Коментари - Около Земята има създадена от човека бариера | IT.dir.bg
назад

Около Земята има създадена от човека бариера

Сондите "Ван Алън" на НАСА откриха създадена от човека бариера около Земята.

Обратно в новината

Коментари - Около Земята има създадена от човека бариера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ако е вярно може да се окаже много ценно. Защото така ще могат да се изграждат своеобразни "щитове" WLF на светове които нямат собствено магнитно поле - на Марс, на Луната и т.н.

С плоската земя?! Нещо ютюб изгубиха интерес и спряха да пишат за нея. Академиците от БАН и пр., последно земята плоска ли е или кълбовидна?! Или пък сш фомата на неправилен куб!

Реално погледнато е с формата на топка от пластелин направена от неособенно сръчно детенце.

Разбирачи, аз съм с три висши, но в хуманитарната област. Не ми стана ясно за какво става дума. Помощ. Моля, някой от вас, инженери, да обясни. Очевидно авторът на статията съвсем не знае за какво става въПРОСТ. Защото е такъв. Каква е тази защита, която отклонява космическа радиация и е човешко дело?

Трите висши само защо? За да харчим парите на държавата, за да ги използваме, или просто за да се хвалим, че имаме три висши? Статията е малоумно написана, безспорно. Но започването с "имам три висши" също не блести с много елеганс. Каква връзка точно трябва да значи това за трите "висши", че сте по-умен/умна от останалите ли?!

Натрупването на сигнали води до интерференция (накратко преплитане на честотите). Но не за това става дума във статията. и за какво са ти 3 висши в хуманитарни науки. Не че ти вярваме, че ги имаш, но ми е интересно все пак.

Става дума за WLF (Very Low Frequency) станции, които излъчват много нискочестотен сигнал, предназначен за подводниците. Такива станции има няколко в света - Москва (Русия), Хаваите (САЩ), Ръгби (Великобритания) и т.н. Те предават в телеграфен режим (обикновено кодиран Морз). Дължината на вълните е десетки километри в зависимост от конкретната честота, не може да се модулира. Излъчването на тези честоти се регистрира от всяка точка на Земята и под водата. Подводниците могат да получават информация без да изплуват, а ако засекат пеленга към няколко предавателя, независимо от коя страна се излъчва, могат да си определят местоположението под водата. Тези радиовълни се разпространяват и по йоносферен вълновод. освен като плоска вълна по земната повърхност. Предполагам, че в статията става дума за взаимодействия на космическите частици със свръхдългите вълни в йоносферния вълновод. Е, това мога да поясня по най-разбираем начин. Има и други неща, ама няма да пиша статия. Дано да съм помогнал

Аз имам два въпроса: Това WLF, което си написал, от Wery Low Frequency ли идва? Също, как точно се чете? Уери лоу фрѝкуенси? Другото е, че от обяснението ти пак не става ясно какво точно правят тия вълни. Единственото, което на мен ми хрумва, е че тия високоенергийни частици имат тенденцията да се натрупват по фронта на фълната, може би?!

напише по-глупава статия.

Скапаните янки са виновни и техните сателтно-мобилни комуникации и iPhone-и!

Това може да се ползва на Марс.

Мдам около 40 хилядният километър и е там от бая отдавна, за сметка на това скоро няма да я има. Други въпроси?!

осрахме дори ефира...