17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"сегментът е в състояние да издържи на налягане до 204 psi, което е доста над изискването за безопасност от само 182 psi" Не е доста над изискването, а само 10%. За сведение - там, горе, "аванса" трябва да е минимум 33%.

Станков и Нанайси, гледайте си боярщниците, въшките и мечките, че Болшая кочина друго няма.

Не са застъпили на смяна Или не е дошъл графика за ДИра А и работят по заповеди с руска астрономическо време

Нанайси, дежурният копейкаджийски космически експерт, тук ли си да коментираш?

безаналогова анимация в бъдеще време и един спукан капут.

А, ето го Нанайси.

Това кошница ли е ? Смех. Едните силози правят, другите плетат кошници. Пара да пада.

Е браво, и това трябва да се изпита. Ама какво става с двигателя, с BE-4 какво става ? Кога ще са изпитанията ? Щото ако е за взривяване, Мъск с много, много ви води, прототипи SN05 до SN15 ако не с взрив, поне с пожар завършиха.

Абе Станков, какво става с тридневната специална операция, бе дорогой? А относно взривовете, то любимите ти ватенки водят с много не Мъск, ами целите САЩ за 100 години напред. Нали не си забравил малкото взривче, дето отнесе над 100 души персонал на ракетната площадка в СССР? И причината между прочем наистина бе цигара. А, скъпи?

То защото вие нямате взривове. А колкото до убити космонавти Краваристан няма равен. 14 човека само в две катастрофи и 2 совалки в канала. Като си оцапан с фекалии, не се заяждай с хората.

Само дето в пъти повече полети и космонавти имат САЩ, идиотче. Другата причина е че повече от трима космонавти ватенките не могат да изстрелят наведнъж. А ако те имаха по 7 души и стане фал, тогава какво, а умнико???

Можеше да конвертирате psi в атмосфери или паскали...

13.88 атмосфери.... толкова ли ти е трудно?

14.3 bar, ако не се лъжа...

Тук има нещо по-съществено, типичн пример на новоговоренето и нищоказването. издържала 200 пси при само 180 минимално необходими ... Дори и на дете в трети клас му е ясно че това 36% отгоре. А когато говорим за свободно летящ космически боклук ... тези балончета не е ясно колко ще устискат! Но както казаха по-горе ... прекрасен начин да се крадат пари от данъкоплатеца ...

къде прочете "минимално" бе кретен? Що не максимално? И как от 180 до 200 разликата е 36%? Що да не е 11%