Коментари - Учени: Дишането помага за климатичните промени | IT.dir.bg
назад

Учени: Дишането помага за климатичните промени

През последния век човешката популация нараства главоломно, твърдят британците

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Учени: Дишането помага за климатичните промени | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-сетне направиха това вселенско откритие. На следващата клима среща ще се обсъжда КАК да бъде ограничено дишането при хората и животните! Браво, идиоти!

Олигофрените нямат край, пък вече и учени се наричат...

сталин е знаел как се решава този проблем, изглежда и путин знае

Значи жертването на украинците е една операция за борба с климатичните промени.

CO2 e 0.038 % ако падне под 0,02 планетата загива!

Aхаааа, след като установиха, че донитъкът вреди на планетата, сега установиха, че и хроата вредят на планетата... Та, след като в холандия затриват ферми, май е време да започнат да затриват и държави ? Не ли ?!?! фашистите и нацистите ряпа да ядат пред тия новите!!!!

Четох оригиналното "изследване" на "учените" като излезе. Предложение: с оглед на заключенията на "учените", нека поведат света към климатична неутралност с пример. Малоумници.

... и пърденето!!!

Титлата "учен" не отменя прозвището "лъжец"

Не е задължително да е лъжец, а по-скоро да си е "продал" душата! Или са го "натиснали" да дрънка такива неща.

Имаше едно време един фантастичен роман, където на една пренаселена планета определяха според интелигентността кои да живеят дълго и да имат деца и кои преждевременно да заминават в отвъдното безболезнено, в съня си. Тези, които оставаха бяха разни учени, инженери, хора на изкуството и други такива. Но, ако те се случеше да имат дете с коефициент на интелигентност под някакава стайност, то отиваше във втората категория хора, които живееха докато са млади, към 30 г. и нямаха деца. Е, кажете после, че фантастиката не е предсказала бъдещето....

Така, само не разбрах кои хора ще изберат да живеят и кои хора ще ги убиват, за да остане горката земя .

Пенсионерите и малограмотните. От пенсионерите нужда вече няма, а без малограмотните се очаква подобрение на генфонда. Пък и навлизането на изкуствен интелект и роботи компенсира в голяма степен нуждата от физически труд.

това е в разрез с хуманността. И те са хора и им се живее. Пенсионерите, бъхтали цял живот и накрая да мрат веднага след пенсиониране...Другите - те ,макар и не толкова интелигентни, все пак имат човешки чувства.

Просто решение - британците фа спрат да дишат!

Веднага спираме да дишаме. То и без това е основната цел.

Тия учени гилотините, техните господари банкерите ще подушат кладата. Социален рейтинг и карбонови кредити. Да плащаме щото съществуваме а те да пируват на Олимп. Имаше една такава с едни пасти. ПРОВЕРЕТЕ КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА ОТ НЕЙНИЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ.

Молим се Путин да ни отърве от вас евроатлантически изроди!

Ковид пЛандемията показа, че и Путин е в един отбор с въпросните.

Не се бодоха с генетичните модификатори на Пфайзър. Има разлика голяма. А след СВО да се пробват да сложат мерки като в Европа хич няма да им е лесно. Но да, няма бягане от Златната пирамида. Логично обаче тия новите Руски територии и Русия ще бъдат населени от избягалите от Израел, както беше по план. Та мерките там ще са възможно най-леките. Виж запада ще е като в Китай.

Като има избори ходим за гъби, и подлогите на Козяк с 10% от имащите право на глас излизат на позиция да имат премиер! После напълно закономерно обслужват интересите на Козяк, интересите на Македония, интересите на Украйна, вътрешните си далавери, далаверите на техните некоалиционни партньори и накрая евентуално правят нещо колкото да има за ПР пред "умните" им избиратели.

Стига с тия СЕРСЕМЛИЦИ бе, КАФАСИКМЕ

Обаче и заглавието е едно манипулативно, веднага се разбира, че е писано от послушни мисирки.

Голямото зануляване - леко полеко се открехват изродщините, подготвени ни още 2018 г, като крайната цел е на земята да има само 500 млн. човека...

Ее, малко повече ще са. Но не като сега. Претоварихме планетата. Трябва или да се разселваме в космоса, или да намалим бройката тук, на Земята. Ние с космоса изоставаме обаче. И става лошо...

Явно ме сме толкова много за Земята. Защото ако сме ѝ много, лесно ще се отърве от нас "умните" хора!

Наскоро писаха, че нямаме нужда от 2 л вода на ден. Сега дишането е проблем, храната и без това искат да ни я спрат. Още нещо?

Ша бачкаш денонощно вече няма да има причина да искаш заплата, хахаха

След дълги проучвания, група Британски учени достигнали до извода, че всъщност са Индийски учени.

Уважаеми учени от Единбург, предлагам ви да спрете да дишате. Така хем ще има по-малко парникови газове, хем няма да ви четем глупостите.

Лесна работа, избиваме цигани, руснаци, индийци и китайци, и всичко влиза в норми. Па и останалите ще живеем по-спокойно без такива маймуни.

и ганьоивците забрави

Полезен идиот си. Не си в елита та да ти се размине.

Ам, пърденето, пърденето... Хубаво е на боба да се наложи един зелен данък. За зрелия фасул.

Айде сега един данък - диш хакъ.

Ееее, туй кат' мойто магаре - тамън го научих да не яде а то взе, че умря!

Скоро плебеите ще си плащат дори и за това, че дишат. Подготвя се почвата.. Не дай си Боже има имаш 3-4 деца само за въглеродният им данък ще работиш. Ма така е ,,, днеска колите са "лукс" според едни "зелени" полу-човеци ... утре децата...

за децата не казват лошо, само за възрастните. "Според британските учени нарастващото и застаряващо население на планетата е допринесло и пряко за климатичните промени дишането си." Възрастните са под прицел.

Всъщност по едно дете е много добра политика :) Две и повече е егоизъм!

Питай китайците... ако изобщо знаеш за какво говоря.

Кога стана 1ви Април? А може би ни казват плана!

Намаляване на вредните емисии в дългосрочна перспектива минава през намаляване броя на човеците. Всичко друго е ала бала за няколко години и после пак същия проблем.