Жената до Мъск е решила да се мести на Марс

Там певицата планира да се отдаде на физически труд до смъртта си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вземи и твоят боклук с теб!

Май, много фантастика чете девойката!... Лошо няма и аз обичам този жанр, но все пак, трябва и да си адекватен в измерението на собствения си свят и да правиш разлика между фикция и реалност...

И тея яко ги пере съчмата.... С тия зомбирани погледни... не е ясно на какви дроги и в какви количества са

Това "визионерството" заразно ли е?

Защо жена, която му е родила дете е "жената до"? Защото нямат официален брак ли?

а как се казваше детето, че не мога да се сетя?

код от букви и цифри... На кой му пука...

Мечтата на всеки женен мъж.

Певицата Граймс заяви, че ще се премести да живее на Марс, след като навърши 50 години. Айде пак ново атлагане на сроковете за Марс.... Тая пача е на 32г. значи реално йжноафриканския абдал я изтъпани напред да ви каже завоалирано че никакъв Марс 2024, 2028 или пък 2032... Най-рано след като тая пача навърши 50-така, което ще рече "след 2040". ИншАллах. Ало пачите на мамона, какво мъцате след поредния гръмнал бидон?

всъщност ако обърнете внимание на последния абзац "Граймс добави: "Предполагам, че бих искала да кача съзнанието си и тогава, когато това е технологично възможно, да имам моето съзнание в някакъв хуманоиден апарат, който може да говори и да се движи свободно. Тогава това тяло ще може да отиде на Марс и други планети с моя ум вътре в него". " дамата няма никакво намерение да отиде на Марс с първопроходците, на които им е гарантиран кратък, труден и мъчителен живот. Тя смята да изпрати своя роботизирана реплика, докато тя си клати краката и си събра коктейлче на някой приятен слънчев плаж тук на земята. В този смисъл и заглавието и особено подзаглавието нямат абсолютно нищо общо с изказванията на дамата. дори и да иде лично тя, така или иначе една хилава 50 годишна бивша певица не виждам с какво особено може да допринесе за бъдещата колония. На първо време ще трябват яки, здрави, образовани (всевъзможни инженери, биолози, доктори, агрономи ...) мъже и жени, не пълнеж и туристи. То работата на певица и едно mp3 плейърче може да свърши на задоволително ниво.

А моята не иска

Пробвай първо да излъжеш тъщата.

А пък за занаете след дваджойнта каказ направо отивам в облака, просто не е истина

А марсианците питаха ли ги дали я искат ?

Ще ги демократизират набързо по американски тертип.

Уроди, бе

Най хуманият начин даде отървеш от жена си командировка на Марс!

Много добре, да си взима и мъжа с нея

Ама тя говори за пращане там на робот, който тя дистанционно ще управлява тук от земята. Егати и робството. Искаш работа ли? - ОК, тук сядаш, слагаш тези VR очила и почваш да управляваш робота на Марс да копае изкопаеми.

Не е толкова просто. Сигнала стига до Марс за от 3 до 15-16 минути в зависимост от положението на планетите.

Като прочетох заглавието и си викам - Е тоя е късметлия. Но и тук като всяка реклама трябва да се четат и малките букви ... В случая ще трябва да я чака да стане на 50...

хха-ха! А на някой дори обикновените безобидни гейове им се струват извратеняци . ха-ха! Като гледам тая май извратеняк си има градация .

Да си психично болен тотално. Изтрещял на свобода е модерно в Америка в момента. Тая кукумявка да вземе Marjory Taylor Green под ръка и да се местят на Марс together. И Дъмбо да заберат на път, че в Mar a Lago само пенсии ядар руло Стефани. Тъпо тъпо

Tq i bez tova na chovek ne prilicha, moje oshte sega da trygva, zashto da chaka da stane 50 godishna.

на Марс нама нищо интересно. аз като ходих си умрях от скука

БУ-ХА-ХА-ХА БУ-ХА-ХА-ХА БУ-ХА-ХА-ХА БУ-ХА-ХА-ХА БУ-ХА-ХА-ХА БУ-ХА-ХА-ХА БУ-ХА-ХА-ХА

Таз кака викам да се премести в някоя паралелна вселена за постоянно, където, очевидно, често пребивава, вследствие на разнообразните опиоидни субстанции.

извратеняци.но има някой който вижда

Преди да тръгне към Марс май ще гният в АДА с мъжа и ,за това ,което в момента вършат спрямо хората на Земята !Господ си знае работата !!

Тая е по-хитра от жена му и Амбър Хърд. И двете не споделяха идеите и плановете му за Марс и той ги изостави, та тая кара по план, първо му роди дете, а сега планове за Марс. Но май ще си остане тука.

Смятам че ще я прати на Марс, а той ще остане тука...

Ми да събира багажа си със се Мъск и да се понасят на бойлерите за кукуруз които така редовно гърмят мисля че пътят ви към Марс ще бъде доста кратък и по-скоро ще полетите директно към оня свят отколкото на Марс хахаха

Може съзнанието и да отиде на Марс, а тялото междувременно да остане на Земята.

Има психическо болни хора. Що Мъск не замине? ;) На Марс гравитацията е 38% от земната. По-скоро ще станат като плужеци.

НИКОЙ не може да отиде на Марс, и тая много добре го знае (ако прочетете точно какво казва).

С толкова много пари с топ да ме гърмят не мърдам от екзотичните дестинации,пък нека мъдурите ми да гъбясат в топлата вода

моето съзнание в друго тяло - вече няма да съм аз - ще има моите преживявания и спомени до него момент, но после си става отделна независима единица, която не съм аз

А,защо не дойде да се премести да живее в българска действителност във ДОБРИЧ!В ДОБРИЧ Е ИСТИНСКИ МАРС,ИМА ДОРИ ПОВЕЧЕ КАЛ И ДУПКИ!

Съседе, хайде да не говорим зле за града ни. Добре си ни е тука - чист въздух, градска градина, център, стария град.

Ало, добричлиите, суджуци правите ли за лойко методиев бре? Суджуци? И какво прави онази хаймана дето ги събираше от името на лойко? Осъден ли е вече или отново е политически лидер на гроб в региона?

По българска народна традиция жената на/до/покрай//рамо до рамо с Мъск трябва да се нарича Мъсковица.

Пропуснала си *под"

Вече?

Т.е. не тя самата, а съзнанието си ще прати да бачка тежък тред на Марс. А тя ще остане да си се шишпляква на Земята.

Да имаш жена, която ти е родила 5 деца и да я разкараш, да вземеш след това вълк.....е честно, не го разбирам. Ама така де, като направя някога и аз такова състояние може би ще го разбера:)

Значи малко си живял - мъжете не изневеряват нито с по-красиви, по-умни, по-млади, а просто с ДРУГИ! При жените, материалното състояние на мъжа е от първостепенно значение!

Не включват крокодили... И ти не си живяла достатъчно

я изпращайте за Марс, не виждате ли че прилича на марсианка :)

Определено Мъск няма вкус за жени, но пък знае как да се отърве от тях :-)

Според мен тя и днес много рядко каца на Земята ...