Това е един от най-любопитните стелт самолети

Tacit Blue е технологичен демонстратор, помогнал за създаването на страховития и невидим бомбардировач В-2

Обратно в новината

Коментари - Това е един от най-любопитните стелт самолети | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това оня "страховит" и "непобедим" бомбардировач В-2 ли е дето сърбите го свалиха с ракета земя-въздух?

някога, в далечно бъдеще руснаците и американците най накрая се договорили за пълно разоръжаване - унищожават се ракети, самолети, танкове... хитрите американци побаче скрили стелт бомбардировачите си... двайсетина години по късно - американците решават да ударят по Русия... натоварени с ядрени бомби излитат стелтовете, навлизат в русия на път за Москва. един трактор, който си орял нивата изведнъж открива огън и всички самолети падат. възмутени американците свикват съвещание на комитето по разоръжаване: - нали се бяхме разбрали - никакви военни машини?!? искаме плановете на оня трактор, дето ни свали стелтовете! - да бе... още малко ще поискате и плановете за комбайна с вертикално излитане!

оф... да ви имам невидимките... още 60 години е било разработена "технологията" как да се свалят стелтове.достатъчна е една батарея гаубици. и разбира се - съгледвачи. идеята е следната - някой вижда летящия стелт и докладва. след това още няколко човека го докладват. въз основа на наблюденията се изчислява скорст и посока на движение на стелта. след това командира на батареята получава координатите. имало е подготвени снаряди с предварително зададено време на взривяване и схема по която те се изстрелват. гаубижите изстрелват зададените снаряди и толкова.там някъде- по курса на стелта изведнъж въздуха се изпълва със щрапнели и всичко става на решето...е да - за наща малка държава е почти неприложима тактика, но за огромната Русия... да не говорим, че скоростА на бомбардировачите е такава, че и някой с картечница може и да ги нашари докато прелитат покрай него..... предполагам че и АК също.

Братята сърби много обичат да свалят Стелт-ове :)

Аха, на цената на цяла срината държава, успяха да свалят един 20 годишен таралясник. Велика победа....

Ми велика е я! Все пак лудите ркавари от кочината Америка превъзходжаха сърбите почти в 100 към едно във всичко! От самолети до кораби, танкове, войници и какво ли още не! И е ВЕЛИКА ПОБЕДА и защото го свалиха с антични руски ЗРК С-125 Нева! Както и защото според лудите говеда, Ф-117 бе ше СУПЕР ПУПЕР ЯКО НЕОТКРИВАЕМ И НЕВИДИМ! А сърбите го гръмнаха с джепане! ХАхахахахахахахаха

Боже, пази ни от такива велики победи... само тъп путинофил би се радвал да му разорат като нива държавата, само и само да свали един самолет....

мисли, че след като някакви дебилни луди говеда са обявили пред целия свят че нещо е невидимо...ТО НАИСТИНА Е НЕВИДИМО! Козацки дебили, Сър! Царя е гол, Сър!

Цигойнерчето от калната махала цял живот има да се гордее как успяло да спука гумата на една минаваща по близкия аутобан кола и тя дори катастрофирала. И не само се гордяло но и не спряло да врещи колко е всесилно.

Да верваш в невидима материална точка е се едно да верваш,че има нещо горе, което е приказка за фанатици и кретени!

атеисти като тебе ме карат да ставам все по вярващ

дай ни, според теб, дефиниции на "видим" и "невидим". Пък тогава ще видим кой, къде и какво Е.

Натрана от факта, че атеизмът е просто вид религия (вярваш в нещо което не знаеш), дефиницията е много проста. Видимо е нещо, което можеш да видиш. Невидимо е нещо, което не можеш да видиш.

В путлеровият резерват летят не повече от 5 броя стари бракми още от соца -Ту-160, всичко останало е за резервни части. Разликата е, че Америка, има най-новите F-22, F-35, B-1, B2 Spirit .. Въпреки че Велика Америка разполага с най-модерните стелт бомбардировачи в света - B-1, B2 Spirit, и въпреки есичко тя отново попълва своите ВВС с нов бомбардировач. Последният модел бомбардировач B-21 ще бъде пуснат скоро. B21: Нов стратегически американски бомбардировач: https://www.youtube.com/watch?v=EsudolKMgnw Какво има в Сраша? НИЩО. Ха, ха, русофилски сънища... Само един Боинг е построил повече самолети от некадърните руски алкаши , за всички времена.

добре,че Сикорски е отишъл да ги научи как се прават хеликоптери твоите американци,че и тва не са могли сами да направат

Знаем, че руснаците са открили всичко. Що обаче, всичко го разработват на запад, а не в Русия, ей това не знаем....

хахо ли си хихи ли си като не знаете не лошо да се образовате колкото и да сте там

Страшен аргумент....

А бе то и Стелт технологията е Руска, на професор Уфимцев. Така че нищо ново.

„Както преди, Путлер обеща да се предаде на своята армия за 2017 г . (ПРЕДИ 4 ГОДИНИ); -2000 T14 танка Армата , и -250 -Su-57. А това не е така и е нагла лъжа. Къде са те ? И някой да е купил СУ-57? САМО в една бройка приетия в армията Ааааа, съжалявам, че и тази единствена бройка наскоро падна.падна

1. На радара може да се забележи Ф-35 като бръмбар, но това е само на теория. И един пример: -Тъй като Ефективната сумарна Отражателна Площ (ESR) на макета Су-57 е голяма и мизерна пародия на изтребител от 5-то поколение, наречен PAK FA или (Пак Падна) – неговото ESR е по-голямо от 0,3 квадратни метра !!! -Докато F - 22 и F - 35, EPR-то е съответно 0,0001 и 0,0003 квадратни метра. Не зная необразованите русофилчета дали могат да смятат и възприемат тези факти Няма създадени такива радари, които да открият все още Ф-35, а още по-сложно - Ф-22. А на практика нивото на руските радари се видя в Иран, когато радара не може да различи малка ракета Томахоук, от огромен пътнически Боинг – с големината на футболно игрище… Трябва да се има в предвид и модерните Американски мощни системи за противодействие на радарите. Радарите виждат обикновен самолет като израелските Ф-16 (който не е стелт) - на съвсем друго място в небето като фалшива холограмна цел - на 30-40 км. от реалното местоположение. Освен това изстреляните ракети от сирииското ПВО падат като круши- вижте точка 2 и линка.

Стелт.., невидим... - глупости на търкалета... К'во сме виновни ние, че американците не могат със собствените си радари да си видят собствените самолети ?

Глупак, а руските радари виждат И СВАЛЯТ само своите си самолети. Смях и позор. Справка: Ил-20 в Сирия. Който беше летящ радар за разузнаване , но и това не му помогна. - Руските радари не могат да разпознаят огромен пътнически самолет от малка ракета Томахоук - в Иран

Отде ви изравят бе.

Невидим, невидим колко да е невидим сърбите с прашка ли го свалиха?

горе-долу с прашка - стреля се на слука във въздуха, защото всеки път минават през едно и също място... а минават през едно и също място, въпреки че отдолу има ПВО, защото са СИГУРНИ че не могат да бъдат засечени... от над 500 полета там, едва един е свален... ако се "виждаха" на радарите, изобщо нямаше да могат да разглобят цялата държава на съставни части... айде мислете малко...

Баси фашиста.... Явно много те кефят тия, дето ей тъй, само за да ислямизират балканите, "разглобиха" цяла държава!?

Дали го кефи или не не променя факта, че "виждането" на стелт от всевиждащите съветски радари остава пожелателно мислене в главите на умствено изостаналите руски слуги.

-Тъй като Ефективната сумарна Отражателна Площ (ESR) на макета Су-57 е голяма и мизерна пародия на изтребител от 5-то поколение, наречен PAK FA или (Пак Падна) – неговото ESR е по-голямо от 0,3 квадратни метра !!! -Докато F - 22 и F - 35, EPR-то е съответно 0,0001 и 0,0003 квадратни метра. Не зная необразованите русофилчета дали могат да смятат и възприемат тези факти

Да ама руските Стелт се виждат наИндииските радари и индийците се отказаха да работят с руснаците по проекта,възможно е със Руски радари да са ,невидими,както и не видяха преди 32г как Чесната на Матеюс Рус им кацна на Червеният Площад .пък и скоро съюзниците им Аятоласи объскаха Боинг с крилата ракета та такава ,върхова,технология тип ЗАЗ .......?

Айде стига с тия статии, че ми изтъня бюджета!

Ма те "тъпите сърби" кат не знаят що е това стелт технология и го млатнаха още 1999 година. Па те да знаят хорат, то туй дали било супер технолигия хамериканска или просто кравешко лайно.

Se taia

Хм, на 1000 полета - един свален... голямо млатене е падало.

Ъпгрейдната вана

Не се наврещя ей.

Абе, тая лопата мое ли да лети? Па и невидима била...

Цитат: Крайният резултат обаче си заслужавал. В продължение на почти 40 години САЩ бяха единствената държава, разполагаща с невидими самолети. ...Е да, а Русия и по-точно СССР почти 40 години бе единствената държава която разполага с атиСТЕЛТ технология. Радарите на руските С-300 чудесно виждаха и стелта и зад стелта, а да не гоиворим за новите С-400, С-350 и С-500. Та дори старите чехословашките анти СТЕЛТ радари Тамара, можеха да откриват стелт самолет на близо 500ким дистанция, и то още през 80 години на миналия век..

Ама кой да каже на простите китайци да не си губят времето със стелт самолети.. Че и самите ватници се хвалят колко пъти по-незабележим бил светлобъдещния Су 57 (индииците обаче се усетиха навреме). Тъжната реалност за ватната пропаганда - Ф35 бият всички самолети от 4то поколение като слепи котета, израелците влизат в Сирия и бомбардират когато им скимне въпреки наличието на цялата гама руски лепила. Трябвало е мужиците и Тамара да вземат ама кат нямат гении като тебе да им дадат акъл..

радарите виждат на майка ти путката и разпрания гъз

Ти живееш в измислен свят, таваришшчтшч...

Появата на СТЕЛТтехнологиите и на прототип като този , който и предхожда Ф-117 и Б-2 се дтължи единствено и само на съветския физик Уфимцев, който и разработва цялата теоририя която позволява да се създаде СТЕЛТ технологият.. Кравите както винаги просто открадват труда на руснаците в случая. Типично по краварски Мууууууууууууууу. А за тъпаците козяци които ще почнат да вият, вземе почетет малко и се образовайте, и тогава квичете на умряло за това как всичко е измислено от краварите!

Абе тия съветските мужици всичко измислили. Другите за нищо не стават. Дори най-голямата кочина на света са сътворили.

Всичко измислят богоизбраните ватници само в правенето нещо не ги бива..

Е виждаш ли, колко смотани са господарите ти? Измислят нещо, а после им трябват поне 60 години за да го реализират... частично! На твое място, не бих изтъквал тоя факт....

Хе хе, те ватниците и теб са измислили, като са напълнили задика на майка ти с бели човечета и после тя те е израла в кочината при прасетата.

И как историята на твоето зачеване, ще обиди мен, не разбрах?

Най високото джудже е руското!

Значи викаш, че ако не беше Исак Нютон и гравитация нямаше да има?!

Ако има стелт на снимката много е як, аз лично изобщо не го видях. Видях само обърантото корито на децата

Острите 'скули' на F35 осигуряващи аеродинамичен лифт допълващ този на крилата се следствие от изпитанията на точно прототипи като този.

Мъчиш се да обясняваш нещо на трол, който вече е получил опорката и ще я повтаря до дупка. С две думи - губиш си времето...