Товарният кораб "Прогрес МС-20" се скачи с МКС

Достави 2500 килограма товар, между които и миниатюрна електрическа китара, и струни за цигулка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без връщане, направо в открития космос...Поне ще са с няколко по-малко, не е зле като начало. Мръсни навлеци и наглеци, правят се, че нищо не е станало и продължават със "сътрудничеството", демек имаме си и сами достатъчно средства и възможности и можем без вас! Затова ли сега тайно молят китайците за икономическа помощ? Дее великата нация, дее, една кола и една запалка не можа да произведе като хората!!!!!

Ако ги изключат, МКС ще падне, няма кой да носи гориво горе.

Какво гориво бе, глупи? МКС да не ти е голф тройка?

BajMihal

Споко глупи, Мъск си чака реда за да поеме поддръжката и. Тъкмо още приходи за него за сметка на роскомикс...

Значи, през август 1986г група приятели студенти - алпинисти се качихме на "Влака на Дружбата" и тръгнахме на Запад: Прага, Братислава, Брно. В Прага се настанихме в студентски квартири и тръгнахме да разгледаме Златна Прага. След феноменалните шедьоври на двореца "Храдчани" и топлата обстановка на десетките винарни по извиващата се Вълтава със стотици лебеди, посетихме огромен универмаг само за спортни стоки на 4 етажа. Естественно ни привлече секцията за алпийско оборудване. Купих зимни алпийски обувки, "кубинки" чешко производство с толкова нежвлна телешка бежова кожа, че не смеех да стъпя с тях. Имах ги 10 години. Въжета, карабинери, каски. Меката за нещастните голи български алпинисти. И от един щанд чувам викове: - ДЕВУШКААА, ДЕВУШКАААААА ...ЭТИ КРАСОВКИ ДАЙ! Стадо рускини се бе изсипало на щанда с маратонки. И всички рускини искаха ЗАВЕТНИТЕ МАРАТОНКИ. На щанда чехкинята с излъчване на ИВАНА ТРЪМП ги погледна така пренебрежително, че на мен ми стана неудобно а после, после продължи да разговаря с чешска клиентка ....НА ЧИСТ НЕМСКИ ЕЗИК. Рускитите викакаха, викаха и в един момент разбраха. Изнизаха се обратно тихи, омърлушени, без заветните красовки.

Чакаме с нетърпение следващия полет да е с нашенски параход и да се казва "Бай Ганьо"! Дай боже.....

се премълчава, че е кръстен "ДОНБАС" и на него има изрисувани флаговете на ЛНР и ДНР? Ако се беше провалила щеше да е с главни букви в заглавието! Тъпи дупелизци!

Защото си чукча, дето пише но не чете. Вече имаше две новини, в които се пишеше и обясняваше нашироко, за това.

Искам моя ХУЙ да се скачи с вашите ЗАДНИЦИ.........

Китарката руска ли е? А струните за цигулка?

Ракетите свършиха. Путин е болен и умира. Руснаците една кола не могат да направят, кво се пънат с ракети и космически кораби. Москвич ли ще карате. Какво във вас е руско? Ватниците няма да има какво да ядат, ще студуват и ще загубят войната в Украйна. Слава Кокаине:)

уви, не всички схващат иронията

Ами ти си мислиш, че е ирония, ама всички останали, виждат факти.

Корабът летя с надпис Донбас и знамената на ЛНР и ДНР. На изстрелването присъстваха деца от ЛНР и ДНР.

Това е все едно на откриването на следващия мост над Босфора Ердоган да покани децата от Момчилград. С тази разлика, че ... ... няма да намерите разликата.

разликата, драги ми смехурко, е огромна сравнение между Русия/Украина трябва да е България/Македония и двете сътворени от чужда земя, фалшиви държави.

го може - го може.....

Така е. Зимбабве още не го може. Ужас.

И булгаристан не го може също.

Много ме кефи как путинофилите, сравнявате 6 милионна България с 140 милионна Русия. България с никакви ресурси, Русия с всички ресурси. Обаче ето на - с нас сравнявате. Не смеете да сравните с големите икономики, че тогава срам. А като сравните с България, ехеее, как изпъква само Русия, а? Хахахахахахаха

Нали знаеш, че путинофилите мразят България.