Коментари - В Сибир откриха нов вирус | IT.dir.bg
назад

В Сибир откриха нов вирус

Нов гигантски вирус бе открит в Сибир.

Обратно в новината

Коментари - В Сибир откриха нов вирус | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0.5 микрона ще го видите ама не през микроскоп а през крив макарон. Съветвам преводача да погледне отново оригинала. Сигурно е било 0.5 милиметра.

0.5мм ще го видиш без микроскоп:)

В Европа усилено се настаняват вируси видими с просто око.

Чета ви коментарите и виждам, че никой не е схванал същността на статията. А тя е: "В Русия всичко е най-голямо, даже и вирусите!"

А бе пак Путин е виновен.

Руснаците, както обкновено, лъжат, че тези вируси са безопасни-събуждат ги за направа на бактериологични оръжия по заповед на фашагата Путлер!!

А семейното положение как е? Не че нещо, просто така.

е нов, но не е в сибир, а в кремъл, оттървахме се от един щам 1990та, който измъчи света и погуби десетки милиони на няколко континента за 70 години, сега от 5-10 години набира сили нов, още по-опасен. Предишният имаше нещо различно от останалите, имаше някакви плюсове дето се казва, а този не предлага нищо ново, просто иска да завземе повече.

Ти не си ли чувал, че от оралната любов която правиш , може да си докараш сериозни здравословни проблеми ? Така, че първи си извади от устата на Обама пiшката, измий си зъбите и после пиши по форумите.

Онзи ден разбрах, че жената го е хванала този вирус, понеже правила секс с един от изследователите. И за всичко е виновно мръсното джудже Путин. Искам си танковете от САЩ и демократичните ИД.

Те тия гигантските вируси ни утепаха едно време, а не разни комети и астероиди.

Фармацефтичните компании си откриват нови златни мини.

Това вече съм го гледала ... в Досиетата Х. Сега сериозно, наистина има основане да се предполага, че активирането на древни форми на живот може да доведе до проблеми. Най-малкото, нямаме имунитет към тях, нито пък ги познаваме. Може пък и да имаме имунитет в някакво латентно състояние, но да не го знаем. Затова е по-добре да сме предпазливи.

''и успяха да го събудят'' Tези идиоти нямат ли си пишки да си играят? Hе знаят ли, че е по-добре да спи зло под камък? Eдни други идиоти пък се опитват на сътворят черна дупка докато търсят на бозона хиксчето колко е дълго.

По този начин учените ще създадът антивирус и лекарства. Той така или иначе в резултат на глобалното затопляне би се събудил, така хората ще са подготвени.

Dobromir Dimitrow

Дали ще създадат лекарства или нови болести?!

"... и успяха да го събудят" ... и отвориха Кутията на Пандора...

Всъщност, току що направих справка в Уикипедия, където пише, че най-големия вирус се казва Пандоравирус. Дали е нарочно или случайно измислено това име, всеки да решава сам.

Продължаваме да отваряме нови врати за самоунищожението си :) Явно сме от космоса заселени. Някакъв паразит, който унищожава приемника си...

Мрънкаш, ама ползваш компютър, интернет, автомобил, електричество, тоалетна хартия. Ти си лицемер.

За последното откъде сме сигурни?

Автомобил не ползвам :) Движа се пеша, с колело и влак! И се старая да пазя природата... А ти щом така реагираш, вероятно си поредната лоена топка, дето от колата не слиза и от смартфона си не отделя поглед. В допълнение всяка вечер сигурно клатиш мазни баджаци на мазни чалгии :) Обикновенно мазните и прости чалгари така реагират...

А вие всичките тук, след като си ги премерихте във всички посоки, горди ли сте от постъпките си? Ще ги разказвате ли на децата си?

Вечната замръзналост.... Ахахахахаааа!

там заточват журналистите които не харесват Путин .. (и Ленин, Сталин, Брежнев)