17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама това е само реклама. Получил заплатата в крипто е тогава, когато е договорена като примерно "четвърт бикойн на месец" независимо колко е това в долари.

Валутата на антихриста.

Тоя кмет сигурно в кабинета има 1МВт копачки. Данъкоплатците плащат тока

реклама-мама Още преди години се правеше всичко възможно да се шуми максимално около Биткойн. Всякакви легенди. Некъф си беше обявил къщата за продажба но само в Биткойн, целият свят разбра. Сигурно медийната шумотевица струваше на организаторите повече от самата къща.

Още преди години се правеше всичко възможно да се шуми максимално около Биткойн. Всякакви легенди. Разни хора даже книги написаха, че да бъде ясно кое как работи, кое е реклама (и на какво е реклама), кое е легенда и кое — не. Но народът продължава да се информира предимно от коментарните секции под статиите в сайтовете...

... само ако можепш на самият себе си (не се напъвайк да обясняваш на другите) - да си кажеш едно просто нещо: дали, след като (защото това ще стане - рано или късно, не "дали", а "кога") се наложат правила и сиустеми, които да позволяват да се идентифицират всички с портфейли в криптовалути - пак ще "инввестиращш" в тях? Единсртвеното нешо, което поддържа тези "активи" е че са удобни за престъпниците, понеже (засега) са анонимни ... тях не ги е*е дали курсът на BTC към USD скача или вдига с по +/- 10% дна ден - те го считат,м като "данък анонимност". Така, че гледай Китай и се учи ... както винаги напоследък, китайците показаха пътя.

Е, то така всеки може! А що не си фиксира точно количество биткойни спряма датата, когато го обяви преди месеци??? Сега май щеше да излиза 2 ПЪТИ по евтинко на НЮ ЙОРК??? Нали си отворен, давай!

Кой точно е прее%аният в случая? Управата на NYC не може да договаря и изплаща заплатата на кмета в биткойни и затова той осребрява чека и купува биткойни. В случая се получава BTFD. След месец или два, кой знае? (ангажиментът на Ерик Адамс е да обърне първите си три чека в биткойн).

точно навреме, след тия три чека и да искаше щеше да му е трудно да си ги обмени, ако BTC = 0

вземи се конвертирай от черно-бял в цветен