Коментари - Учени създадоха пинсета за хващане на молекули | IT.dir.bg
назад

Учени създадоха пинсета за хващане на молекули

Устройството позволява да се манипулират предмети, чиито размери не надвишават 10 нанометра

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Учени създадоха пинсета за хващане на молекули | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Научно-техническата революция като отвличане на вниманието от и прикритие на по-съществената етическата дяволюция. Морална деградация, демек. На печелившите новия смартфон, честито.

Обратно в собичката от където си излязъл. Носи си цървулите, пий си ракията и не ангажирай сивото си всекидневие с деяния несъвместими с твоя и на твоята фамилия битовизъм.

Най-сетне тролчетата от всякакъв вид и цвят ще имат с какво да си хващат пишките!

Страхотна новина Рошко ,събирай дисагите и при учените изобретили пинсетата. Със тази пинсета, могат да извлекът от кухата ти празна главььь,последната останала мозъчна молекула и да репродуктират мозъчни клетки унищожени от синдром на придобита НПО мозъчна корозия.

Душичка си ми ти, ЕнтИлЕгентна и циЛИливизована, само дето ти е трудно да вденеш, че не отричам наукта, а злоупотребата с нея. Но да си жив и здрав, да ходиш напето с маратонки "Адидас", новия смартфон, с прическа "като на Фики", много доволен от себе си, "отворен", "толерантен"... всичко най-, най-

Патентът на университета "Вандербилт" ли е собственост? Малка, но съществена подробност, нали, но в съвременния свят вече не е току тъй лесно да си учен, а пък на свободна практика и с такива изобретения - мисия невъзможна.

Ей, измислил го е руснака беее!

Айде пак глупашки грак на неграмотник с претенции.

Не се наврещя ей.

И кой ти пречи да идеш да си живееш пак в пещерата бе майсторе та си се разхленчил. Не е да няма къде, хората са концентрирани по градовете. А да, ти искаш другите хора да живеят по начин който ти си си въобразил, че е правилен. Отде ви изравят бе.

Това е всъщност много по-голямо отколкото средностатистическата публика може да си представи в момента.

Е колко да е голямо? Хората знаят какво се станало преди милиарди години, знаят как е започнал живота, знаят как работи живота, знаят кога ще спре да свети слънцето ........ само пинцетата им липсваше и вече няма никакви тайни пред наУката която е слънцето което в душите грей ...... и така чак до утре. Когато истинските учени ще влязат по лабораторийте а теоритико-философксите-учени ще станат и ще се размечтаят ..............

Можеш ли да си представишч е на този свят има абсолютни величини. Ся вярно че не е много либерал-марксистко ама е факт. А Маркс е експлоататор и лъжец!

много типичен американец :))))))))))))))

Типичен е, да. Защото в Америка всеки способен човек има широки възможности за изява. Независимо как се казва или къде е роден. Примери хиляди. За типичните българи като теб остават форумите.

След повече от пет дни нула новини в този раздел, се оказа, че редактор на тази е Надето! И за какво да пише горката мадама? Естествено за пинсети...

С тези пинсети може да стават вече много опасни неща в генетиката. Примерно да ти преместят кайсиите на на веждите.

Няма да могат. Клетките на веждите ти имат същите гени, като кайсийките ти. Кои клетки в какво ще се диференцират зависи от редица фактори, вкл. вътреутробното ти развитие. Спомням си бегло един опит с дрозофили по Дискавъри. Чрез стимулиране и инхибиране на гени, на мушицата на главата вместо антенки, израстнаха още два крака. Т. е., не е нужна такава пинсета, за да ти преместят кайсийките на веждите! ;)

Нема начин.

Отидоха на боко топките...

Ай стига си ми си се мръщил с тия кайсии, ве!

Явно милиардите инвестиции за проекта да се открие мозъка на Боко дава резултати.

Не се наврещя ей.

Мнооого находчиво. Отде ви изравят бе.