО ДЯВОЛИТЕ, СЛЕД КАТО АБСОЛЮТНИ ИЗМАМНИЦИ КАТО МЪСК/БЕЗОС И ПОДОБНИ НЕНОРМАЛНИЦИ СА ОБЯВЯВАНИ ЗА ГЕНИИ, МЕСИИ И СА Т.Н. ИНФЛУЕНСЪРИ... Честито на консуматорите!!!

Това, че едни измамници ги търгуват по борсите, е просто доказателство за балонността... Работата и целта на борсите от 80 години насам е да се печелят пари от пирамидални/балонни схеми... Последното доказателство- имотния балон от 2007/2008....

Какво се случва с балоните/ пирамидите, които нямат абсолютно НИКАКВО РЕАЛНО ФИЗИЧЕСКО ПОКРИТИЕ: ИНТЕРНЕТ/IT КОМПАНИИТЕ- АУТ; БОРСИТЕ- АУТ; КРИПТОВАЛУТИ- АУТ; Ето така икономистите обясняват кое е реална икономика, кое е балон, кое е пирамида... 'Щото не може ти да печелиш днес от продажба на фючърси за царевица, която трябва да бъде произведена след 5 години(?!?!) и това да е реална печалба, а не спекула. Биткойнът е христоматиен пример за измама- балон, пирамида- както искате го наречете...НУЛА ПОКРИТИЕ... Ако си купиш акции от компания, като фалира поне остават столове, бюра... Тук и това няма...