Коментари - Задава се ценова война при таблетите | IT.dir.bg
назад

Задава се ценова война при таблетите

През настоящата година ще станем свидетели на ожесточена ценова война при таблетите, която драстично ще намали печалбите на производителите.

Обратно в новината

Коментари - Задава се ценова война при таблетите | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че те и сега китайците предлагат устройства под $100. Трябва само да се потърси...

Покупката на таблет е едно от най-безсмислените неща, които може да направи човек. Особено на такъв на цена от 1000 лева... Но докато има балъци, ще има и тарикати. Общо взето 90% от хората имащи таблет, дори не знаят защо го имат! Освен за гъзария...

Да за теб може и да е така. Има обаче хора, на които таблета им върши страхотна работа.

"През настоящата година ще станем свидетели на ожесточена ценова война при таблетите, която драстично ще намали печалбите на производителите." Много скоро тези "дрънкулки" ще се чудят как да ги продават!

На офчар таблет му не требе

Това новина ли е? Мисля че е съвсем закономерно.

може и да се случи но не и във България тука ще ни дерат кожите до последно :)

Поръчваш си от извън България какъв е проблема?

Проблемът е един и той се нарича ГАРАНЦИЯ

Понякога се чудя, защо се използват изрази от сорта на: "по-агресивно ценообразуване от ...", вместо да се напише много по-ясно "намаляване на печалбите от ...". Сигурно за журналята им звучи по-изискано някакси?

Всъщност трябва да напишат: "намаляване на цените и съответно на печалбите си". Нормалният български език явно не е на мода вече!

БатиГого

Като чия/прочета за бългаския език, все си спомням за подхода на хитлеристите, след като за превзели Киев: В началото всички обяви са били на украински, а отдолу на немски. После на немски а отдолу на украински.И накрая само на немски... Та като гледам табелите,дето указват населените места в БГ.... Все за това си спомням. /Източникът ми е една книга - "Бабий яр"/

Защото фирми като Apple не могат да намалят цени, това е въпрос на престиж...

по скоро им звучи като бъзможност за секс до дупка само ,че дупката е джобна

Откога пък Intel е синоним на добър процесор при таблетите? Дори тези с китайския MTK чипсет се представят по-добре от атомчетата на интел.

Ми бегай при жълтурите бе, коко! Що живееш в ЕС?! Остави ни ние да ползваме "скапания" Интел, м? Аман от жълто, цигано и какви ли не любци! После що Европа била зле. Ма купувай пак жълто бре! Купувай Шлямсунг, ЕЛГЕ и подобни, после не пискай, че ти завладяват държавата...

Е, не е новинба това. И сега в някои страни в Европа може да се вземе таблет на 50 евро

Щом гледаш евтинкото...

pocketbook е най добрият таблет за 100 долара.....и с най добри параметри...