YouTube ще остави забраната за достъп на Тръмп

Аррlе, Gооglе и Аmаzоn cъщo ca пpeдпpиeли дeйcтвия cpeщy Раrlеr

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато частни фирми имат по-голяма власт от президента, вече става дума за "олигархия" - влас на богатите. Не за "демокрация" - власт на народа.

Когато заиграе сопата няма голямо значение какво пише на монитора. Надявам се скоро сопата да заиграе яко по оядените гърбини на новите цензори.

Използвайте и четете GAB. Единственото свободно място с милиони абонати. За съжаление повечето постове са на американци, защото там е по- популярна платформата. Има много групи по интереси и ще се развие доста, според мен.

Явно знае много неща Тръмп и ги е страх да не ги каже. Затова са му взели думата. Обаче ние се сещаме за много неща.

0

Има достатъчно слугински медии, като Фокс Нюз, по които имаше и още има възможнаст да ни отвори очите, ама 5 години освен простотии от него друго не чух

Ще се наслушаш на умнотии от мумията.

Дойдоха на власт с преврат. Ще управляват като хунта.

0

Тия с опитите за преврат бяха другите

Обратно, обратен - тия с "опитите" се опитаха да защитят законната власт с демократични средства. Но хунта не разбира от демокрация, трябва си сопа или уйнчестер.

Българите още не знаете какво значи ПРАВИЛА НА ЧАСТНА КОМПАНИЯ като туитър фейсбук ютуб и т.н.т

Дебиле, ти изобщо не си в състояние да разбереш, че частни компании с голяма обществено влияние, подлежат на държавен контрол. За да не произволничат.

0

Подлежат на РЕГУЛАЦИЯ, не на контрол. А по правилата им, с които и Тръмп се е съгласил при регистрацията, всичко е обяснено. Да не се е съгласявал с правилата за ползване.

Да няма педокритична кочина от пропадналата държавица от третия свят кравария Америка! Държавицата където правото на хората да говорят и казват каквото мислят както и свободно да си изразяват и което по закон им е гарантирано от конструкцията, тази свободата на словото, на практика просто го няма! факт!

0

Ти ходил ли си в Америка някога? Щото аз съм бил два пъти и не ми се стори като държава от третия свят :)

само хора живеещи в държава от 3тия свят(България) наричат САЩ държава от 3тия свят

0

Точно този не съм убеден, че пише от бг

Така ли И къде си бил някъде в гетата ходил ли си някъде по детроит по Чикаго по Филаделфия new york бронз там ходил ли си да ни разкажеш колко е хубаво защото За разлика в тебе има много бургери които ходят там и показват как седят нещата!

едните цензурират, другия се е изпокрил в миша дупка и оттам само пуска някоя пръдня,а в парламента са се посрали от страх и още гвардия искат да ги пази и то от слухове и приказки по форумите, направо военно положение да въвеждат, че шубето е голямо.

Къде ви е демокрацията???? А крещите срещу Русия...

0

Демокрация е да имаш собственост и никой да не може да ти нареди какво да правиш с нея, какмото се опитвате вие да нареждате на ЧАСТНИ КОМПАНИИ.

кои сме ние дето сме нареждали на частниците, че нещо не разбрах? Доколкото виждаме всички,на тия им нареждат и те работят за,и финансират демократите. Така че вижда се кой им нарежда, по-точно ги изнудва, както и всички в холивуд са длъжни да им играят по свирката. Който не слуша директно му се спретва активно мероприятие и направо затвор да си знае за другия път.Да въ в тъпите цървули, не се научихте да четете.

Последно Фейсбук го обрулиха с 5 милиарда и виж ги сега какви са примерни когато трябва да цензурират Тръмп;)

0

Защо някои се опитвате да нареждате на частни компании какво да правят? Алтернативи има и ако не сте доволни от дадена платформа, изтрийте си профилите и готово. Израсналите в комунизма понякога имаме чувството, че всичко е държавно и всеки трябва да се сэобразява с мнението ни, но в частна структура това не върви - става, каквото кажат шефовуту, не вие. Вместо фейсбук полдвайте парлър или вконтакте, вместо ютюб - вимео, вместо амазон - ибей, какъв ви е проблемът? Не можете да нареждате на частни компании как да се разпореждат със собствеността си.

така де, частни ама са маша на демократите, интересно как там не действат "частните" им интерси? Кой мислиш им управлява парите? Кой мислиш ще им съсипе бизнеса с 1-2 закончета? Частни ама на думи! Няма частни големи компании ако не ти е ясно, а малките се разбиват, така че си просто куха тиква.

верно си прост, виж че са предприели действия срещу парлер, защото политиката на демонокрастите е да преследват и унищожават всичко около Тръмп, така че смяна не оправя нещата когато те преследват.А защо те преследват? Защото не си съгласен с тях и не си робски послушен и не гласуваш за тях. Ама и такива сме виждали. И те няма да стигнат далече.

ба си самочувствието, нали едни другари са зад гърба им и се перчат колко са велики и как могат да си цензурират който си искат(който им кажат). Маменцето ви продажно, гнусна паплач заплюха ви всички честни хора по света, винаги вече ще ходите оплюти, колкото и да сменяте костюмите, сами си плюхте в сурата, долни миризливци.

колкото по-скоро пукнете толква по-добре за целия свят, гнусни либерастки слуги, цензурирате неудобните и си мислете че ще спечелите с подлизурството си към демократите. Е, освен място в ада друго нищо няма да получите, господ ще ви накаже много скоро, няма да ви се размине.

и после тъпите козички путаци ще ми обяснявате каква невероятна педокритична свобода е в кочината Америка страната от третия свят известна под името кравария та там всеки който не е с демократичната партия е против нея съответно и няма никакво право на глас и няма никакво право на свобода на словото и на нормалните човешки права гарантирани му от конституцията! Факт! Та тия дебили забаниха собствения си президент и банват навсякъде и не му дават да говори което е гарантирано в конституцията! и после козичките bg путаци ще ни обяснява Как краваря Америка била прдократичбата страна в света!