Виетнам ще произвежда iPad и MacBook за Apple

Тайванската Foxconn ще изгради завод за 270 милиона долара

Обратно в новината

Коментари - Виетнам ще произвежда iPad и MacBook за Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кривозъбите колхозници от чайна май го издухаха под вода! кривозъбите колхозници от виетнам им взеха хляба! ХОХОХОХО

Гони се най-евтиното, като работна ръка. А това вече не и Китай. И Самсунг си местеше там производство и им бе останало не помня 3% ли в Южна Корея.

Ами така ще е, адиос China. Евтината работна ръка я има на много места, в Китай вече я няма, един по един ще се изтеглят тия с марките. Но там вече има много мощности които ще остареят чак след 10-20 години, може да се адаптират и да минат без криза, може и да не го направят. Тукашният щатен трол/Нострадамус разбира се знае, че ще цъфнат и ще вържат, ще има да ги грачи още такива като тая глупост дето е съчинил по-долу.

То и тука има евтина работна ръка. Погледнах няколко трудови договора. Шлосер (група Квалифицирани работници) със заплата 850лв. Машинен оператор- 830лв. За 420евро квалифициран работник! 20евро на ден! В същото време мои познати състуденти- виетнамци, си ходят на екскурзии- Япония, САЩ, Европа, Русия... Кога шлосера от БГ ще отиде до САЩ?

Гледай и трудовите договори на счетоводители и управители за по 700 лв. И се опитай да аи намериш шлосер в София за под 3000 лв.

Браво на виетнамците. Ако може, да се включим с прозводството на кашоните за макбуците.

Тебе и за това не те бива. Ако си във Виетнам и те наемат на поточната линия ще те изхвърлят на първия ден след като видят, че прдукцията ти - доколкото я има - е 100% брак. Тебе те бива само да грачиш докато ядеш социални помощи.

Може и етикетите да печатаме ... например

Орките на Мамона от Козяк не знаят какво да напишат... Немат инструкции и се страхуват да не предизвикат обструкции.ха.ха... Айде бе въшливци, давайте, Китай пада и остават гладни още тази година!