Турция представи първата си летяща кола

Очаква се първите пътнически полети да стартират след 2026 година

Обратно в новината

Коментари - Турция представи първата си летяща кола | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Пеевски ще трябва 1 с 8 мотора! Че Магнитски му е много силен

Прости Беге софииски нещастници могат само да направят наркогрндарПрайд

А летящо килимче кога?

Тествания се правят в реални работни условия в непрекъснат режим от стотици и хиляди часове. В момента е тествана само ЧОК ИДЕЯ.

От ДПС са поръчали 30 бройки за почетния председател и парламентарната група.

Левски направи грешка с това въстание. България кога ще създаде НЕЩО изобщо? Бехме ли с турция сега щяхме да сме световен лидер със твърда ръка. Сега сме парцал за триене на сметки.

България до 1945г е била ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА САМОЛЕТИ. СССР я съсипа. Zдесь Турция непричем, блядь. Г-н Асен Йорданов е един от първите конструктори на самолет, едва 14 годишен. В САЩ се превръща в един от БАЩИТЕ НА АМЕРИКАНСКАТА И СВЕТОВНА АВИАЦИЯ. По неговите учебници се учат да летят американци, нацисти и чебурашщи. Нийл Армстронг се прекланя пред Учителят си г-н Асен Йорданов.

Тона нещо не е летящ автомобил, щом не може да се движи по шосе. Това си е хеликоптерче.

Характеристиките вършат работа за такси в някой малък град. С това не можеш да прелетиш от единия край на Истанбул до другия, който е 70 км. Да не говорим, че капацитета на батериите ще се изтощи бързо, тоест колкото по често зареждаш живота им заминава, които означава, че пробега бързо ще намалее. Въобще не е ясно колко пари ще струват данъците и застраховките. Това така наречено такси щеше да служи добре под друга платформа. Примерно за трансфер на болни от хотел до болница и обратно и друг тип трансфери от аерогара до хотел и обратно.

Ако вместо кабина опнат един тепих, хем ще олекотят конструкцията, хем ще направят бум в продажбите от Мароко до Техеран.

Ще бъде летяща до като не падне

на такова нещо не се качвам...

Българи много ви боли от завист нали ??? Ама сте некадърни и крадливи затова ще бъдете винаги на дъното !!! Има да ги гоните, ама ще им дишате пушека на турците !! Ха-ха-ха-ха Умирайте от завист и.д.и.о.т.и !!!

Завист? Ти от къде идеш? Забавачницата? На кое да завидим на турците? На мустакатото диктаторче? На евтината лира, заради разбрицаната икономика? Айде няма нужда. На такива неща може да завиди само някой умствено увреден трол, като теб.

Демонстрираш завидно самочувствие за представител на държава на която половината и работна сила е избягала в чужбина

Имам самочувствието на гражданин в държава на 1300 години. Минала през две робства. И все още на картата. А ти, с твоята Турция, какво самочувствие имаш? Явно не много голямо, щом ходиш по чуждите държави, да се самоизтъкваш.

Ама "робствата" са три, как ги преброи 2?

Theodore Alexander

Имайки предвид коментарите, е това е ясно , че завиждате !!! Пиян и е.б.@.н не си признават нали !!!

Da ide novi sfqt ze go. Minaxa.

От Китай или Япония са я купили, турците така работят. Тунела под Босфора открит неотдавна им го направиха японци, а Али и Мехмед работеха с кирка и лопата.

Много те боли от завист нали ??? Ама си некадърен и крадлив затова ще бъдете винаги на дъното !!! Има да ги гоните ама ще им дишате пушека на турците !! Ха-ха-ха-ха Умирай от завист и.д.и.о.т !!!

Ако тия турци тръгнат пак да ни нападат, с хляб и сол ще ги посрещна, а ония пишман-асвабадители с камъни ще изгоня. Мааама им мръсна гадна ВАТНИЧЕСКА и уродлива пасмина безподобна......

То и без това у нас пълно с такива като теб..Начело и на властта.. Само едно си спомни: колко сме народите пишещи на кирилица, и с кои имаш щеш не щеш общ манталитет: турците, американците, германците или руснаците.. И да, те не са ни братя, и нямат място тук както и американските бази!!! Пропускаш само един момент: у нас няма армия и някой реши ли да прави преврат и да се отървем от навлеци, първо тия американците ще бъдат заедно с биячите които да потушат бунта.. Нещо, което дори когато бяхме губерния нямаше..

Ти не си българин, а турско мекере. Ако утре развееш турското знаме на улицата, с камъни ще те убия!

Фес техничар е като руски миротворец…. Няма такова животно. Дай им на тези да се бият или да окат овците по чукарите.

Много те боли от завист нали ??? Ама си некадърен и крадлив затова ще бъдете винаги на дъното !!! Има да ги гоните ама ще им дишате пушека на турците !! Ха-ха-ха-ха Умирай от завист и.д.и.о.т !!!

Искам си и телефона с шайбата, иначе започвам безсрочна стачка и ще блокирам границата… И Денков лично да дойде и да ми го донесе и да ми са извини!

Копи пейст, където ти падне, а?

Яде пък си сащам работа да си копам с кирката и багера и да ми плащат заплатата. Иначе паля багера и отивам у Софията да го свалям академика!

С това младо население и растящ БВП Турция си става сериозен фактор не само на Балканите! Тръгнали са по независим път и няма как някой еколог да им спре лифтовете или ТЕЦ овете! А АЕЦ вече строят и то няколко! Като ни спрат Мариците ще се изселят още 200 000 човека и от Странджа- Сакар до Смолян няма да има, не просто българско, ами никакво население! Нямаме собствена визия за нищо!

Ами хвърляй европейския паспорт и тръгвай за Гагаузия, какво чакаш??”??

a v BG Baoivzite se pobarvat i leiat beton s kradena para - saaaad

Ние сме в ЕС и НАТО, а скоро в Шенген и Еврозоната! Живеем с надеждата един ден ГЕРБ да спечели абсолютно мнозинство от 2/3 и да разкрие истинския потенциал на тази страна!

ПиАр трикове на мустакатият пехливанин дето се подвизава в дворец с 200 стаи.

Успех на комшиите! Но така като гледам са в начален стадий. Това за 2026 е илюзия.

Турчуляците от 3000 години правят опити и мъж да забременее в Анадола ... ама все не се получава ...

Много те боли от завист нали ??? Ама си некадърен и крадлив затова ще бъдете винаги на дъното !!! Има да ги гоните ама ще им дишате пушека на турците !! Ха-ха-ха-ха Умирай от завист и.д.и.о.т !!!

Двуместен хеликоптер с електрическо задвижване. Не виждам кола. Колата няма гуми докато ги сменя гумаджията...

Не е никак малко

Ако погледнете добре в картината ще видите гумичните и уплътненията. Те са наши.

Глупостта и олигофренията на масите както и масовата им липса на основно образование е видна. Това нещо ще ползва БАТЕРИЯ. Колко тежи средно-статистически електрокар? Да махнем от него тежката конструкция свързана със сигурност и каквото се сетите и да оптимизираме на половина. От два тона, станаха един тон. Каква сила е необходима да задържи дълго време стабилно и да премине сериозно разстояние един тон маса? Това преди да започнем с физиката свързана с летене, маневриране и управление на това нещо. Идеята, че ей така ще скалираме дронче, ще му шибнем кабина и това ще е бъдещето на транспортирането е МАЛОУМИЕ от ВИСША степен. Естествено не е за пръв път да се правят ТЕХНОЛОГИЧНИ ПИРАМИДИ и да се изсмукват ФИНАНСИ. Няма да е и за последен. Ако технологията зад този проект беше адекватна щеше да е приета на ВЪОРАЖЕНИЕ в АРМИЯТА. А там такова нещо ще оцелее ли? Ма споко. Имаме парашут за пътниците. Ако срещнат въздушно течение или силен вятър батерията ще им свърши бързо и ще тря се "катапултират". А и зимата не летиме.:) ИДИОКРАЦИЯ ГЛОБАЛНА.

Ти какво искаш? Boeing да им дадат технологията на Osprey-те и братята да ги направят електрички ли? Това е доволно трудна ( и скъпа ) задача за неподкрепена държавно организация. Но - все пак са направили нещо - и напредват, доколкото могат. Друг въпрос е къде изчезнаха писанията за Черният лебед на братята Рангелови от Dronamics дето щяха да карат българско сирене до Нидерландия по въздуха ...

Докато не се появят на одринския пазар - не вярвам.

а България представи проект за производство на домати

Домати? Много си изостанал. Домусчиев произвежда екстракти от хлебарки и насекоми. Храната на Бъдещето. Идеална за безполови третополови джендери евро-атлантици.

В Украйна всеки ден летят коли.

С либов:)

ㅤ

И този летящ урод ще е с перки. Как няма един модел с истинска антигравитация и няколко денонощия полетно време, а всички повтарят то втръсване един и същи принцип (на въздушната пропулсия)?!!

Завчера имаше статия, че антигравитация няма. Доказано в ЦЕРН.

ㅤ

Това, че на земята има само въздух, не означава, че никъде не съществува вакуум, кон с капаци! Толкова за церн.

Ти вярвай на статии в евтини ежедневници и ще прокопсаш, да знаеш!!!

А булгаристан представи първия серящ татарин на макя си румекийка!

Свиньо, в България, един стартъп вече представи летящ пощенски дрон. Можеш да си завреш миризливите опорки, обратно в задника си, от където ги изчопли.

Theodore Alexander

Много те боли от завист нали ??? Ама си некадърен и крадлив затова ще бъдете винаги на дъното !!! Има да ги гоните ама ще им дишате пушека на турците !! Ха-ха-ха-ха Умирай от завист и.д.и.о.т !!!

Завист? Ти от къде идеш? Забавачницата? На кое да завидим на турците? На мустакатото диктаторче? На евтината лира, заради разбрицаната икономика? Айде няма нужда. На такива неща може да завиди само някой умствено увреден трол, като теб.

света върви към бъдещето, Проссия към Сев. Корея хихихихихихихи ебете си майките путлерасти хихихихих ;- ))))))

Населението на страната използваща тия фърчила, значително ще намалее

Сто полета е нищо, за да се сертифицира нов самолет са нужни хиляди часове полети. Забиване на операционната система дори за секунди при лоши метеорологични условия или удар в птица може да блокира системата и това нещо да падне. Да оставиш живота си на някакъв ИИ е колосална глупост, а възторга по това летящо нещо е овчи.

Да не говорим, че юридически, правно, законово или както щеш го наречи, ще му трябват години, поне пет. Отделно застраховка, кой ще си сложи таралеж в гащите с нещо което няма никаква статистика. Десетилетие откакто пуснат първият летящ модел ще е оптимистична прогноза

Само дето не е първата....

Първата за Турция се има предвид.

Ние пък след няколко години може би ще си имаме магистрала до европата или поне до сърбия.

Браво

Туциооо, на кого ни оставяш турциооо.

Супер!!!! Да почват да фърчът. Бухахаха.

Тези картинки ги гледам от 20 години

Това си е хеликоптер.