Коментари - ”Хъбъл” откри останките от скалист свят с вода | it.dir.bg
назад

”Хъбъл” откри останките от скалист свят с вода

Телескопът "Хъбъл" откри останките от скалист свят с много вода, което показва, че извън Слънчевата система може да съществуват условия за живот, съобщи в. "Дейли телеграф".

Обратно в новината

Коментари - ”Хъбъл” откри останките от скалист свят с вода | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след като разбрахме че земята не е плоска, сега вече наистина ни се отваря кръгозора да разберем че не сме сами във вселената. остава да овладеем пътувания през червеевите дупки и се почват фантастиките тип старуорс :)

Фюриа!

Комунистите За всичко са виновни комунистите! За АКТА, и за газ от шистите, за две Българии харизани, за туй виновен комунизма е. Разграбените ТЕ-КЕ-ЗЕ-та, и за ограбени мазета, за наводнения и земетръси, за туй, че Дянков ни изръси, за Боцевите авиони, и за слушалките -купони... И всичко туй от комунистите! Виновни са! A ГЕРБ са чистите! Pasi,17.8.2013.

ето там трябва да изпратим нашите комуняги, да създадат текезесета и партиини ядки.

rumjord@

"В нейната атмосфера почти няма въглерод, което означава, че там някога трябва да е имало много вода. Това изключва и наличието на комети, които са богати както на вода, така и на въглеродни компоненти". Това изказване претендира за рекорд по тъпотия. Компетентните ще се съгласят с мене, а за останалите няма значение.

е това го е писал журналист, който не прави разлика между ват и ампер, и го е превел преводач, който folder го превежда "прегъвач" и се получава настоящата манджа с грозде

е убу де открили малък мъничък астероид а само се дагатват за гиганtskите планети..несто не ми се врузва...are u kiding me

След като досега откриваха само планети по-големи от Земята (по-лесни са за откриване точно защото са по-големи обекти), сега изведнъж отриха малък обект като астероид около друга звезда ?

Нали Бог е създал земята, как така водата била донесена от астероид??

Един бог знае :)

Ами нали Бог и той трябва да я вземе от някъде тая вода? Донесъл си я! :)