17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да се сблъска нещо с нещо. До сега възрастта на нашата галактика се определяше на около 10 милиарда години. За да се сблъска с нещо, преди 10 милиарда години , тя следва да е определено по-стара от 10 милиарда години.

Не ми стана ясно как учените "са разбрали", че Млечния път вече се е оформил … преди 10 млд години. Може би по ония времена там са били други УЧЕНИ, които са видели "как се пръква" Млечния път и са обяснявали и пак обяснявали докато най-после ТЕЗИ учени разбрали? Друго не са ли разбрали ТЕЗИ учени? Ебаси произшествието.

А утре ще Ви разкажем за, Млечния Прът".

а дираджиите са смешници, когато превеждат и преписват руски научни статии

Алабала ...

Да бяхте прочели древногръцката митология или пък екипетската. Щяхте да разберете, как КЪРМЕЙКИ ХЕРКУЛЕС от гърдата на БОГИНЯТА ХЕРА е бликнало мляко образувало МЛЕЧНИЯ ПЪТ. КАКВО СТОИ В ЦЕНТЪРА НА МЛЕЧНИЯ ПЪТ ДО ЗВЕЗДИЧКАТА ПУРИМА ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО ДЕВА ?? НЕ Е ЛИ ЕДНА ЕДНА КРАСИВА ОГРОМНА ГАЛАКТИКА НАРЕЧЕНА "СОМБРЕРО"?? НЕ Е ЛИ ТЯ ГЪРДАТА ОТ КОЯТО Е ОБРАЗУВАН МЛЕЧНИЯ ПЪТ ?? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ДА!! БОГИНЯТА НУТ ОТ ЕГИПЕТСКАТА МИТОЛОГИЯ Е ТОЧНО МЛЕЧНИЯ ПЪТ!!

От коментара ти разбрах, че в центъра на нашата галактика има... друга галактика! Ако затвориш книгите с митологии и отвориш научни такива, ще разбереш, че галактиката "Сомбреро" е отдалечена на 32 млн. светлинни години. А "Млечния път" е само 100-120 000 светлинни години в диаметър.

македонец разбъркал таратора

Стоенчо, Стоенчо, няма "слънчева" галактика! Има слънчева система, част от нашата галактика!

Тези защо не се захванат с нещо по практично от което всички да имаме полза?!!? А сетих се защото, защото ако се занимаваш с приложни и технически науки (вместо с теоретични) може да си проличи колко са зле. Всеки може да плямпа празни приказки.

да бе... да вземат да измислят някоя бомба или танк... друго си е.

Научи се да правиш ти нещо смислено вместо да чакаш тия дето правят наука да я зарежат и да се захванат с благотворителност, от която да се надяваш и ти да закачиш нещо.

Защото не са длъжни да ти угаждат на тъпия ум и слава богу

СИриознУ :)