Коментари - Японски учени мога да регенерират зъби | IT.dir.bg
назад

Японски учени мога да регенерират зъби

Японски екип е изобретил метод за многократното израстване на зъби от един корен.

Обратно в новината

Коментари - Японски учени мога да регенерират зъби | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А българските учени могат да избиват зъби и да станат екип с японските

bira_more

Само не разбрах - зъбите на мацката миши ли са?

Точно регенерирането на зъб е темата дето японските учени я дъвчат поне 30години. Понеже от дете мразя зъболекари, а зъбите ми не са добри и това яопнско "постижение" го помня от преди поне 30г. Меж прочем японците някъде преди 25г, твърдяха че ще направят изкуствен интелект само след още 4-5 години :)

Изкуственият интелект съществува. Иронията ти е неоснователна

мда, съществува само че думата интелект е в кавички. :-) Колкото смартфоните са смарт, толкова и съшествуващия изкуствен интелект е интелект. :-)

Мега! Ще си посадя една градинка и после тръгвам смело с левскарската агитка по мачове! Нещо и за очички скоро няма ли да измислят, ама ако може да не са дръпнати, моля...

Супер! А сега спокойно могат да извадят зъб от умрял човек и да използват същата технология - да произвеждат масово нови зъби!

А нещо друго не могат ли да регенерират?например по дебела пишка

Що? Твоята много ли е тънка?

Аркадаш, за да задоволиш жената - шкурката се навива около пишката С ГРАПАВОТО НАВЪН! Ти си направил обратното... Ами СОРИ, като не четеш инструкциите за употреба... Гледай и с фойерверките по Нова година да не направиш същото, че там боли още повече!

Като гледам българите, ще изчакат грабо да пусне промоция за 24лв и пак ще има има такива които ще си спестят 15лв за упойка.

А кво ще правят тогава стоматолозите - ще погинат от глад?! Това е същата история като с фармацевтичната мафия и бизнеса със здравето на хората!

Пълни глупости. Ограничено инфантилно мислене! Нашата детска зъболекарка винаги се радва на детето ни когато го водим на профилактични прегледи че няма нито едно развалено зъбче. Същевременно ни се оплаква колко много деца са с развалени зъби. Създават и работа, така е, но и създават и огромни главоболия, защото тази работа никак не е лека - да се чуди как да спасява зъбите, да чегърта огромни кариеси, а при по-големите стига до пулпит, гангрени и всякакви други ужасяващи състояния. Всеки иска да има работа но никой не иска тежка къртовска работа. Това важи и за зъболекарите. Винаги ще има зъболекари, защото ако ги нямаше, щяхме да останем без зъби.

Прочети тази книга и виж, че може и без зъболекари - "Nutrition and Physical Degeneration"! Ако човек се храни здравословно и живее здравословно!

Постижението ще промени стоматологията само, ако е по-скъпо или поне равно на настоящата имплантология. Въздишка....

По-големият проблем е докога живота и здравето ще бъде опция за доходоносен бизнес.

Със сигурност няма да е без пари. Както по-долу съвсем правилно са дали съвет: Лекувай се при врачки ако искаш по-евтино. Има и една поговорка, която казва че сиренето се взима с пари. Не го раздават ей така. А твоят коментар е като въпроса на бай Ганьо: "Откъде ги взимате тия круши?" А спътниците (от които бай Ганьо си е взел круша без да ги пита) му отговарят: "Еми, купуваме си ги господине!" В заключение: Няма безплатен обяд!

Лекувай се при врачки. Само те ще те излекуват за без пари.

Абе друго си е да имаш и да гризкаш със здрави и хубави зъбки!

Има един руснак ,не е йога,който го прави това само чрез думи,нещо като автосугестия основана на старинни славянски наричания-баене,човекът е документиран феномен от военни лекари след Втората световна война

Има и един руснак, който го е направил и с парни бани на устната кухина. Също има книга по въпроса. Дори има научно обяснение, но човек трябва да е много упорит. :-)

Искам да ми засадят 50 мъдреца в устата и да заприличам на Франкенщайн. Интересно дали ще могат да засаждат глиги.

Ще е добре да побързат, че ми е спешно ;))

Зъболекарите ке умрат от глад

Що - в домашни условия ли ще се подлагаш на процедурата?

Браво на японскоте учени. Следващата стъпка е да се внедри в България и да се поема от здравната каса.

Да, на колко много български мишки могат да се спасят и размножат зъбите!

Браво, ще станем като акулите :) И пак ще има беззъби хора, убеден съм

Ще има, щото ще е на мода да си беззъб, след като всеки ще може да има зъби колкото си иска.