Зеленски присъди на Amazon наградата за мир в Украйна

AWS помогна за спасяването на „цифровата ни инфраструктура“, разкрива Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И няколко дена по-късно, българските управляващи решили и те да ни продадат на Амазон. Компанията, която задължи служителите си да имат key logger-и, щото имало едните ѝ служители хаквали другите и не можело да се разбере кой е предал клиентски данни на трети лица. България е на този хал само заради предатели.

Палячото продължава с комедиите!

Хахаххахаха ебахти гей парада. Звучи като : Иииии наградата за най-мазна свирка отива приииии Азис юхуууу. Наградата ще му бъде връчена от миналогодишната кралица на свирката Евгенииии Минчееев.

НАПРИМЕР....ЗАЩОТО СА ИМ ПРОДАЛИ ВСИЧКИ ЗДРАВНИ ДАННИ НА ТЪПИТЕ УКРИ! КАКТО НАШ КИРО ИСКАШЕ ДА НИ НАГЛАСИ И НАС, В ПРЕЗИБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ! ИСКАШЕ ДА НИ ПРОДАВА ДАННИТЕ НА АМАЗОН ИМЕННО!

Пожелавам на руснаците много зор да видят.

"Украйна е успяла да опази своите държавни регистри и критичните бази данни". Като ги качила в cloud-a! Новина за наивници, включително украинските не- ИТ-а. Ама, хайде, да не се присмиваме на щърбела, щото и нашите данни, без да са в cloud-а, при едно определено правителство изтекоха.

Награда за мир която се присъжда от палячо президент без държава за подкрепа на войната?! Това явно е украинският аналог на "златният скункс" Фразата "директора прие наградата", явно означава че както при връчването на "златният скункс" директора не е можал да избяга и да се скрие и са му я връчили

Най тъпия президент в света Затри си народа тоя олигофрен

НЕГОВИЯТ НАРОД Е ХАЗАРСКИЯТ! А КАКТО ЗНАЕМ ОТ ТАЛМУДА, НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ ИЗБИВАТ ГОИТЕ!

Ще връчат на тоя олигофрен нобелова награда зс “мир” , кога ?

Еврейски тарикатлъци!

Ставате смешни, ама наистина смешни. Хората умират оня тръгнал награди да раздава.

Куко и Пипи - родени един за друг.

сега вече се разбра откъде му доставят белото на смешника. очакваме амазонката да му (по)върне жеста. и да награди зеленски с "човек на годината".

Мъск също има дял в Украйна- неговият интернет и соларни панели спасиха свръзките в украинската армия. През това време руските блядове газеха през Украйна с хартиени карти от 80-те на 20-ти век.

Предполагам, че и крушка не можеш да завиеш без нова технология:)))))))))))))

.