Xiaomi Mi 10T Pro ще е един от най-достъпните флагмани в Европа

Телефонът има основна камера със 108-мегапикселов сензор и дисплей с честота на опресняване 144 херца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не ги направят влагоустойчиви ще си кретат на опашката на "хранителната верига" а точно за това са по-евтини от Хуйвейчето.

от къде го измисли "влагоустойчиви" или са водоустойчиви или не, и Xiaomi изобщо не кретат на опашката на "хранителната верига", ама от къде може да знаеш

Нокиа кога ще вадят нов телефон

Всеки смартфон пристига със спайуеър и нежелани услуги. Някои с повече други - с по-малко. Някои от нежеланите услуги могат да бъдат спрени лесно, други - по-трудно. Но сяомитата са тъпкани със спайуеър, телеметрия, всякакви репортери, които е невъзможно да бъдат контролирани. Всичко отива на китайските сървъри - кои програми се инсталират, снимки, геолокация, посещавани сайтове, регистрации във социални мрежи, контакти, обаждания, есемеси, всичко. Спрямо Сяоми, Хуавей с уж инсталирания бекдор в 5Г устройствата е като група другарчета играещи на жмичка пред CIA, КГБ и Мосад взети заедно. Опит за по-агресивно спиране или деинсталиране на основната телетрична инфраструкура води до необратимо брикване на устройството. Основната дейност на сяоми не е производство на смартфони, а събиране и обработка на информация. Смартфоните са само спомагателна дейност. Стойте далече от сяоми.

Силно преувеличен коментар , както и да е , можеш да си сложиш какъвто ти душа иска custom android rom . Ако исках да те шпионирам дали щях да позволя отключване на bootloader-a за да можеш ти да си сложиш custom rom. Можеш да си отговориш сам на този въпрос. Също помисли кои други производители разрешават толкова лесно отключване на bootloader-a ? P.S. Ако си наистина DEV няма да ти е проблем да си компилираш твой си custom rom и да сложиш вътре каквото искаш. Xiaomi вече пускат source code-a доста бързо.

И кое му е достъпното за 700 евро ? MI 10 също е с snapdragon 865 , 108 mpix камера е и с цена у нас 590 евро. Ако си го внесеш от китай даже по-малко.

Бе акк да знам като редовно вися в XDA. Ма ти знаеш по-добре

Ip6x - водоустойчив IP4x - влагоустойчив Панимаеш?

“Лесното” отключване на буутлоадера включва предаване на телефонен номер и неговата валидация през мобилната мрежа. През вифи не се позволява. След това се чака една до няколко седмици. Има някои производители, напр. нокия, които не позволяват отключването на буутлоадера и съответно руутването, но в този конкретен случай спайуеъра е в разумни граници и може да се ограничи. Докато руутнато сяоми, с поддистат спайуеър, на което не му е линиджос незабавно, работи известно време и се бриква необратимо.

Лично съм отключвал. Не се дава телефонен номер. Не ти трябва wifi или mobile data. Прави се от компютъра. Струва ми се че въобще не си наясно. Чаках 3 дни за отключване а не седмици. Телефона с отключения bootloader беше година и половина при мен. Никакви проблеми. Сега го ползва колега. Никакви проблеми. Дори да не ти харесва процедурата по чакането за отключване има deep flash cable с който става веднага без никакво чакане. Още една грешка. Нокия не съществува. Марката я държи HMD global . Да ...китайци са. Ако мислиш че шпионират по-малко дълбоко се лъжеш. Най-много шпионира фейсбук, пуска си камерите когато иска и всичко от телефона ти го вижда. Не случайно ползваш го или не ако е инсталиран хаби много от батерията.

Айдеее и Шиомито се самозабрави с цените....

Интересно ми е който прасна тоя минус е съгласен да даде 1400 лева за китайски телефон с чужда операционна система ли? 700 евро за Ксиоми не е много ли? Същото стана и с Хуауей - евтини телефони с добра изработка и бааааам - 2000$ за Мейт 40 про. Алллллоу Китайчугите у ред ли сте бре?

Бла бла бла камера бла бла камера и батерия. А има ли статия за не блондинки? За един преател питам. Той може да погледне сайта на производителя, но иска и другите да знаят.

Имат модел за всеки джоб. Скъпо ти е това, ок. Взимаш си едно poco F2 pro за 720 лв и си готов. Пак е последният snapdragon 865 , камерата не е лоша.

mISHOto

Имам Note 8 Pro, който се води IP52. Така, че пак си назад с информацията. Страхотен модел е, между другото. Доволен съм.

Да ви кажа под секрет. Всеки смарт телефон събира информация. Ако не искате телефона да тропа на Google какво търсите или говорите, има Нокия фенерче. Живеете в стъклен свят, където всичките ви действия се наблюдават, а искате телефона да не ви наблюдава. Няма как да стане. Пример, дъщеря ми не хареса завивките за легло и каза на жена ми. Не е извършвано търсене на завивки в интернет. След половин час фейса почна да предлага завивки. Е толкова по защита на данните от айфона :)

По интересно говори пред телефона за някой познат във фейсбук с който нямаш допирни точки и на другия ден ще понеш да виждаш неговите публикации!!!