Тя е българка и отклонява астероиди: Росита Кокотанекова пред Dir.bg

Ръководителят и участник в някои от най-важните космически мисии на ЕКА за предизвикателствата на Вселенската шир

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво..... УСЕТИЛА СЕ Е ЧЕ АКО НЕ НАПУСНЕ КОЧИНАТА И ЦЯЛАТА ТАЯ СВИНЩИНА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРСКА СИСТЕМА ЩЕ ЗАТЪНЕ У КАЛТА БЕЗ ВЪЗМОЖНО ДА СЕ РЕАЛИЗИРА И РАЗВИВА... И ЩЕ БЪДЕ СТЪПКАНА ОТ ПАРТИЙНОФИРМЕНИТЕ ШУРОБАДЖАНАШКИ ИНФАНТИЛНИ МУТРООЛИГАРХИЧНИ СВИНИ....

Гледайки коментарите, тая държава по-добре да я няма, заслужава си и политиците и тъмнозелените избиратели и всички лайна накуп...

Не съди за народа, по два, три трола....

Е как 1300+ години е просъществувала тогава? Трябва да е някаква статистическа грешка, флуктуация или аномалия, изглежда...

Българинът няма проблем да "съществува" вместо да живее, заради това няма да се оправим...стига му да плюе по останалите и "Вуте да е зле, значи аз съм добре"... 1300 години, казваш? Т.е. от 681-ва насам? Извади около 200 години визанстийско владичество, 500 години османско робство, 45+ години комунизъм...преко сили 500 години "съществуваме" тука. Иначе си прав - сигурно има нещо в цялата работа... да, имало е велики българи с траен отпечатък в историята, както и много причини за гордост. Ама днес няма! Нула! Геврече с дупка! Не знам дали виновни са няколко трола ама като гледам колко сме добре и как вървим към оправяне - май пак някой друг е виновен, но няма страшно - важното е, че има и по-зле, нали?

цветенце

Тези 700+ години робство/комунизъм не е нужно да се вадят от историята ни. По простата причина, че сме успяли да се съхраним като нация, за разлика от много други народи. Това, което наблюдаваме днес - тази овълченост, завистливост и ниска култура - е в следствие от прехода, с който така и не можахме да се справим. Засега. И въпреки всички кусури, сме една от най-древните държави в Европа. А с отварянето на границите и възможността хората да учат и работят зад граница, нещата ще се оправят и при нас, рано или късно... И аз предпочитам да чета/срещам хора като Росита, вместо осакатени от природата силиконови недоразумения, т.е. "елита" ни ;) Със здраве!

малии, малии ... почетох статията вдъхновен да творя, да уча, да работя, да спортувам ... да прославя и аз с нещо България. После зачетох коментарите и май не си струва. За кого да го правя всичко това? Кой ще ми каже "браво"? Ще се пъна та после всеки квартален трол да ме оплюва и опява! И за какво? помня 94та националния ни отбор по футбол. За тези няколко седмици цяла България беше на кеф, като надрусана. Младо, старо, мъжко, женско, футболни фенове и бабички които през живота си не бяха виждали футболна топка. Стоичков, Сираков, Лечков ... бяха като светци. Никой не му пукаше какъв самовлюбен идиот е Стоичков или какви бяха останалите национали. Всички се радвахме, че просто са българи и че с успехите си слагат България на световната карта. днес ... бъдете честни поне със себе си! с нищо не ви е виновна Кокотанекова, че ви е срам, че сте българи!

ТАКА СЕ ПРОБИВА НАХАЛНО СЕМЕЙСТВО ДЪЩЕРЯТА КАТО МАЙКАТА курвичка. ДО- ХИ ХИ ХИ

Майката на Росита кокотанекова ми е колежка нахална брутална е колежката Йоана Кокотанекова мъжемелачка и се урежда с даване под наем на задника си.Отвратителна,злобнао , през работно време ходи на любовни срещи. Димов експерт в Хасковски областен информационен център.

А ти, разбира се, въобще не си злобар, клеветник и завистник. Ама никак. За това, ще ти вярваме. Ама друг път.

ЙОАНА КОКОТАНЕКОВА ИЛИ КУР танекова е дърта курва дъшерята също Майката тъче на няколко стана а бащата е мухлю. В Хасково ги знаят добре, ВЛЕЧУГИ.

Толкова злоба и яд... бива ли, чак такава завист, бе? Ми давай си и ти задника навсякъде, кой те спира?

тАЗИ Я ЗНАМ И ТЯ КАКТО МАЙКА СИ СЕ ЕБЕ И ДУХА КАТО ЗА СВЕТОВНО мАЙКА И се казва ЙОАНА КОКУРТАНЕНОВА Е СТАРА ПЕРАЧКА ОЖЕНИСЕ ЗА ДАСКАЛА СИ И ОЩЕ КАТО УЧЕНИЧКА МУЕ ДУХАЛАИ СЕ Е ЕБАЛА

Мръсна курва, а? На всички дала, само на теб не ти пуснала, гадината. :D

Свободно, не ставайте... Минавам само да видя кой са дежурни по хейт днес...

кои...

А бе и първото е вярно. Обикновено е един с десет ника... ама толкова му личи, че да се чудиш, що се хаби да ги сменя....

Абе тая женица обяснява успеха в живота си с това, че "работи в еди-каква си велика организация". А на каква длъжност работи там,ако смея да питам? Нещо не виждам научни звания, публикациите се нейното име по нета с някакви мижави статийки с цял куп автори освен въпросната хасковлийка. Че нещо ми намирисва на безнадежден провинциален снобизъм... Съвет към Дир-а - вземете дайте за пример по-достойни българи, които без много шум правят живота в България по-добър. И вземете ги потърсете,че такива избягват да се бутат с претенциозни писания или "бременни коремчета" по медиите.

Не е важно тя каква е, а какъв е тоя германеца дето я е...

"Искам да съм като американец, американец, американец, американец, Но съм си само един роден в Неапол италиянец..."

Росита през 2013 г. Ето и снимка от 2017: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156116259458104&set=pb.683788103.-2207520000..&type=3 По-скорошни няма (изглежда - не са за гледане...).

А с черните дупки как е?

Явно ги ползва по предназначение

Плутон е планета джудже. Планетите в Слънчевата система се считат 8. В този смисъл Плутон не е планета. Корекцията е, че Плутон не е най-големият обект там. Има открит по-голям. Любознателните да потърсят информация.

Поредната безумна история - ясно е, че много българи намират начин да успеят навън. Проблемът е, че не могат да успеят в БГ. А и вас в ДИР и БГ какво ви топли, че тя е успяла - вие няма да намажете от това ... Нито ще отгледа умни деца в БГ, нито пари ще докара там ...

вовра и го

Ако я бяха викнали за "Армагедон" Брус Уилис още щеше да е жив!

Тя щеше заедно с някой черен да оберат оскарите и после да си направят черно котило.

Въийй, маци, трепиш!

Отклонява стрийма на някой ръководител да не попада в чужда, а в нейната уста.

Голяма гордост е да гледаме как крадат най-умните, а на нас ни докарват "инвеститори" да ни експлоатират. Браво, браво, Браво, господа, Хубаво ли ви е, Да ви еват във гъза? (очевидно, да)

Дват възможност на талантливи, работливи, ентусиазирани и търсещи млади хора. За разлика от БГ.

Беше българка,сега е член на Еврогейския съюз.

Благодарение на такива като нея по света се чува, че има и свестни нормални и талантливи хора и между българите.

Сега тази жена е 100 кг ГМО свиня.

Земята е плоска и неподвижна,това защо не го казва госпожата .

Няма сателити тъй като не са виждани или снимани. Няма телескоп Хъбъл и той не е виждан,не е сниман.

и теб те няма, не си сниман.

С тоз поглед и Слънцето ще отклони, а кво остава за некви астероид чета.

Че не работи "под ръководството" на тукшаните ганчовски професори.

"ганчовско" на тебе - само ти не си... Странно...

Кое е странното? Срамно е!

Втори път: - със заглавието счупихте тъпометъра. Може да ме блокирате за седмица, ще съм извън обхват...

Чудесно! А мъж, деца, има ли? Че те астероидите са до време. Ако няма да се заема, че ни завладяха мангалите.

Че ти да не си импотентен? Прави деца... Или по добре другите да ги правят, а ти само да кудкудякаш из форумите...

А черни кутии на руско-украински самолети не открива ли?

Мозъкт ти е черна кутия на албански, дървен самолет.

Те астетаковато кат чуят че кокотанекът иди шъ са разбягат сами

Илон Мъск заслужава специална награда - да бъде изстрелян със следващата Тесла на орбита около Земята. Антихуманните му проекти заслужават повече, но ние сме снизходителни

дзъннн 5 копейки

Браво! А къде беше преди 66 млн. години? :)

Само може да каже..

Промените след 1990 година дадоха възможност на талантливи българи с много труд да постигат успехи навсякъде в света. Росита може да бъде пример за успяла млада българка. За съжаление не можахме през тези вече над 30 години да постигнем просперитет и развитие на собствената си държава. През първата половина на 19-век, почти всички българи завършили в Европа са се завръщали в България, за да работят за развитието на Родината си. Надавам, чрез радикални реформи, отново тази тенденция да се възстанови.

Да, бе - нали с "радикални реформи" я докарахме дотук - най-висока смъртност в света, най-бързо намаляващо население, най-висока корупция, 250 място по "свобода" на словото... все демоНОкратически благини. Но пък утешителното е, че на тая българка, женена за германец, ще кръщават астероид. Пък на хибридния геноцид майната му.

Над 10 години начело на държавата пълен селянин - не ми изглежда като най-добрата перспектива за млад човек, изучил се на Запад ?

и Стамболийски е бил селянин ?!

Стамболийски дали се е разкарвал с джипка, имал е ПКП в обкръжението си и им го е набивал с 200 ? За това говоря герберско тролче !

През първата половина но 19 век всички българи, учили в чужбина са се зъвръщали в България за да се включат в борбите на политическите партии за власт, за да участват в Балканската и Междусъюзническа война, Първата и Втората световна война и накрая за да бъдат избити от Народния съд, ограбвани и унижавани от Българската комунистическа партия по време на 45-годишното й диктаторско управление на страната.

Казва ЕКА ,значи не разбира къде работи ,само е чувала за ЕКА. Не е ЕКА . ESA e. Разбирате ли колко разбира тази жена ? Европейска Космическа агенция.

Без майтап ? За това ли намери да се заядеш ? Европейска Космическа Агенция - кое не е ЕКА. Или ще се правиш на умен/а, че на английски се пишело ESA ?

Трябва да забранят коментарите под такива статии. Много злобен народ сме, ама много. А и специалисти по всичко.

Не е народът. Някое лайненце усърдно заработва копейки.

Ти, педерастче, заработи ли си центовете.

Какви астероиди ? Какви насочвания ? Снимали планети , звезди,слънца. Не могат един сателит да покажат. Нямат снимка на телескопа Хъбъл и той е изчезнал. Илон Мъск бил пуснал хиляди сателити ,ама и те са изчезнали.

Спри алкохола веднага !

Пи ли си хапчетата?

Нека да продължи да се развива успешно! Дир, телескопът не е "способен", хората са способни. Телескопите и техниката изобщо, са "усъвършенствани, подобрени, съвършени, с най-големи въможности" и т.н, но не са способни.

преди 10 години. Сега е трътлеста лелка...

Аз се гордея с моята професия. Мия пода и тоалетната в Макдоналдс в Берлин. Срамна работа няма. Няма да се върна в България , да им работя за 600 лева. И двете ми дъщери ще мият тоалетни ,но в България няма да се връщат. Ние сме горди хора европейци.

Чудесна квалификация имате! Само дето... съвсем скоро вашата "професия" ще се изпълнява от роботи. И тогава? Ама кой за каквото е учил... Щом за тебе по-важно е ДА НЕ РАБОТИШ ЗА НЯКОГО, отколкото да се занимаваш с нещо смислено...

Поне гласувай на изборите, моля. Бълария има нужда от помощ.

Ако изборите можеха да помогнат на България, щяха да ги забранят. Тъй че гласувай си - не пречиш.

Защо повечето тролове сте и педераси и си избирате женски никове ? Такова нещо жена никога не би написала !

Знаят, че не е кавалерско да счупиш главата на дама, дори и тя да е празна кофа.

Ще й дам 1 милион долара ,а ако снима един сателит от всичките десетки хиляди. Само един единствен. За десетки години никой не го е правил и не може да го направи. Защото няма сателити.

А Земята е плоска, водата изтича от края ѝ, а тя самата се крепи на гърбовете на 3 кита...

Дай ми ги на мен! Аз съм снимал сателити!

Аз снимах два - един мъжки и един женски!

С удоволствие четох за тази българка и нейните постижения, браво на момичета за акъла, труда и науката, която е избрала. Толкова ли е трудно да пишете за такива хора, вместо коя ш...=да е легнала гола с някой си и колко пластмаса си е набила доброволно в тялото.

Ти си някоя приятелка или бивша нейна съученичка от Асково? :)

Само с първите три изречения в интервюто си ме загуби! Аман от нашенци, които са заминали на Запад да вършат черната работа и да са даже не втора, ами трета цигулка, но които като си дойдат тука за малко се имат за нещо много повече от нас! Тази жена е точно същата! Няма идея какво прави там, обслужва големите си началници, сигурно и 100 000 евро няма годишна заплата, но като си дойде у нас е Бог! Защо? Какво е направила за България, че иска даже и България да прави за нея!!? На какво отгоре? Като си в чужбина, ами поне се възползвай от това, което запада може да ти даде! А, и да поясним, Запад, не значи непременно западната част на Перник.... А, дир-а, заглавието ви е толкова некоректно, че просто няма смисъл да го коментирам!

една актуална снимка не ѝ сложите на тая, след като я промотирате толкова? И поне да беше негърка - да покажете и те колко са велики? Ама то жена де - все същото... Отклонява... на баба си хвърчилото, или по-скоро на Франк стърчилото...

Браво на нашата девойка, но съм любопитен за корена на фамилията и. Звучи ми като име на исландски вулкан.

Вие българите, както обикновено сте особено дребнави и злобни същества, които тотално не гледат същността на нещата...

как сте?