Коментари - Стивън Хокинг се оказа замесен в документите на Джефри Епстийн | IT.dir.bg
назад

Стивън Хокинг се оказа замесен в документите на Джефри Епстийн

Физикът е посетил частния остров на педофила през 2006 г.

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Стивън Хокинг се оказа замесен в документите на Джефри Епстийн | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ти ли бе, Стивън? А аз ти вервах...

не са рядкост първо да си зададем въпроса въпросният педофилл самоубил се в затвора на коя партия е бил член и имал ли е взимане даване с американските служби.... подобни имения се използват умело от службите като капани за компромати секс,наркотици,извличане ня информация от лица в състояние на алкохолно опиянение....под въздействие на опиати,дрога та въпроса е колко от поканените обществени личности от политици,шефове на фирми корпрации(Бил Гейтс е бил сред редовните клиенти а да видим има ли правосъдие в САЩд)до холивудски артисти и учени от цял свят са бли педофили и са ползвали услугите на педофилският сводник и колко от тях просто са били поканени за масовка общ фон за прикритие......и не са се поддали на въпроснте оферти....... Дано сатаномасонската педофилска пасмина се озове зад рештките......и останалите държави по света последватхпримера ипда разследвят подобни бардаци и осъдят гадовете педофили

Преди 20 г имаше подобен американски филм, където проститутка се смили над мъж подобен на "ученият" инвалид и го накара да се почувства мъж. И докато филма бе психологически, то ЕрЩайн е предлагал малолетни деца на видни "елитни мъже". В Задачата се пита: колко от перверзниците, посетили острова на ЕпЩайн, не са евреи?

Някой дядка му са е отъркала и го имат записан.

А бе Гогов, каква точно IT-новина е това? То отделно, че това е пълно падение...какво да пиша повече!

Че перверзията си е Наука. Дори съплеменниците Фройд доказва, че жените психически не са хора и се водят само от сексуални инстинкти. Не че е нещо, но Фройд досега не е заклеймен за расизъм. Явно щото е еврей.

Неграмотен сте.

Плакнал е очите и той, когато стане за най-първичните инстинкти, всички са един дол дренки

МДАМ ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ И ВСЕЛЕНАТА СА БЕЗКРАЙНИ..............ДРУГАТА ЧАСТ ОТ ИЗРЕЧЕНИЕТО СЕ НАДЯВАМ ДА Я ЗНАЕТЕ

Не, че нещо ама това коврите стигнаха ново ниво.... Хокинг ги бил изнасилвал????? Той не можеше да мигне тоя човек, бил изнасилвал???? И как точно?

Бил е сниман в компрометиращи ситуации с цел изнудване. Освен политиците, учените са другия обществен фактор с огромно влияние. Чрез инудване учените може да се използват за прокарване на определени тези в обществото.

Четенето с разбиране не ти е от най-силните страни