Ясна е причината за измирането на динозаврите

Фотосинтезата е била преустановена за повече от година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гогов надмина себе си! облак = газообразно състояние разтопени = течно състояние твърди = твърдо състояние скали И всичкото това едновременно и в атмосферата! Уау! Поклон ...

коронавирус?

Динозаврите за изчезнали просто защото са кацнали извънземни и са ги изклали.

Баси глобалното затопляне е имало...

и причината е, корона вирус, динозавър едишън, версия 0.3 бета :)

нямали са щаб

A бе хората измират в момента и нищо не разбирате ,били сте разбрали за Динозаврите,мошеници.Можете да си пишете каквото си искате за да оправдаете парите ,които сте изхарчили за изследвания.Кой и как може да провери дали думите Ви са истина.

Прав си! Археолозите не могат да разберат как да спрат заразата. Това е работа на епидемиолозите, които пък нямат нищо общо с това откритие. А ти вместо да ръсиш глупости, вземи една мотика и разбери как се вади хляба, когато от друго не разбираш!

това не може да бъде. Аурата на Тиквоний ще помете всяка пречка и пак ще докара слънчева светлина, така както ни пази и от корона вируса.!!!!

След 60 млн години и за нас ще пишат нещо подобно....

Ще видим!!!

Е нали установиха, че първата песен на Лили Иванова ги е убила?

"Специалистите създали модел на приноса за глобалните климатични промени от изхвърлянето на сяра, прах и сажди вследствие падането на небесното тяло. Резултатите показали, че е настъпил голям, но недостатъчен за масово измиране студ." Други учени обаче установиха, че вследствие от удара са се активирали множество вулкани, които са изхвърлили прах, сажди и сяра. Общото количество може и да е било достатъчно. Разбира се, имало е и горски пожари, но тук вулканите са пренебрегнати като фактор.

Пълни глупости!! Тези носят идидотии от 100 кладенеца, само и само да си оправдаят съществувнето на "учени". Наслушах се вече на измислици премислици, без нито едно реално доказателство. Всеки предполага и прави модели, ама дали е така.

ще дадеш то, че имаш някакъв ум? Аз се наслушах на такива., които искат доказателства като за пред съда! Това е наука, не библия. Сега така мислят, утре може да озлязат нови данни и да си сменят мнението. Никой не те кара да им се кланяш. Но по правило учените са честни в търсенето на истината

За растителноядни разбирам защо са измрели, ама за месоядните не разбрах - сигурно са преяли ?!?

От месоядните са произлезли птиците.

Да си чувал поговорката: Думба-лумба два дни, а година гладни? Яли са на корем докато труповете изгнили, а после?

А ясна ли е причината защо примитивиерът Борисов е толкова прозд и тъп?

Когато се е родил му паднала 20 килограмова тиква на главата.

Прозд е заштото управлява прозди комуняги

Незнам за Борисов, но ти колко си прост си личи

Борисов си е наред,но Мунчо се оказа и нагъл и тъп... като руснак

...изхвърлило горещ облак разтопени твърди скали....последно, разтопени или твърди?

Този метеорит е поредното голямо откритие на "геологията" направено от физик, подобно на плейтектониката, основа на съвременната геология въведена от Вегенер, също физик по образование. Вегенер понася много подигравки от тъпаци геолози приживе за своята теория. Подиграват се и на Луис Алварес, физик и носител на нобелова награда, пръв предложил идеята за метеорита като обяснение на К- Т границата. "Къде е кратера" питат тъпанарите, без да се сещат дори за елементарното, че при 2/3 повърхност на Земята от вода, по- вероятно е кратера да е под вода. Което показва колко измислена псевдонаука е геологията.

Коронавирус най-вероятно.

Роднини са на птиците и хипотезата за птичи грип не трябва да се пенебрегва.

Извинете много, но все едно чета новини от средата на 80-те години, когато четох за това за първи път.

Пратих им диновирус

На въпроса от какво в резултат на какво са изчезнали динозаврите, единствения човек, който би имал достовернаинформация е Лили Иванова!

Е те нея са я питали. Откъде мислиш че са разбрали.

А как ще обяснят струпването на голям брой динозаври на едно място? Нима там е имало последен остатък на храна?

Тоалетна хартия.

Това "откритие" поне от 25 години насам го пише и в детските книжки.

Кънектикът не е ли в САЩ? Тогава тази новина не може да е вярна. Американците са най-големите лъжци по отношение на наука и технология. Не трябва да им се вярва. Вижте как симулирха в Холивуд кацането на Аполо на Луната и така излъгаха най-безочливо цялото човечество. Лъжат и за роувърите на Марс, за содните Пайонер и Вояджър. А онази измислена сонда около Слънцето от 100м си личи че е моделирана на компютър. Плащат на Мъск да лъже че уж пуска ракети Фалкон и кораби Драгон + Крюдрагон. Абе аз ви казвам че са измамници от класа. А аз съм един от най-великите умовен, Питагор, на нашето време и мога чрез най-прецизни математически изчисления да докажа дали нещо го има или няма

Браво. Супер си. Всичко ми стана ясно, мамка им хамериканска!

Бозе бозе бозе, какво ОТКРИТИЕ! Направо е за Нобелова награда! След дълго и изтощително проучване, учени в областта на експерименталната сексология открили, че...никак не е лошо да си учен в областта на експерименталната сексология...

Аз си помислих, че е Путин. Или, в краен случай, корона вирусът.

Това е само една от причините. След като е било закрито слънцето, динозавърското НОИ не е смогнало да изплати пенсии на динозавърите и това е довело до рецесия.

Що не са имали кой да им раздава маски, да ги карантинира и да ги глобява за неспазване на карантината? Те, затова са измрели. Я, да ни видят нас - заради 200 болни затвориха цялата държава. И затова ще хилядим под светлите лъчи и мъдрите решения. Първенци сме си във всичко, я.

Ковид-19? Всеки знае - той е виновен за всичко. Няма начин и динозаврите да не са измрели от него.

Корона вирус 19 пр.н.е